Komentari

svijetskemisterije.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Mladen

  U vremenskom i civilizacijskom otklonu nije jednostavno shvatiti tadašnje odnose. Danas žinimo u materijalnom svijetu. Prava duhovnost je potisnuta. Mnogima danas ovo izgleda kao neistina, jer imaju jaku mrenu usljed materijalnog pristupa. Nedostaju im reference za interakcije kojima bi vidjeli duhovno. Rijetki su koji bi mogli preuzeti odgovornost za nastavak u situaciji velikih promjena u kojima bi duhovnost bila ta kvaliteta opstanka,. Srečom nije to u ljudskim rukama. Ipak su prave vrijednosti u zajedništvu po Istini vanvremenoj i vanprostornoj... :)

  avatar

  14.06.2011. (17:27)    -   -   -   -  

 • B. M.

  Žao mi je što više nepišeš blog (ili mi se makar čini), vidim da ima super sadržaja i vidim da nije kopirano.
  Pročitao sam dosta tvojih postova i većina izjava je istina. I stvarno uživam u svakoj pročitanoj riječi.

  Pozdrav,
  Student iz Zagreba

  avatar

  08.09.2011. (22:20)    -   -   -   -  

 • Egypt God ATON

  Pretpostavljam da su te Bogovi kaznili(citaj ubili) sto dijelis neke teme koje moraju a i bit ce zaboravljene.. Danasnji cilj nije duhovno uzdizanje naroda(citaj stoke), jer potomci Bogova i dan danas postoje(citaj arijevci) te oni to znanje imaju u sebi te ga osjecaju dok su nas strane saveznistva(citaj zla) razdvojile te nam onemogucile da se ujedinimo jer znaju da smo Mocni i Magicni... A za autora ovog bloga samo R.I.P. bio je jako dobar blog ali Bogovi su rekli svoje.. :(

  avatar

  11.11.2012. (13:56)    -   -   -   -  

 • Egypt

  inace samo da napomenem Arijevci su danas skoro i izumrli jer se mjesaju sa drugim rasama sto zbog straha od otkivanja do loseg glasa u proslosti.. I VRLO VAZNO!!! Kinezi su Svemirci, pogledajte malo njihovu anatomiju danas i prije 20g, uredenost drzave, broj populacije, prerazvijenu tehnologiju unatrrag 10g, misticnu bijelu Piramidu, te mnoge druge koje su sakrili no jos se mogu vidjeti preko google Eartha.. Kinezi su ZLO, unistili su ameriku ne ratom nego gospodarstvom a zamislite tu moc kada su unistili jednu mocnu Ameriku.. Danas Amerika jos pokusava demonstrirati svoju moc ratovima u nekim malim drzavama samo da budu pripravni ako Kinezu polude, ali bit ce tesko jer Ameri danas previse trose ressurse na gluposti dok Kinezu pametno cuvaju... Govorim o zlatu, oruziju, novcu, te nakraju Znanjem Mudrosti koje ameri daju i sakom i kapom a kinezi mudro sute, cak ni na pitanja neodgovaraju. KINESKI KOMUNIZAM je ZLO NAJVECE jer taj narod ne propitkuje odluke "vode", sljepo ga slusaju kao u vrijeme drevnog egipta kinezi imaju ROBOVA kao mi svi ostali stanovnika..

  avatar

  11.11.2012. (14:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...