Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • skolioza bih

    Super ti je ova pjesma, nije los ovaj british pop. Predlazem da ubuduce raspravljamo o british popu. Skoliozu, ako dosad nismo izanalizirali, e onda necemo nikad ni izanalizirat.

    avatar

    12.06.2011. (19:29)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    hmm ne znam da je moby bas british pop, ali mozemo raspravljati, prihvacam! :D

    by the way: Nabaci osmijeh, zaboravi na sve. Pa jednom se živi zar ne? :P

    avatar

    14.06.2011. (10:18)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Kakvi jednom, ja vjerujem u reinkarnaciju. Jedan mi je tip rekao, koji se bavi nekim cudnim stvarima, da u zivotu susrecemo uvijek osobe koje smo vec sreli u proslim zivotima. Kaze da se dusa uvijek, barem na kratko, vraca na mjesto gdje je bila u nekom proslom zivotu. To znaci da si ti vec zivjela u Engleskoj, pa si se zato tamo i vratila barem na kratko i neces vjerovat, meni je taj tip rekao da sam u nekom proslom zivotu bila u Engleskoj i da se ja i on znamo iz Engleske. Sigurno sam i tebe tamo upoznala. Rekao mi je jos da sam u jednom zivotu bila monah na Tibetu i ja zaista jesam oduvijek fascinirana Tibetom.
    I u zivotu zaista kada sretnemo neke osobe imamo ponekad neki vrlo snazan osjecaj da ih vec znamo, to je vrlo cudno.
    I kakve veze ima reinkarnacija sa skoliozom, pa kroz svaki oblik zivota nesto se nauci. U jednom zivotu si prosjak, u drugom car. Zivotna iskusenja lome ego, ali moj ego je katastrofa, ni hiljadu skolioza ne bi ga mogle slomiti. Da nije bilo sve kako je bilo, ja nikad ne bi mogla znati kako se osjecaju osobe sa bilo kakvim hendikepom, mogla bi naslutiti, ali ne bi mogla znati. Dakle, sve ima svoj razlog i svako zasto ima svoje - zato.
    Dakle, nisam sigurna, kao sto si napisala, da se jednom zivi. Meni se cini da sam zivjela milon puta i da je ovaj svijet za mene isfurana stvar.

    avatar

    14.06.2011. (12:42)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    I da, reinkarnacije se ne nizu do u beskonacnost, nego kada prevazides jednu dimenziju postojanja ides dalje u neke astralne dimenzije, valjda se ja vise ovdje necu vracati, gadi mi se ovaj materijalizam, konzumerizam i sva ova sranja koja su stigla sa zapada. Niko se ne trudi da bude bolja osoba, ali svi se jako trude da steknu sto vise.

    avatar

    14.06.2011. (12:52)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    aha! pa ne vjerujem ti ja bas u reinkarnaciju. nije mi bitna :D ovo je vise bilo tipa, "pusti brigu na veselje, ionako nemas previse svjesnog vremena, nemoj ga trosit na ocaj."

    avatar

    14.06.2011. (19:43)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Ti imas super pristup zivotu, cijenis trenutak i zivis u sadasnjosti. To je ok, ako je tako ?!
    Iskreno, u stvarnom zivotu ja ne poznajem takve osobe. Upravo sam dosla s posla i niko mi se nije cinio veseo i euforican, naprotiv, meni svi izgledaju vise ili manje isfrustrirano.
    Ovo sto si napisala - pusti brigu na veselje, pa da - nekad jesam vesela, ali to je prolazno raspolozenje, kao sto je i ocaj prolazan, kao sto je i bijes prolazan. Raspolozenja kao oblaci dolaze i prolaze.
    O reinkarnaciji sam pisala zato sto meni jest bitna, kao i neke druge stvari, jer imam uzasnu potrebu za osvetom, ali to je neka druga tema.
    Sorry, otvorila sam teme koje su za neke druge blogove.

    avatar

    15.06.2011. (14:01)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Ovo pisem iz razloga jer je Ortopedija u Sarajevu za mene bila Ausvic. Bila sam pokusni kunic u rukama mladog i neiskusnog doktora, za koga mi je I.Gavrankapetanovic rekao da ga je Kovac vratio iz Zagreba sa usavrsavanja jer mladi doktorcic ne zna raditi i rekao je da ga vise ne salju i sada isti taj Gavrankapetanovic mladog doktorcica pusta da radi sta hoce i eksperimentise sa pacijentima. Takode sam cula da je sa sefom i blizak rod, pa je po liniji nepotizma i dosao do radnog mjesta i tako su mu otvorene i mogucnosti za kojekakva usavrsavanja. Usto mu je i mamica nekakav nutricionista i prof. na medicinskom fakultetu, naravno doktorirala poslije rata kada su svi lovili u mutnom, pa je on jedno najobicnije umazeno, bezosjecajno deriste koje kasapi bez odgovornosti.
    Jedna prijateljica iz Sa mi je rekla, kada sam joj pricala da sam racunala na strucnjake iz inostranstva, da sam ja najobicnija idealisticka budala i da, ukoliko sam htjela strucnjake iz inostranstva koji dolaze, trebala sam nekom platiti. Njena mama je bila na maksofacijalnoj, imala je neki tumor i 15 dana niko je nije ni pogledao, tek kad je nekom doktoru odnijela 500km, oko 250 eura - doktor je usao u njenu sobu i rekao - zini da vidim. Kasnije je nosila jos novca za ct, za operaciju, svasta nesto.
    Ja sam zaista idealisticka budala i jednostavno eksperiment i kasapljenje i poslije okretanje glave svih, osim D. Perinovica, koji je jedini svijetal lik, je nesto sto ne mogu oprostiti ni na ovom ni na onom svijetu

    avatar

    15.06.2011. (14:21)    -   -   -   -  

  • BS FANN!

    POMOČ!!! Ovako imam skolozu 39 stupnjeva.! To izgleda strasno. Kad se sagnem mozete staviti 2 prsta u "rupu" gdje fali moja kicma ( dljni dio iskrivljenja.) Ustanovili su mi je kad sam imala 14 godina! Danas imam 17 i necu lagati vjezbe sam radila tu i tamo. Starci su mi kupili neki svedski stol koji isteze kraljeznicu i to bi mi sada kao 100 posto trebalo pomoci. Ne znam sto da radim i imam li uopce vremena za ispravit kicmu! 17 mi je godina aaa kosti mi se nisu najvjerovatnike okostile ili kako se to vec kaze jer sam stavri dobila tek sa 15 i pol godina. I sad neznam dal cu imat jos vremena za ispravit kicmu. Jos sam niza jedno 4 cm zbog toga a na operaciju ej neam sanse tj boim se uzasno!

    avatar

    16.06.2011. (18:53)    -   -   -   -  

  • BS FANN!

    I upravo mi se toliko place jer neznam sto da radim! Sada me boli kicma a sto ce tek biti za desetak godina. I jos sam vidjela kako se kicma operira u nesvjest sam pala skoro al doslovce ja bi to ispravila vjezbama aaali trebam zanti moze li se to jos. Moja prijateljica je imala 29 stupnjeva i ispravila s vjezbama na 6 stupnjeva. Jooj :(

    avatar

    16.06.2011. (19:06)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    hei bs fann! kao prvo bih ti preporucila da odes negdje na pregled da se vidi koliko sad imas stupnjeva. kao drugo, znam da je to vjerojatno tesko prihvatiti i bit ce tu jos suza (ne brini nisi jedina koja to prolazi), ali nije ti skolioza najgora stvar na svijetu. neces biti nista gora ni losija osoba sa skoliozom.
    drugo, sa 17 se moze sve dobro rijesiti operacijom, ukoliko je operacija potrebna. tko zna, tebi mozda i nije. ja bi ti definitivno preporucila da radis neku fizicku aktivnost uz te vjezbe, tipa joga ili neku borilacku vjestinu ili ples. i budi ustrajna i strpljiva.
    zasad jos ne bi na tvom mjestu razmisljala o operaciji, a ako ti se dogodi da moras ici na nju i to je ok. nije najugodnija stvar na svijetu ali rijesit ce ti skoliozu.
    eto nadam se da ti to malo pomaze. veliki pozdrav, ivana

    avatar

    19.06.2011. (10:23)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    hej i nisam strucnjak al mislim da ti nema veze skolioza/okostavanje s tim s koliko godina dobijes stvari :)

    avatar

    19.06.2011. (20:44)    -   -   -   -  

  • anabanana333

    ej ivana, ne znamo se ali pročitala sam da si spominjala skok s padobranom u ranijim komentarima.. jesi skočila? znaš li nekog tko je skočio nakon operirane kičme.. pitala sam doktora jel to opasno i rekao je da je za mene opasan doskok da mi se željezo ne polomi a ja sam cijelo vrijeme mislila da je opasno kad se padobran otvori pa kad te povuče prema gore. pogledala sam video tandem skokova na stranici od tandema lučko i tako ih lako spusti na zemlju, jedino me strah onog kad se otvori padobran da mi se ne bi od trzaja neš polomilo..

    avatar

    21.06.2011. (10:38)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    hej anabanana, nisam skocila i ne znam nazalost nikog sa sipkama tko je skocio. sigurno je rizik, ali sto nije? i ja sam mislila da je najveci problem to kad te povuce gore, jer se taj doskok moze izvjezbati, to je unutar tvoje kontrole nekako. pogotovo jos ako si u tandemu i skaces s nekim strucnim tko zna sve fore doskocivanja. neznam. u svakom slucaju ako probas, javi nam kako je proslo :))) i uzivaj!!!

    ali koliko ti je proslo od op? i mozda ako nosis neki steznik ili tak nesto da te barem malo zastiti... ali fakat ne bi znala

    avatar

    21.06.2011. (10:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...