Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • ZlicaOdOpaka

  Ah :-)).
  Čisto poželim opet :-)).
  Ona čuda za klofanje tepiha su nam bili krajnji domet zabave :-)).

  avatar

  06.06.2011. (18:55)    -   -   -   -  

 • John Doe

  Ovo s popisom dječjih igrališta mora biti šala mala. Ta, tko bi ih sve pronašao. Evo primjera! Unutar bloka Slovenska, Grahorova, Grada Mainz i Bleiweissova ima jedno manje i ništa posebno igralište. Poznato vjerojatno samo okolnom stanovništvu. Takvih bi se primjera sigurno našlo još. Zaključak, to je vjerojatno mission impossible

  avatar

  07.06.2011. (10:56)    -   -   -   -  

 • start magazin

  John Doe, ne bih tako rekao ... Pazi sad: ja mogu ovaj čas iz glave nabrojiti sva dječja igrališta u Prečkom (bilježim ih na papirić ;o) ) - ima ih točno 15. E sad, kad bi našli još dvadesetak ljudi iz različitih kvartova koji bi isto tak u pol sata mogli nabrojiti igrališta u svojim kvartovima već bi pokrili najveći dio grada!

  Naime kaj, u sjevernim dijelovima grada su dječja igrališta iznimno rijetka. U centru ih isto ima dosta malo (uglavnom sakrivena po haustorima kao ovo koje ti spominješ ili u onih par parkova koja ih imaju), u najnovije izgrađenim zonama ih isto ima malo .. tako da je stvarni problem nabrojiti ih samo u planski građenim kvartovima između 60-tih i 80-tih (N. Zagreb, naselja zapadno do Savske i južno od Zagrebačke avenije, Špansko i Malešnica, Gajnice te srodna izgradnja tog tipa u Dubravi i Sesvetama).

  avatar

  07.06.2011. (13:10)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  "Koncentrična" fotka odlična!

  avatar

  08.06.2011. (22:39)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...