Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Drina

    Papa, Thompson, Bandić, Crkva, Hrvati - baš sve što mi je iznimno drago! Papa će se pomoliti na Stepinčevu grobu...Jedino mi je žao da neće i na Tuđmanovu! Pomolimo se za našu Domovinu!

    avatar

    03.06.2011. (23:20)    -   -   -   -  

  • Drina

    "Tijekom susreta mladih odvijat će se više programa. Mladi koji ranije dođu u Zagreb mogu se okupiti od 11 do 14 sati na Zrinjevcu, oko paviljona, uz pjesmu i glazbu. Ulaz na Trg bana Jelačića moguć je već od 13 sati.Službeni program Nacionalnog susreta hrvatske katoličke mladeži započinje u 16,30 sati. U taj program se oko 19,30 uključuje Sveti Otac."

    avatar

    03.06.2011. (23:22)    -   -   -   -  

  • Drina

    Čak!!! Ahahahahaha....http://www.vecernji.hr/vijesti/na-antipapinom-prosvjedu-ped esetak-gradana-clanak-296319

    avatar

    04.06.2011. (01:25)    -   -   -   -  

  • Drina

    U subotu 4. lipnja Papa će na susret s uzvanicima u Hrvatskom narodnom kazalištu papamobilom između 17.30 i 18 sati od Apostolske nuncijature do HNK-a proći sljedećim ulicama: Ksaverskom cestom, ulicom Medveščak, ulicom Ribnjak, ulicom Langov trg, Branjugovom, Palmotićevom, Boškovićevom, ulicom Trg Nikole Šubića Zrinskog i Hebrangovom. Po završetku susreta u HNK između 19 i 19.30 sati, Papa će se papamobilom na Trg bana Josipa Jelačića uputiti Frankopanskom i Ilicom.
    U nedjelju, 5. lipnja na susret u zagrebačku katedralu Papa će se uputiti između 16.30 i 17 sati od Apostolske nuncijature Ksaverskom cestom i Degenovom do Kaptola. Prema zagrebačkoj zračnoj luci, Papa će se uputiti nakon Večernje u katedrali između 18.30 i 19 sati od Kaptola, Degenovom, ulicom Ribnjak te Branjugovom.

    avatar

    04.06.2011. (10:21)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    Sveti Otac je pravi glasnik radosti i mira - namjesnik Kristov!
    srca su radosna :-)

    potekle su rijeke žive vode u nama;
    doživjeli smo zajedništvo u Kristu i obnovili se u Euharistiji.

    lijep pozdrav i svako dobro :-)

    avatar

    05.06.2011. (16:33)    -   -   -   -  

  • Drina

    Zahvala gradonačelnika Bandića nakon Papina posjeta



    Zagreb, (IKA) - Nakon dvodnevnog posjeta pape Benedikta XVI. Hrvatskoj i Zagrebu, gdje su ga otvorena srca, s radošću i ljubavlju, dočekivale i s njim molile stotine tisuća vjernika, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zahvaljuje građanima na odazivu i doprinosu da pastirski pohod Benedikta XVI. našemu gradu i zemlji protekne u miru i dostojanstvu, u ozračju prijateljstva i razumijevanja.
    „U subotu i nedjelju, Zagreb je odisao vjerom, tolerancijom, podrškom i ljubavlju. Njegovi stanovnici, ali i brojni hodočasnici iz drugih krajeva naše zemlje i izvan nje, ponovno su svjedočili drevnu otvorenost i gostoljubivost, još jednom su pokazali da su vrata glavnoga grada Hrvatske uvijek otvorena za sve putnike i goste, a posebno za one najdraže, kao što je poglavar Katoličke crkve, dokazani prijatelj naše zemlje Benedikt XVI. Poruke mira i nade koje smo primili na ovome povijesnom događaju, susretu sa svjetskim duhovnim i moralnim autoritetom, ostat će nam u vječnom sjećanju, u nama potaknuti ono najbolje što nas čini i određuje kao ljude i pripadnike zajednice koju želimo razvijati i unapređivati. Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, zahvaljujem vam na strpljenju i razumijevanju zbog strogih mjera sigurnosti koje prate ovako velika i značajna događanja. Zahvaljujem i svim vrijednim ljudima koji su doprinijeli vrhunskoj organizaciji Papina boravka u Hrvatskoj, od strane Crkve, Vlade, Grada, komunalnih službi, Hrvatskih željeznica.. Dva dana naš je grad bio središte Europe i svijeta, grad koji je pokazao najbolje od sebe i grad ljudi dobre volje koji su s radošću primili duhovne plodove Petrova nasljednika", piše u pismu zahvale gradonačelnika Bandića.

    avatar

    06.06.2011. (16:03)    -   -   -   -  

  • Drina

    http://www.vecernji.hr/vijesti/kurir-teror-nad-srbima-thompson-siri-strah- vukovaru-clanak-327551

    avatar

    16.09.2011. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...