Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ToxFox

    Dok se ne vrati Slaven Letica ne gledam ! :)))

    avatar

    30.05.2011. (19:51)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ ToxFox ... Ja sam prestala gledati kada sam zaključila tko je, zapravo V. Visković. A Letica mu je bio glavni oponent, je li zato izletio iz emisije ili ... ?

    avatar

    30.05.2011. (23:14)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Ne spominji mi tu emisiju. Tanku crvenu nisam gledao , ali sad se spremam na Animafest!

    avatar

    30.05.2011. (23:41)    -   -   -   -  

  • Y Tu Mama Tambien

    :)

    avatar

    31.05.2011. (13:40)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    letica je službeno odsutan,trebao bi biti u petak u emisiji; zadnju nisam
    gledao iako obavezno gledam;zidić mi je skoro uvijek ok,odmjeren s
    izjavama,s nogama na zemlji,maković mi je nekkad dobar nekad baš i ne,
    previše je politički obojen,to ga sputava,letica mi je ok,on kuži televiziju,
    iako nekad zna malo zasrati da oprostiš kao na pr. kad je bio kod bilića u
    njegovoj emisiji,visković je uvijek ali uvijek katastrofa,lik tako dosadno
    priča,nabraja naslove koje je pročitao u svim novinama i naučio napamet,
    već sad znamo što će reći u petak ako znamo koja će biti tema;kad bi mene
    pitali imao bih prijedlog za njih,da izbace viskovića,na njegovo mjesto
    stave voditeljicu Milanu,a voditelj nek bude Pofuk na primjer

    Cat hvala ti na prekrasnom komentaru na hagakure blogu;tvoj komentar
    pokazuje koliku suptilnost imaš i intuiciju;meni se također sviđa prva
    verzija pjesme,ali je prekratka pa sam našao i drugu sa prekrasnim slikama
    kyota

    jedan glazbeni poklon za tebe,nadam se da će ti se svidjeti : )

    ponizno sagibljem glavu : )

    avatar

    31.05.2011. (19:48)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Je li netko pobrojavao koliko takvih mladića medijski je eksponirano na TV-u, Yutarnjem, Večernjem? Svi ti saboteri imaju svog mecenu. I nije čudno kada u svom tom galimatijasu povampirenih prošlosti normalna osoba ne samo da ne može doći do riječi, već shvati kako je bespredmetno bilo kome upućivati riječi. Čitava jedna falanga domoutrživih pera bila je angažirana prije 15. travnja, redom su prodefilirali jergovići, dežulovići, beškeri, mandići i ini. Sve mlatioci prazne slame koji nude prijepore i svađe. Stoga ne gledam Tv i njihove probrane okrugle stolove s kvaziakademskim personama.

    avatar

    31.05.2011. (21:05)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    Strašno, što sve moramo plaćati, gledati ne moramo, ali ja se držim one devize, ako sam platila imam pravo i tražiti......Draga Catwoman.....ti reagiraš brzo i znalački, to mi se kod tebe sviđa.....pozdrav, C.K

    avatar

    31.05.2011. (21:05)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    V. Visković mi uistinu diže tlak.

    Nažalost imamo takvih malo više.
    Zovem ih, zmije u njedrima ;).

    Tebi lijep pozdrav, prvolipanjski.

    avatar

    01.06.2011. (16:27)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Hvala Vam svima za sudjelovanje u anketi, puno mi je to značilo da vidim što drugi misle, a vama @ Nihon i @ Meroveus - što mi doslovno čitate misli. :-)

    Ovo napisah već u jednom komentaru 23. 4. na ovom blogu, nije bilo ni malo tematski primjereno, ali mi se očito digao tlak kao tebi, @ promatram, razmišljam ... Pa upisujem sada hladne glave i potpisujem još jednom :

    Gledala sam upravo opet malo naše intelektualce, tzv. Peti dan : 4 frajera + jedan ženski komad s fenomenalnim dekolteom i više mozga od svih njih zajedno.

    Pa si mislim, da nam je napraviti neki internet-konferencijski susret - obrada istih tema i pitanja na naš način i pusitit to na youtube ... ljudi.... ne mogu vjerovati da oni zaista vjeruju u to što pričaju - dječji zaključci upakirani u superiornu retoriku institucionalno obrazovanih, elokventnih i isključivo srednjestrujaško načitanih profila ... MAMMA MIA, što bi mi tamo imali za reći ... Mislim da bi uvriježeni komentatori ovdje svojom analitičkom i vizionarskom superirornošću uvelike nadoknadili moje nedostatke u odnosu na atribute voditeljice. :-)

    Veli Letica Viskoviću ( nakon što ga je ovaj provocirao da je bio saborski zastupnik, kao nešto u negativnom kontekstu, kao - bio u kokošnjicu otprilike ;-)))) da je on tamo branio Hrvatsku, dok ju je ovaj rušio. Wow, veli voditeljca, ovo je stvarno opasna izjava, a Visković se samo vrlo spokojno smije ...

    Ne bih vjerovala za te inputacije Letice Viskoviću ( jer nemam uvid u lik i djelo dotičnog, nije me nikad zanimao ) da Visković već drugi puta u toj emisiji ( a samo sam dvaput i gledala, prošli tjedan i ovaj, prije mi je bilo neizdrživo preglupo, ali - sada sam izdržala, jer želim analizirati što se opet uvaljuje kroz takve "pametne" emisije ) nije istaknuo kako bi za Hrvatsku bila strašna greška, ma propast, da ne uđe u EU ( jer opet se malo osvrnulo na osude generalima, kao tjedan dana poslije i opet ta bojazan pred euroskepticizmom, jer, molim vas, eu i haški tribunal nisu jedno te isto ;-))) ). Time se odao kao balavac s prstom u pekmezu.

    Taj lik, a i mnogi drugi " intelektualci" naprosto su plaćeni da budu infantilni i mlate praznu slamu krasnogovorenjem. Tako da i razgovor s njima doslovno postaje ono što je @ Jupi fantastično definirao u svom postu o NLP - narkotizirajuću medijsku lakirovku. Zidić se još usudi malo lagano piknuti u pokoju tabu temu, no - čini se da mu je mač za vratom, a Letica praši, samo ne zna dovoljno duboko sondirati i precizno centrirati. Maković je pravo dijete, on zaista vjeruje u to što misli i obrnuto. A voditeljica je još najveća enigma ... Rekla je da se vidimo za tjedan dana, a do tada: " Laku noć ! " ;-))) Je li to lapsus, prepotentna afirmacija emisije ili poziv na buđenje ?

    .....

    I da, nisam mogla više podnijeti vidjeti ta dva imena i prezimena na svom blogu, pa sam odmah izvadila jedan naftalinski post, samo da što prije raskužim prostor ...

    avatar

    01.06.2011. (23:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...