Komentari

marmontovabb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • M.Split

    muč dobro je dok zbraja...

    bitno da se ne oduzima :))))))

    avatar

    09.06.2011. (01:38)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Ma, prije je sve bilo bolje, pa i jedinice.

    avatar

    11.06.2011. (21:40)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    uvijek će nažalost biti profesora koji se plana i programa drže kao pijan plota, jer nisu u stanju naslutiti a kamoli dokučiti, da odgajati djecu ne znači tjerati ih na bubetanje besmislenih podataka već graditi u njima samopouzdanje, radne navike, odgovornost i razumijevanje. takvi programisti po tituli jesu profesori, ali po meni nisu pedagoški radnici. no na sreću, uvijek će biti i onih profesora koji shvaćaju bitnost ljudskog pristupa, a za takve mogu reći da su doista odgajatelji.
    nažalost, ni onaj školski sustav nije bio posebno bajan, no u usporedbi sa njime - današnji je sustav u potpunom kaosu i toliko upropašten da niti malo ne ide na ruku profesorima ove empatičnije vrste. a najmanje djeci i njihovom znanju i odgoju.
    današnji sustav zapravo zahtijeva apsolutnu robotičnost i djece i djelatnika.

    avatar

    13.06.2011. (15:04)    -   -   -   -  

  • mikrokozmos

    Kada su jednoga tili rušiti iz nekoliko predmeta na kraju osmog razreda, prije puuunoo godina, njegova neuka ali mudra mama išla je kod ravnatelja i molila ga da ga puste. i kaže, nemojte mi ga maltretirati, on ionako ide u Ameriku, što će mu tamo matematika, kemija...puštite mi dite da ide trbuhom za kruhom. I smilovali se materi a danas njeno dite ima para da kupi cilo selo.
    Život je škola a škola je?... ;) sve bu ok :)

    avatar

    15.06.2011. (16:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...