Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Wall

    kao muškarac, osjećam se izloženo, oskvrnuto, kao komad mesa- dok ovako, kao u mesnici, biraš između plećki i butova muškog mesa, a pri tom zboriš, tobože, o ukusima, ma daj (p)liiz!

    avatar

    23.05.2011. (20:38)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @ahaha Wall, tvoj (p)liiz je uočen i primljen na znanje, primi moju duboku izvinjotinju što te kao muškarca oskvrnuh - i nema na čemu ;0))

    avatar

    23.05.2011. (20:44)    -   -   -   -  

  • NF

    pisat ću valjda sutra o istoj temi, naravno u par rečenica, nego parafraza nije sartrova, sad nisam više siguran jel volterova, naporan dan bio, ak otkriješ slobodno mi komentar briši ;)

    avatar

    23.05.2011. (20:45)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @NF, ma daj, šta ću te brisat, samo ću nadopisat ;0) tenks!

    avatar

    23.05.2011. (21:07)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    vidiš za deppa nikad ne bi rekla da je neki megakomad ili tako nešto:) općenito sam od bilo kakvog umiranja za holivuskim frajerima operirana jer moj frajer od mene mora biti viši, a oni eto uglavnom nisu:D, nego da se vratim na deppa, on je burtonovo dijete, i kao glumac mi je recimo fenomenalan jer on glumi uloge koje pas s maslom ne bi pojeo lijevom nogom:D

    avatar

    23.05.2011. (22:34)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @to Jo, moja hrabra sestro! ;0) uprav` tako, Depp kao glumac - ma svaka mu dala ;D

    avatar

    23.05.2011. (22:48)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    više mi se sviđa kad žene ostanu pri čokoladnom ukusu :)
    to mi je u interesu: crna kosa, crne oči, crna duša

    avatar

    24.05.2011. (19:57)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @pero, primljeno na znanje, zaključujem - b(l)udućnost i nije tako crna ;0)

    avatar

    24.05.2011. (20:38)    -   -   -   -  

  • annabelle

    E, vidis, ja volim vaniliju I cokoladu (ko sto bi se ono reklo - mijesano) i pistaccio (naravno, omiljeni ukus), a bogami luda sam i za spinatom na sve moguce nacine, sirovi, u piti, nabrzo onako sa bijelim lukom, skuhanim na mlijeku krem-spinat, sve moguce varijante, obozavam.
    Depp-a sam jako volila jos u 80-tima kad je isla ona serija "21 Jump Street" od tada mi nije napet, iako mi je super u ulozi Jack Sparrow, ali nije mi sexy.
    No moja misterija u vezi komada na koje sam ravnodusna 100% je - Clooney. Nis, ama bas nista, niks, nijente. Ni Pitt mi nije nesto posebno interesantan doduse.
    Tak da, ne znam, ili samnom nesto ne stima, ili se pola zemljske kugle povodi za onim sto im kazu u novinama - najseksi muskarac taj i taj i odmah zene gube glavu kao po naredbi.
    Nije to za mene...
    Summa sumarum - vanilija i cokolada, oduvijek sam bila za equal opportunity tako da kod mene prolaze i jedni i drugi

    avatar

    24.05.2011. (21:59)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @annabelle, u nas bi rekli za mišano zelje i travu sa livade - mišanca, a tako i triba - to je najzdravije! mišanca nego što! ;0)
    zanimljivo je to s ukusima, recimo clooney, u mladosti me totalno živcirao, sa onom kosurinom, ponašanjem, kemija nula, a onda je sazrio, ošišao se, uljudio, dobio koju sjedu, boru, promijenio držanje, i vau - otkrio mi se macan, kemija proradila. sada mi je već priznajem presazrio, sijede ne smetaju, ali buke je već prebogat za mene ;0) no iz poštovanja za njegova djela i stavove uvijek će kod mene imati počasno mjesto uber komada, bez obzira na trenutno stanje tijela ;0)) to je ona stara klasa granta, coopera... slava im.
    što se bredića pitića tiče, taj me nikada nije tangirao ;D pa čak ni sada, iako je i on sazrio na bolje (kažem ti - to je nepravda prirode da muškarci stare i sa svakom borom dobijaju na seksepilu, dok žene za pojmove društva samo stare... no dobro, zato mi živimo duže, a i meni se sve više hebe za pojmove društva, godine su to ;0))) no bredić pitić je eto silom holivudske mašinerije postao pojam za plavušane, iako i kod njih postoje kojekakve podvrste plavušanstva. e u tim drugim tipovima ja za sada nalazim zanimljive pojave, pa zato velim - bogimdaozdravlja svima, bez obzira na okusssss, jer život nam čine slađim, mrnjau ;D

    avatar

    24.05.2011. (22:34)    -   -   -   -  

  • Fahion addict

    Depp je savrsen

    avatar

    25.05.2011. (11:47)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Fahion addict, on je dakle tvoja čokolada, uslast! ;0)

    avatar

    25.05.2011. (11:58)    -   -   -   -  

  • Ribac

    navlačiš na pistaccio naspram banane... bwahahahahahaha! XD

    moram li ići u detalje ili je dovoljno da velim kako će te voljeti muškarci koji imaju komplekse od... khm, kako da to fino izvedem? Koji imaju komplekse od švedskih akcionih! :D

    PS: i kakva Anđelina i Merlinka? Protiv Anđe uvijek ide Đenifer A.

    avatar

    25.05.2011. (12:49)    -   -   -   -  

  • annabelle

    hahhaha, misanac, jashta :))
    dobro, slazem se, je postao Clooney Cary Grant klasa, ali mene ni oni nikad nisu tangirali (valjda jer su pretezno bili gej, digresija, ne mislim rec da je Clooney gej :))
    hm... evo ja se sada napinjem i pokusavam smisliti ko mi je od tih holivudskih ono bash-bash, ali mi niko trenutan ne pada na pamet osim Eric from True Blood, a ni on nije neki veliki selebriti...
    nekad kad su jos bili mladi, bili su mi napeti Christopher Walken, Gabriel Byrne, Julian Sands, Jeremy Irons (sve neki koji najbolje igraju psihopate, ajme, kako tipicno za mene) ali oni su prestari, sada - nista od toga.
    nego eto kad se zalomi tako neki anonimus kao mali Grk, to je meni faca, ovi poznati, comsi-comsa.
    hard to please :D

    avatar

    25.05.2011. (13:54)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Ribac, svaka čast njihovom razvikanom rivalitetu, ali za mene je Merlinka bila i ostala prva i neponovljiva Blondina ;0)
    @annabelle, ej stan` malo, pa nabrojala si sve komade koje sam i ja simpatizirala! hoćeš reći da su ti dečki svo ovo vrijeme sjedili na dvije stolice? ;D o šporkaćuna jednih prevarantskih, čut će me ja im kažem, iako je meni drago ako sam ih već moram dijeliti da je to bilo s tobom, jer blože moj, ljepotu ne valja sebično držat za sebe već je triba dijeliti sa svijetom ;0))
    a mali grčić, šta jes-jes, dobar je mali, dobar, a još će on i rasti ;D

    avatar

    25.05.2011. (20:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...