Komentari

mysteriumaloim.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Guison

    Kako to misliš da pakao ne postoji, a lijepo je u vašem vjerovanju navedeno da pakao postoji, ajde se prvo ti i tvoji druškani dogovorite međusobno šta postoji a šta ne pa onda iznosite svoja maloumna razmisljanja... evo ti ulomak pa razmisli: "U nama je vatra Ebilisa, vatra trokuta vatre, u nama je vatra, paklena i zemaljska. U nama je vatra pročiščenja i posvečenja, vatra koja prodire kroz zemlju i naša tijela i duše. U nama je vatra mučena, iskra istine."

    -i da, mozete se je*at i ti i svi tvoji sotonisti i koji god mamoje*aci da ste, pravi sotonisti su ljudi opsjednuti sotonom, a oni, vjeruj mi, nemaju vremena za objave glupih spisa koje je neki obicni smrtnik napisao na papir i sad ti prenosis na net iz dosade. A meni nemozes parirat jer si preglupav i previse se lako navedes na neciju mastariju izmisljenu iz ciste dosade. Ako zelis, mogu ti dati savjet, put do otkrivenja, put na kojem ces dopustiti da visa sila uđe u tebe, a ako imalo znas o tome, onda bi trebao znati da s tim dolaze i vece odgovornosti pa tako i vece sile u samoga sebe koje ce ti dati moci za koje nikad cuo nisi.

    avatar

    31.10.2012. (17:25)    -   -   -   -  

  • Zlatan

    Nikada nebih tražio savjete od osobe koja sije toliku mržnju.

    avatar

    31.12.2012. (14:03)    -   -   -   -  

  • Annnnnna

    Ne razumijem zašto misliš da ti se treba parirati? Tebi je vjera nekakva utakmica? Si ti punoljetan uostalom?? Daj gospodo maknite ovakve glupe komentare molim vas.

    avatar

    01.01.2013. (20:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...