Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mara

    Čestitke! No, nešto mi nije jasno!? Kada sam ja išla u školu bio je tek po jedan razred od svake generacije, a sada ih ima više po svakoj generaciji. Znači da ipak nije sve tako crno. Drugi par postola je što su se neke područne škole zatvorile. Zašto? Zato što npr. Kotežani nikada nisu htjeli ići u svoju područnu školu nego u Vrgorac. Koteška škola je bila samo za Kučane, što smatram da nije bilo dobro jer su na taj način sami bojkotirali svoju školu. No, brojka učenika je svakako respektabilna. Na kraju bih još jednom čestitala svim djelatnicima, djeci i ravnatelju!

    avatar

    30.05.2011. (18:45)    -   -   -   -  

  • krvolok

    Mare tebi nije jasno da sva dica iz Graba, Veljaka, Šipovače, Hercegovačkog prologa i Orahovlja idu u Vrgorac u školu a ne u Bih škole. Na Orahu imaš puna dva rezreda dice iz Hercegovine.

    avatar

    30.05.2011. (20:26)    -   -   -   -  

  • Mara

    @krvolok- kao da je važno otkuda su dica? Dite je dite i čemu sada opet fobija prema Hercegovcima? Pa, živite jedni uz druge i normalno je da se i takve stvari događaju. Mrdni malo dalje od nosa pa ćeš viditi da je u svakom pograničnom mjestu tako. Sve dok se broje krvna znca nije dobro. Eh, da ...nisam Hercegovka, ali sam Vrgorčanka koja je malo makla od nosa pa znam kako to drugdje funkcionira i ove nebuloze o Hercegovcima mi strašno smetaju.

    avatar

    30.05.2011. (21:41)    -   -   -   -  

  • komentar

    @Mare, čovik nikoga nije osuđiva već je samo reka u čemu je tajna brojnosti učenika. Tko broji išta, neka dice odasvud. Što više to bolje.

    avatar

    30.05.2011. (22:27)    -   -   -   -  

  • dusina

    Tko je dobio posao na naplatnim kućicama ?

    avatar

    31.05.2011. (12:57)    -   -   -   -  

  • eldorado

    NEMA VODE,NEMA TV SIGNALA,NEMA SIGNALA ZA MOBITEL-OSTAJTE OVDJE

    avatar

    01.06.2011. (12:06)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @dusina, evo samo najava: http://hac.hr/files/File/poslovanje/zaposljavanje/obavijest-i-upute-kandid atima-za-testiranje.pdf

    avatar

    01.06.2011. (15:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...