Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    pošten bez ambicija luzerska tradicija, ambicija je ključ uspjeha nek se zna da sam toga svjesna , dakle i svoje propasti jer ambicije nemam:)

    avatar

    19.05.2011. (19:25)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    @Joanna, samo, pitanje je što je uspjeh, a što je propast. Moglo bi se vrlo lako ispostaviti da "propasti" znači živjeti, a "uspjeti" prodati se. Ti sigurno jesi ambiciozna, samo ne u bozanićevskom smislu.

    avatar

    20.05.2011. (06:16)    -   -   -   -  

  • bozanić

    izvorni živote - jako te volim.
    uvijek se kod tebe pronađe koje duboko promišljanje o vjeri i duhovnoj glazbi.
    sine, samo naprijed!
    osmjeh ti ostavljam. :)

    avatar

    20.05.2011. (12:08)    -   -   -   -  

  • ksenija

    jedna meni jako bliska osoba kupila si je super auto.već je imala jedan isto super,ali ne u toj klasi.dogovor je bio da će njegova žena voziti drugog međutim do posla ima 5 min.bla-bla.nema ga gdje voziti ,a kad idu dalje idu boljim.prvo se od stajanja ispraznio akumulator.onda se ispraznio i nije se dao napuniti.naš zaključak je bio da imaš samo jednu guzicu.na kraju je prvi auto otišao nekom drugom na korištenje.boli me k.za sve one koji imaju potrebe grabiti fotelje,.........ja znam da je to sranje.zapravo ih žalim.taj put nosi samo sranje...imaš ipak samo jednu guzicu.češto mislimo drugačije jer nam se čini nedostižno.moraš jest,pit,kakat,ali...to gomilanje sranja...užas samo postaješ rob.tako da se ne ljutim jer sam prilično sigurna da kad čovijek teži ispraznome iznutra je prazan,a život će mu tako i proći,pa makar bio i svečenik.dakle ide putem kojim i treba ići.sve 5.

    avatar

    20.05.2011. (14:42)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    @"bozanić", najlakše je pametovati skriven iza nicka, jel tako.

    @ksenija, naravno, nema sumnje da gomilanje čovjeka neće usrećiti. To mnogima nije jasno, pa tako ni "duhovnim elitama", koje se redovito dokazuju kao političke elite, pod krinkom duhovnosti. Oni iz svojih usta sipaju fraze i frazetine, isprazno blebeću, ponavljaju naučeno, slično kao i razni hrabri komentatori koji laprdaju po internetu skrivajući se iza sigurnosti nickova. Rijetko tko od takvih likova bi bio za otvorenu raspravu. A i ta rasprava bi bila ionako besmislena, jer oni misle kako već znaju sve što trebaju znati. Kad se netko uhvati neke ideje ili priče ko pijan plota, tu nema rasprave, samo grčevita borba da se sačuva svoju "istinu".

    avatar

    21.05.2011. (05:50)    -   -   -   -  

  • ksenija

    mislim da bi se trebao društveno angažirati.ne znam da li imaš potrebu za takvom vrstom rada,ali bio bi izrazito koristan.hodajući uokolo počela sam shvaćati da je došlo vrijeme.jedan mali dio ljudi razumije,ali onaj najveći počinje prihvačati,ima želju razumijeti ili mi se tako samo učinilo.ono što je na nivou ideje,talenta traži svoju manifestaciju.

    avatar

    22.05.2011. (09:57)    -   -   -   -  

  • lady flower

    Lijepo si napisao, pitanje je što je propast, a što uspjeh.

    avatar

    23.05.2011. (19:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...