Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • skaska

    odgovor na naslov: vriti

    avatar

    03.06.2011. (11:56)    -   -   -   -  

  • psiholiza

    Meni je upravo doslo da zaurlam, jebiga. Procitajte presudu Gotovini, radi se o 70 i nesto zrtava od kojih je sud priznao 'samo' 49 civilno ubijenih zrtava u/nakon Oluje. tocka. Brojka od nekoliko stotina je bezocna laz, velikosrpska propaganda i projugoslovenski nacin izjednacavanja krivice. Molim te promijeni svoj post, prvo naravno potrazi i provjeri tocnost mojih informacija (presuda Gotovini 15-4-2011) i svako dobro ti zelim. Sratka ne zelim ni komentirati, dobit ce on sto zasluzuje, mozda je i bolje sto nema Hrvatske na popisu, kakve smo srece oslobodili bi ga za to pa bi nase zrtve plakale po treci put. On je u Hrvatskoj vec osudjen kao ratni zlocinac i to mi je dovoljno (ne bas, ali)

    avatar

    03.06.2011. (12:22)    -   -   -   -  

  • fulvus

    hrvatsku su europljani priznali samo deklarativno. sve su učinili ne bi li je ponizili. najprije su onemogućili narod da se brani, proglasivši moratorij na uvoz oružja. oružje se nabavljalo tajnim kanalima jer nije moglo zakonski. pa su nastali ratni profiteri, koji su nam uništili državu. pa su nas počeli suditi, iako smo se branili. nitko ne spominje naše žrtve, čak ni oni koji su svjedočili napadima. što se uopće ovdje događalo? bit će da smo samo ružno sanjali? napadnutima oduzeti pravo da se brane i još ih suditi za to....a najtragičnije je iz čijih usta izlaze optužbe....sjeća li se itko civiliziranih europskih kolonizatora i patnje koju su prouzročili širom svijeta?

    avatar

    03.06.2011. (12:50)    -   -   -   -  

  • file

    @skaska - vriti sa "stručnošću", s moralom i sa zdravom pameti.
    @psiholiza - u pravu si, krivo sam napisala, brojku od "šesto i nešto nedužnih srba" nije spominjao sud nego neki dokumentaristi i udruge, veritasi i slični, ali neću mijenjati post. Nije stvar u brojenju žrtava nego o "vaganju" one s povezom na očima.
    @fulvus - dobro si to sažela. pametna si ti žena. ja sam pisala više onako, iz osobnog kantuna.

    avatar

    03.06.2011. (13:24)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Njima, tamo u Haagu, mi smo tek nekakav Iran, Irak, Afganistan koji se previše približio Evropi, tj.njima-to je njihov kontekst i oni nikad, ama baš nikad neće razumijeti ...
    a kao što to obično i biva - onaj koji sudi i kažnjava, sebe nikad ne vidi u kontekstu nekoga tko je kroz povijest tlačio i tamanio druge narode po svijetu.

    avatar

    05.06.2011. (21:57)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Daj, u borbi za nove kolonije sve je dozvoljeno!

    avatar

    06.06.2011. (07:38)    -   -   -   -  

  • file

    @gustirna - baš tako. ali to smo znali i prije.
    kad bi mladiću sudili za hrvatsku, ona optužnica za gotovinu (i markača) bi dobila kontekst koji je prešućen, uzrok bi dobio posljedicu, a to je ono što oni žele izbjeći, jer je očito da su odlučili prekrojiti povijest (u korist srbije?)
    ovako, meni ostaje apsurd: čovjek radi kojeg sam čamila u podrumu ko štakor, strahovala za živote svojih najmilijih i tugovala za poginulima - neće za to biti suđen; čovjek koji je predvodio konačno oslobođenje od straha - provest će život u tamnici.
    čudim se samo da to nikome nije čudno.
    @ljelja - kratko i jasno i točno.

    avatar

    06.06.2011. (13:28)    -   -   -   -  

  • primakka

    možda i s naše strane treba dići glas. pa pobogu, škabrnja i kijevo su činjenice!
    nego, valjda vlada ima važnijeg posla - kako se ugurati u tu jadnu tvorevinu europcku...

    avatar

    06.06.2011. (14:44)    -   -   -   -  

  • file

    @primakka - smišljaju to već desetak godina, nije bilo vrimena za utvrđivanje činjenica

    avatar

    07.06.2011. (15:05)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Drago mi je što si napisala ovaj post! Izražavajući žaljenje što su osuđeni naši generali na blogu sam prozvana fašistom i ustašom, a nakon uhićenja Mladića i nespominjanja stradanja Hrvata pod njegovom komandom, dežurni zviždači šute... i meni je muka od nekih za koje sam smatrala, sve do sada da su pravdoljubivi...

    avatar

    07.06.2011. (20:11)    -   -   -   -  

  • file

    @žuborica - meni je drago da si reagirala na istu stvar na isti način. treba biti samokritičan, ali ovo kod nas je već prešlo u patologiju...

    avatar

    08.06.2011. (09:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...