Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • M.

    Lijep post, doista. Slažem se sa svim. Čak mi je malo krivo što sam bio na susretu mladih s papom. Čitajući ovo, osjećam se malo prozvanim, ali znam da se ne odnosi na mene jer ti znaš kakav jesam duboko u sebi. Ah, najviše mrzim licemjere, koji propovijedaju tuđim grijesima, a nisu svjesni svojih vlastitih. Drago mi je što se boriš, ja svoju passive aggressiveness držim u sebi dok ne eksplodiram jednog dana... A i primijetio si da me nije strah zagrliti te u javnosti, kad znam da ne radim ništa krivo, nego nešto normalno, ljudski. Tako se ja borim.

    avatar

    07.06.2011. (12:34)    -   -   -   -  

  • Ice Queen

    Slažem se. U potpunosti. Iako bih radije rekla da nisi u pravu.....ali....znaš već.

    avatar

    07.06.2011. (15:26)    -   -   -   -  

  • Neverin

    sve si rekao.. a ovo o homoseksulacima se želi uijek prikazati pod okriljem znanosti što je nedopustivo

    avatar

    07.06.2011. (18:10)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    živim za dan kad će crkva biti u svom dvorištu i gledati svoja posla, a država raditi svoj posao na miru..

    avatar

    07.06.2011. (19:00)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Vjerujem. U nekoga ili nešto. Vjerujem da postoji netko/nešto izvan naših sposobnosti poimanja. Jednako kao što su neandretalcima logaritmi bili nepojmljivi.
    Idemo dalje :-)). To u što vjerujem ima oblike rimokatoličke religije, zato jer smatram da ne mogu birati religiju, jednako kao to ne mogu birati nacionalnost. Da mogu birati, vjerojatno bi bili grčki bogovi :-)).
    Ovaj ostali dio oko Crkve, nažalost i u Crkvi ... Bože, oprosti im jer ne znaju što čine.
    Mogu li promijeniti nabolje? Možda mogu u osobnom kontaktu. Možda mogu biti jednako tolerantna prema onima koji ližu oltare kao i prema onima koje ti isti osuđuju, u ime tog istog oltara.
    Tu sam tanka :-)). Smetaju me gledači trunke u tuđem oku.

    Papu sam propustila, bila sam umjesto toga u šetnji Jarunom. I naravno, pri povratku upala u gužvu. U tramvaju je bila određena muška osoba, pretpostavljam da je bio na Hipodromu. Nakon Papinog blagoslova je sočno psovao sve prisutne i prijetio batinama.

    Sve je rečeno, zar ne :-)).

    avatar

    07.06.2011. (21:41)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Papin posjet sam prigodno izignorirala. Nisam pratila prijenos na tv-u, nisam čitala reportaže u novinama i slične gluposti. Ne zanima me ni on, ni njegovi stavovi. A to što hrvatski političari ližu oltare brže neg ja poližem slajić koji se topi, e to je već socio-kulturološki problem koji je malo teže objasnit.

    Uglavnom kretene ne možeš promijenit, možeš ih samo spriječit da se razmnožavaju.

    avatar

    08.06.2011. (13:57)    -   -   -   -  

  • bloglasnik01

    Poštovani, otvorena je nova stranica za promicanje blogova (www.bloglasnik.com) na kojoj objavljujemo sve zanimljive blogove/postove. Vaš blog nam je izuzetno zanimljiv i objavili smo ga. Ispod članka nalazi se link na Vaš blog. Ukoliko ne želite da Vas promoviramo pošaljite nam mail na bloglasnik@bloglasnik.com i Vaš post ćemo odmah maknuti. Naša je želja na jednom mjestu objaviti što zanimljivije blogove i na taj način promicati blogere i njihove postove. Svjesni smo da suje danas u Hrvatskoj blogeri zapostavlejni i mi Vam želimo pomoći, ako imate neku preporuku za objavu slobodno namje pošaljite. Ako nam projekt zaživi predstaviti ćemo Vam način na koji možete monetizirati Vaš trud uložen u pisanju kvalitetnih i zanimljivih postova.

    avatar

    08.06.2011. (16:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...