Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (40)

Marketing


  • Drina

    "Isus vam danas govori: putem Evanđelja i Duha Svetoga, da je On vaš suvremenik. On je onaj koji traži vas, prije nego vi Njega!
    Potpuno poštujući vašu slobodu, On se približava svakome od vas i predlaže sebe kao istinski i odlučujući odgovor na onu čežnju koja prebiva u vašem biću, na želju za životom koji vrijedi živjeti. Pustite da vas uzme za ruku! Pustite da bude prijatelj i suputnik na vašem putu! Pouzdajte se u Njega, neće vas nikada razočarati! Isus vam daje da izbliza upoznate ljubav Boga Oca, daje vam da shvatite da se vaša sreća ostvaruje u prijateljstvu s Njime, u zajedništvu s Njime. Stvoreni smo i spašeni iz ljubavi. I samo u onoj ljubavi, koja želi i traži dobro drugoga, uistinu možemo iskusiti smisao života, i radosni smo što ga živimo, pa i u naporima, kušnjama, razočaranjima, čak i plivajući protiv struje."

    avatar

    10.06.2011. (17:53)    -   -   -   -  

  • Drina

    "Ne popuštajte kušnjama da se potpuno pouzdate u posjedovanje, u materijalne stvari, odričući se slijediti istinu koja ide dalje, poput visoke zvijezde na nebu, kamo vas Krist želi povesti. Dopustite da vas povede u Božje visine!"

    avatar

    10.06.2011. (17:55)    -   -   -   -  

  • Drina

    "Radujte se u Gospodinu uvijek"! Njegova radost, radost istinske ljubavi, neka bude vaša snaga. Amen. Hvaljen Isus i Marija!" ( Molitveno bdjenje mladih s papom Benediktom XVI. na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, 4. lipnja 2011.)

    avatar

    10.06.2011. (17:57)    -   -   -   -  

  • mvko

    Nadam se da ćeš i dalje biti intenzivno prisutna na internetu i svojim komentarima, posebno u našim novinama VL, JL, Nacional itd. ispravljati novinarske političke podvale i protestirati protiv svih vrsta nepravdi - nek se i tu čuje glas nas Hrvata i vjernika i nek nas bude sve više na Božjoj i domoljubnoj strani -:)
    BTB
    Pozdrav i zagrljaj

    avatar

    10.06.2011. (22:08)    -   -   -   -  

  • Drina

    : )
    "Moj je pohod vašoj zemlji došao do kraja. Premda kratak, bio je bogat susretima, koji su mi omogućili osjetiti dio vas, vaše povijesti te su mi pružili prigodu da hodočasničku Crkvu u Hrvatskoj utvrdim u vjeri u Isusa Krista, jedinoga Spasitelja.

    Tu vjeru, koja je doprla do vas hrabrim i vjernim svjedočenjem tolike vaše braće i sestara, od kojih neki nisu oklijevali umrijeti za Krista i njegovo Evanđelje, doživio sam živom i iskrenom.
    ...
    U ovo vrijeme, kad se čini da nedostaju čvrsta i sigurna uporišta, neka kršćani, ujedinjeni "zajedno u Kristu", ugaonom kamenu, mognu, poput duše nacije, nastaviti izgrađivati državu pomažući joj u razvoju i boljitku.("Govor pape Benedikta XVI. na oproštajnoj svečanosti, Zračna luka Zagreb, 5. lipnja 2011., neizgovoren)

    avatar

    11.06.2011. (07:38)    -   -   -   -  

  • Drina

    Ako kome (ne) nedostajem : ))) možete me slušati i večeras od 21h-22.15h na Radio Mariji, upravo krećem u tom smjeru, pomolite se sv. Anti i sv. Duhu da sve bude lijepo, nadahnuto i AMDG! Čujemo se! : )

    avatar

    13.06.2011. (20:14)    -   -   -   -  

  • Drina

    A nakon uspješnice na Radio Mariji, upravo nas možete čuti i na Radio Mir Međugorje: O našem novom projektu, više možete čuti upravo za koju minutu na postaji RAdio Mir Međugorje: http://www.medjugorje.hr/hr/radio/mir/

    11.15h do 11.45h!

    avatar

    16.06.2011. (11:16)    -   -   -   -  

  • Drina

    Početak devetnice Presvetom Srcu Isusovu:

    http://prostorduha.net/devetnice/srce09/index.htm

    avatar

    22.06.2011. (08:06)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    Drino, možda si ipak prerano gasila blog.
    Tu i tamo ako se javiš ovdje na blogosferi, nama koji te volimo čitati
    i dalje će ti ostati dovoljno vremena za sve drugo što radiš, Bogu hvala.

    Bilo kako, poštujem tvoju odluku.

    Lijep ti i plodonosan blagdan Tijelova,
    kao i razdoblje devetnice Presvetom Srcu Isusovu.

    Mir i dobro.

    avatar

    23.06.2011. (14:45)    -   -   -   -  

  • Drina

    Tu sam ja i dalje...Nevidljivo prisutna... : )

    avatar

    23.06.2011. (21:26)    -   -   -   -  

  • Drina

    Za novosti pratite www.kristov-stol.hr...

    avatar

    05.07.2011. (20:30)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav Drina

    avatar

    11.07.2011. (15:46)    -   -   -   -  

  • Drina

    Evo, pozdrav svima, pa nek bude - 13! Kao 13. 7, kao blagdan Majke Božje Bistričke, neka nas čuva i prati, i blagoslivlje, sve u blogosferi i izvan nje...

    avatar

    13.07.2011. (14:09)    -   -   -   -  

  • Drina

    Sretna nam i blagoslovljena godišnjica Oluje!!! Živjela Hrvatska! Bogu i Gospi i svetoj krunici hvala! Zanimljivi detalji na www.kristov-stol.hr

    avatar

    04.08.2011. (18:59)    -   -   -   -  

  • tignarius

    ajd malo se nalukni kod don bloga....
    spemamo neko, nadamo se Bogu ugodno "blogodruženje"

    avatar

    12.08.2011. (22:22)    -   -   -   -  

  • Drina

    Živi bili, pa vidjeli! Puno hvala na pozivu i veliki pozdrav svima!

    avatar

    13.08.2011. (15:06)    -   -   -   -  

  • Drina

    Uz 23.8 - Dan Antikomunizma!

    "Karamarkova teza da je antifašizam bez antikomunizma tek pola istine o totalitarizmima prošlog stoljeća koji su svi odreda povijesno smeće, zapravo je definicija europskog pojma antifašizma. I kad on kaže da su do sada pronađene 672 masovne grobnice u kojima je po minimalnim procjenama bačeno 90 tisuća ljudi, čovjek se mora okrenuti prema ratnim pobjednicima i pitati: je li moguće da ste bili takve zvijeri?

    Alergičan na svaku mogućnost da bilo kada bilo koji partizan bude izveden pred sud, prvi je skočio Mesić. Njegova izjava da ministar policije ima druge prioritete sarkazam je prvog reda jer kad umre i zadnji partizanski zločinac, nepravda će ostati trajna. Ali, na njoj će niknuti nova mržnja! Zar to Mesić ne razumije? Nisu ubijena dva psa, nego stotinu tisuća ljudi bez suda!

    ...

    Fascinantno je do koje razine funkcionira solidarnost na ljevici da se ne procesuiraju, čak i ne istražuju komunistički zločini! Naime, zaboravilo se da je Račan ukinuo komisiju za istraživanje zločina poraća i nikad nije formirao drugu. Nećete dirati naše zločine! Ta solidarnost, to gotovo razumijevanje za počinjene zločine, taj nedostatak reakcije na Titov totalitarizam, ta gotovo patološka intimistička podrška sustavu koji i vas uništava, to je fascinantno.

    ...

    http://www.vecernji.hr/kolumne/solidarnost-ljevici-antifasi sticko-licemjerje-kolumna-321683

    avatar

    27.08.2011. (19:29)    -   -   -   -  

  • Drina

    Stoga, neka Trg Maršala Tita, slobodno zadrži svoje ime...Samo neka se u imenu doda samo jedna riječ: Trg ŽRTAVA Maršala Tita!

    avatar

    27.08.2011. (19:31)    -   -   -   -  

  • Drina

    "Kako se trebamo suočavati sa zločinima iz Domovinskog rata, kako s ustaškim zločinima, tako bi se i Josipović i njegovo društvo trebali suočiti i s komunističkim zločinima. Razlika je samo u tome što su ustaški i komunistički bili dio planirane politike, a ovi iz Domovinskog rata ekscesi. I samo na Domovinskom ratu današnja Hrvatska može počivati, a ne na antifašizmu iza kojeg se krije krvavi komunizam. "

    http://www.vecernji.hr/kolumne/boljkovca-ne-stiti-dob-kolumna-322024

    avatar

    29.08.2011. (16:33)    -   -   -   -  

  • Drina

    http://www.vecernji.hr/vijesti/gadafi-financirao-mesicevu-izbornu-kampanju -clanak-323331

    "Zar vam nije bilo čudno što je sve vrijeme rata u Libiji samo vaš bivši predsjednik Mesić bio uz Gadafija? Principijelan i moralan čovjek uvijek bi se odrekao prijatelja kad bi radio nešto loše, a ja postavljam pitanje zašto je Stjepan Mesić cijelo vrijeme dok je Gadafi ubijao svoj narod stajao uz njega, davao mu podršku i nudio mu pomoć? Kakvu pomoć? Da mu ponudi utočište u Hrvatskoj ili da ga spasi od suđenja?!", pita Farag.

    avatar

    02.09.2011. (00:13)    -   -   -   -  

  • Drina

    "Prije nekoliko godina mi je jedan izuzetno "uspješan" i ugledan voditelj poslovnice banke u Stuttgartu, inače španjolac i uvjereni katolik rekao: "Što god ikada napišeš i uradiš, stani iza toga imenom i prezimenom. Ako pišeš i djeluješ ispravno, ne trebaš se plašiti, jer Bog sve vidi. Ako se stidiš i plašiš vlastita imena, onda prije pisanja i djelovanja preispitaj svoje pisanje i djelovanje." (http://www.raskrizje.com/)

    avatar

    16.09.2011. (21:12)    -   -   -   -  

  • osmijeh1

    Pozdrav draga Drina, nema me dugo...sve brži mi je tempo..sve više sam negdje izvan ovih virutalnih prostora, ali se uvije sjetim dragih prijatelja...veliki pozdrav i osmijeh velik ko kuća...

    avatar

    25.09.2011. (19:20)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hvala ti. Upravo htjedoh staviti jedan link, pa me razveselio tvoj komentar...Link je za one koji žele odjaviti hrt pristojbu: http://www.hrt.hr/fileadmin/video/ver_2_Odjava_prijamnika_2011.pdf

    avatar

    25.09.2011. (22:28)    -   -   -   -  

  • tignarius

    radostan ti Božić, @drine

    avatar

    25.12.2011. (00:47)    -   -   -   -  

  • Drina

    Puno hvala! Sve najbolje i tebi i tvojima, kao i svima koji i dalje navrate na stranice! U duhu i molitvi (pred Presvetim!) sam sa svima vama, a sve novosti pratite na www.kristov-stol.hr, puno blagoslova u Novoj Godini!

    avatar

    14.01.2012. (16:07)    -   -   -   -  

učitavam...