Komentari

kucazagorje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • patuljak

    Kaj se pločica tiće ne znam kud si sve išel, ali imaš sad puno akcija svuda tak da se isplati malo obići te dućane. Gle uvijek ima posla oko kuće tak da ne znam jel ti to priča za tvoju bolju polovicu da te ne naganja :-))))) ili samo želiš nas farbat :-)))) Zabavljaj se i uživaj u blagodatima dvorišta, a do tada ti želim da te što prije posjete majstori :-))))

    avatar

    28.05.2011. (23:14)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Tebi će se bunar očigledno isplatiti :))

    avatar

    30.05.2011. (22:59)    -   -   -   -  

  • kamena

    gledam sa strane, to što prodaješ... jel' moguće da ni'ko neće ništa kupit' :))) il' ti puno tražiš :)))... pa da završiš kuću do kraja...

    avatar

    13.09.2011. (14:16)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej

    pa iskreno prije krize su ljudi dosta zvali znači da vrijedi tolko ali sad kad si me sjetila ipak ću malo spustit cijene:), (zovu i sad ali razni preprodavaći koji bit to prodavali drugome).
    Ili oni tipa "znate vi šta ja mogu kupit za te novce" pa im ja onda kažem nek si kupe i onda ušute:).
    A kak tvoje napreduje? (iskreno malo mi je tvoj blog prenapučen raznim stvarima pa mi je teško pratit ono što me zanima:)

    avatar

    13.09.2011. (15:09)    -   -   -   -  

  • kamena

    "iskreno malo mi je tvoj blog prenapučen raznim stvarima pa mi je teško pratit ono što me zanima"... ma bravo, baš sam se slatko nasmijala na ovu tvoju konstataciju, jer si potpuno u pravu :))))) moj blog ti je, dragi moj, posta prava mišancija svega i svačega... ja bi rekla, sam život u malom... ili u velikom, kako se uzme... iako to uopće nisam tako planirala u početku... a kak napreduje? to sam Bog zna, jer da ovisi o meni, napredovalo bi... ovako, ne znam kaj da ti velim... ako ustrajem u pisanju bloga, možda i doznaš :)))))))))))))
    e, da, moram priznat' da sam se nemalo iznenadila, ali ugodno... najpri san mislila da san falila stranicu :))))) jutros došla u "staru kuću", popodne u "novu"... novi imidž, nova tema, potpuni zaokret... svaka čast, drž' se... i oprosti na mišljenju, al' ja bi ipak kuću stavila debelo isprid auta :)))))))) eto, raspričala se ja :) i nadoknadila sve što sam dosad malo komentirala :)

    avatar

    13.09.2011. (21:40)    -   -   -   -  

  • Sil

    he he :)))

    A što se auta tiće pa da živim u zagrebu složio bih se sa tobom ali kad živiš u zagorju ni u dučan ne možeš nažalost bez auta, a kad imaš dva od kojih oba stvaraju probleme onda je vrijeme da bar jedan bude kako treba:)

    avatar

    14.09.2011. (18:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...