Komentari

nk-trnski.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • cico

    A što reći nakon ovakve utakmice , sreća prati hrabre , i to je sastavni dio nogometa , sporta , i života uopće . Da u pravu ste gospodine Jaušiću puno je tekmi otišlo na drugu stranu pa je valjda red da i vi jednu tako dobijete . Sve čestitke treneru i ekipi . Vaš cico . I znate kako se kaže bolje se rodit bez one stvari nego bez sreće , jer ako ima sreće on će narasti .

    avatar

    16.05.2011. (16:51)    -   -   -   -  

  • D. Villa

    Bravo!

    avatar

    17.05.2011. (15:57)    -   -   -   -  

  • dj

    Hvala našim vjernim "komentatorima" i jako mi je drago što nas netko zaista prati "u stopu"... Ideja o pokretanju Bloga rodila se sasvim slučajno, i za to je zaslužan jedan moj kolega s posla. Cilj mi je u idućih nekoliko mjeseci još malo obogatiti sadržajima ovaj naš "internetski dnevnik". Ovih dana objavit ćemo neke tekstove vezane uz mlađe uzrasne kategorije našeg kluba - U15 i U18. Naime, i ti dječaci i mladići zaslužuju da im se posveti pozornost, budući da se još uvijek bore za naslov prvaka u svojim kategorijama. Stoga bih Vas molio, da ako imate bilo kakvih ideja, iste slobodno predložite, kako bi sadržaj stranice bio što kvalitetniji. S poštovanjem! dj

    avatar

    18.05.2011. (00:19)    -   -   -   -  

  • cico

    O da i mladi zaslužuju sve čestitke . Ima tu igrača koji će u budućnosti biti odlični a koliko vidim dobra su klapa . Nastavit s njima kvalitetno radit i nema bojazni za budućnost . Moj bi prijedlog bio da osnujete još neku recimo U12 kategoriju , ako ima zainteresiranih . Gledajući samo proljetni dio i seniori se bore za vrh . Sve ćestitke i sportski pozdrav od cice .

    avatar

    18.05.2011. (11:45)    -   -   -   -  

  • D. Villa

    Možda malo više fotografija (onako posebnih) sa samog tijeka utakmice, možda neki albumić u stilu slike igrača sa imenom i prezimenom - nek se vidi tko je NK Trnski, isto tako vrijedi i za mlađe uzraste. No, to je samo prijedlog!
    Pozzz

    avatar

    19.05.2011. (12:47)    -   -   -   -  

  • cico

    Da bilo bi to OK prijedlog je odlićan da se zna tko je Trnski . I mladi zaslužuju svoje mjesto , još prije 2-3 godine i ovi prvotimci trčali su po osnovnoj školi . Jaušiću blog je ok . Pozzz od cice .

    avatar

    20.05.2011. (08:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...