Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Ah :-)).
    Čisto poželim opet :-)).
    Ona čuda za klofanje tepiha su nam bili krajnji domet zabave :-)).

    avatar

    06.06.2011. (18:55)    -   -   -   -  

  • John Doe

    Ovo s popisom dječjih igrališta mora biti šala mala. Ta, tko bi ih sve pronašao. Evo primjera! Unutar bloka Slovenska, Grahorova, Grada Mainz i Bleiweissova ima jedno manje i ništa posebno igralište. Poznato vjerojatno samo okolnom stanovništvu. Takvih bi se primjera sigurno našlo još. Zaključak, to je vjerojatno mission impossible

    avatar

    07.06.2011. (10:56)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    John Doe, ne bih tako rekao ... Pazi sad: ja mogu ovaj čas iz glave nabrojiti sva dječja igrališta u Prečkom (bilježim ih na papirić ;o) ) - ima ih točno 15. E sad, kad bi našli još dvadesetak ljudi iz različitih kvartova koji bi isto tak u pol sata mogli nabrojiti igrališta u svojim kvartovima već bi pokrili najveći dio grada!

    Naime kaj, u sjevernim dijelovima grada su dječja igrališta iznimno rijetka. U centru ih isto ima dosta malo (uglavnom sakrivena po haustorima kao ovo koje ti spominješ ili u onih par parkova koja ih imaju), u najnovije izgrađenim zonama ih isto ima malo .. tako da je stvarni problem nabrojiti ih samo u planski građenim kvartovima između 60-tih i 80-tih (N. Zagreb, naselja zapadno do Savske i južno od Zagrebačke avenije, Špansko i Malešnica, Gajnice te srodna izgradnja tog tipa u Dubravi i Sesvetama).

    avatar

    07.06.2011. (13:10)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    "Koncentrična" fotka odlična!

    avatar

    08.06.2011. (22:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...