Komentari

morskaosa.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • sewen

    Znaš odvesti misli, tamo gdje ni ne slute, a nije im dosadno!

    avatar

    07.06.2011. (12:28)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Lijepo. Jako lijep spoj laganog iskaza i efektnih metafora. Skupa, odlicno, procitao nekoliko puta.

    avatar

    07.06.2011. (19:08)    -   -   -   -  

  • dubinama

    znam taj osjećaj
    lijepo se prisjetiti
    osjetiti na tren bar
    kad ovako ga stihom dočaraš :))

    avatar

    08.06.2011. (12:49)    -   -   -   -  

  • Moj kutak

    Ja u zadnje vrijeme baš jako puno promišljam o kulama u pijesku... sad si mi i ti dodatno dala na razmišlajnje... slažem se s prvim komentarom: odvedeš svojim stihovima misli gdje nikad bile nisu :-)

    hvala ti na tom :-)

    avatar

    08.06.2011. (15:12)    -   -   -   -  

  • sewen

    Vratih se zbog ovoga - PRILIJEPILA SAM TI MNOGA SVOJA IZMIŠLJENA LICA........... oduševljen!

    avatar

    08.06.2011. (20:19)    -   -   -   -  

  • morskaosa

    Sewen, to sam kopipejstala sa svog prvog bloga kojem sam zaboravila lozinku. (Dolazio si tamo), Terminal zato su velika slova, nije mi se dalo ponovo tipkati, a ne znam izmjeniti font odjednom, Moj kutak- hvala zlato na toplom komentaru, dubinama- kiss umjetnici, S. udovac- dobro došli.

    avatar

    08.06.2011. (23:45)    -   -   -   -  

  • Terminal

    O, vidim da je tu i Sewen, čovjek čiji je blog živi spomenik na ovom servisu... toliki su blogovi nastali i nestali, ali njegov je još uvijek postojan, to je lijepo za vidjeti.
    Sada mi je palo napamet kada sam startao s Pokojnicima i pijancima, on mi je bio jedan od prvih posjetitelja (kao i ti, dakako), a onda se dogodilo ono hakiranje i sva sila natezanja s ljudima na servisu, sjećam se da sam o tom pisao i neke tekstove, ne znam imam li ih još... Uglavnom, ta mi se vremena sada čine tako lijepima, govorim o jeseni 2007. Od tada, pa negdje do kraja 2008. istinski sam uživao u blogosferi. Vidjeti Sewena znači prisjetiti se tih ugodnih blogerskih trenutaka.
    Pozdrav oboma!

    avatar

    09.06.2011. (00:12)    -   -   -   -  

  • Terminal

    Ali zamisli - sjetim se i onoga blogera iz Županje koji je pisao vrlo potresne stvari o gubitku nekoliko prijatelja koji su poginuli u automobilskoj nesreći. Ne znam sjećaš li se, Oso, ali tada sam ja, zamisli, bio taj koji ga je pokušavao oraspoložiti i dati mu elana za dalje... joj, kada se samo sjetim, ne mogu vjerovati da se čovjek toliko može vezati uz virtualno. Samo, kada malo bolje razmislim...
    Više se ne mogu sjetiti kako se taj blog zvao (imao sam sve to na računalu, čitave stare Pokojnike i pijance, ali više nemam)...

    avatar

    09.06.2011. (00:15)    -   -   -   -  

  • morskaosa

    Ne sjećam se koji bloger iz Županje je to, ali imam ja u starom kompu kod staraca stare Pokojnike, ali ne sve, samo parcijalne dijelove šta sam skidala jer nisam znala kako sačuvati cijeli, nego sam kopipejst jednu po jednu pjesmu zajedno s komentarima. Puno toga imam isprintanog, samo moram tražiti jer papira imam posvuda svakakvih, jedan dio je u podrumu u Zg. Kad krene čišćenje, naići ću, koje godine gospodnje će se to desiti, neizvjesno je.
    Tekstovi o blogosveri su ti na blogu kojem sam zaboravila ime, nije Pokojnikov blog, nije Parnas, nije Bosut the River nego na bloggeru jedan, ali ubi me, mozak mi sad ne radi.
    Moguće je da se isto zvao Pokojnikov blog, ali na bloggeru. Taman si bio popizdio na servis blog hr-a, pa si otišao na blogger. Ako se dobro sjećam.
    Ma da virtualno je upitno, ali i stvarni kontakt nije ništa pouzdaniji. Možeš sve krivo procjeniti također.
    Sewen je legenda bloga, definitivno. Ali zapostavljen u papirnatom svijetu, zašto ne znam. Možda smo svi mi malo polijeni i zaokupljeni svojim pisanjem, pa nismo pri volji i vremenu da se organiziramo, kontaktiramo. Kroz Sewenov blog je jako puno ljudi prodefiliralo.
    Ja sam osobno upućena na tebe, Zadihanu, Tonija, Miss.. a ne može se čovjek raspršiti na sve strane. BTW, upoznala sam Grafemu. Bila sam tako sretna. Sjajna je cura.
    pozdrav kasnonoćni...

    avatar

    09.06.2011. (02:49)    -   -   -   -  

  • ClearingTheChannel

    netko je vec komentirao da poznaje osjecaj iz pjesme (ako smo uopce dobro prokuzili o kojem se radi)..pa eto...znam ga i ja =)...svidja mi se pjesma...jasna je.

    avatar

    09.06.2011. (20:42)    -   -   -   -  

  • Terminal

    2007. sam itekako pisao tekstove koji nisu imali veze s poezijom na P&P, a u samim mi se počecima javio i taj bloger iz Županje, no nikako se ne mogu sjetiti kako se zvao. Sve u svemu, bila su to lijepa blogerska vremena, puno življa, rekao bih...

    avatar

    09.06.2011. (21:02)    -   -   -   -  

  • matebalota

    Ponovit ću se, tvojom poezijom ja sam oduševljen.
    Po meni spadaš u tri najbolje pjenikinje na blog.hr

    avatar

    10.06.2011. (23:19)    -   -   -   -  

  • morskaosa

    @mate hvala, ali pretjeruješ, iako godi.. godi itekako.. :)

    avatar

    10.06.2011. (23:30)    -   -   -   -  

  • morskaosa

    @Terminal, nisu bila življa vremena, nego si tek počeo blogirati pa si ti bio življi i zainteresiraniji za komunikaciju što se onda reflektiralo na ostale. Imaš gore Moj kutak- nick.
    Prvi blog, mislim, odmah puno energije i volje.. Odi, pa vidi.. super je. :)

    avatar

    11.06.2011. (10:21)    -   -   -   -  

  • sewen

    Dobro ti ima stoji - znaš UBOST i gotovo! RESPECT!

    avatar

    12.06.2011. (11:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...