Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Pero Panonski

  Dugo ne vozim, BP Zagreb-Utrina u Sisicevoj je bila "starinska" prijeratna postaja, ne znam jesu je u medjuvremenu osuvremeneli, trebalo bi je slikat.

  avatar

  21.05.2011. (20:30)    -   -   -   -  

 • bloglasnik_01

  Poštovani, otvorena je nova stranica za promicanje blogova (www.bloglasnik.com) na kojoj objavljujemo sve zanimljive blogove/postove. Vaš blog nam je izuzetno zanimljiv i objavili smo ga Ispod članka nalazi se link na Vaš blog. Ukoliko ne želite da Vas promoviramo pošaljite nam mail na bloglasnik@bloglasnik.com i Vaš post ćemo odmah maknuti. Naša je želja na jednom mjestu objaviti što zanimljivije blogove i na taj način promicati blogere i njihove postove. Svjesni smo da su danas u Hrvatskoj blogeri zapostavlejni i mi Vam želimo pomoći. Ako nam projekt zaživi predstaviti ćemo Vam način na koji možete monetizirati Vaš trud uložen u pisanju kvalitetnih i zanimljivih postova. Posjetite našu stranicu i podjelite ovu informaciju s drugim blogerima – samo tako možemo uspjeti.

  avatar

  21.05.2011. (23:00)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Ova je baš derutna Inina :-)).
  Ali, pumpah gume na biciklu, davnih dana :-)).

  avatar

  22.05.2011. (00:27)    -   -   -   -  

 • zoe

  kad na benzinskoj pumpi onu crvenu točku izdvoje sa strane i još ju ispupče ... meni to izgleda ko golemi prišt !

  niš mi se ne sviđa...

  baš me zanima koliko je love dobio autor tog prišta za novi "vizualni identitet" ininih postaja...

  avatar

  22.05.2011. (20:06)    -   -   -   -  

 • start magazin

  Hehehe, zoe, prišt ...! Tu asocijaciju ja nisam imao ... iako, istina, zaista je to dosta drastčna izmjena iz decentnog uobičajenog znaka (koji mi se od svih najviše sviđa) do tog "prsta u oko" (koji meni nije tak loš - ako ništa drugo, zaista je upadljiv i nezamjenjiv ... ) koji baš ni po čemu ne asocira na Inu.

  avatar

  22.05.2011. (21:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...