Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • mushin munen

    meni se svidjela Švicarska izvedba

    avatar

    14.05.2011. (14:50)    -   -   -   -  

  • MF

    Music Fantasy je forum o svim vrstama glazbe. Ovdje možete pronaći sve najnovije vijesti, skinuti najnovije pjesme i isto tako zatražiti pomoć oko nečega, mi ćemo vam sigurno pomoć oko svega, bile to pjesme ili nešto o pojedinim izvođačima. Možete voditi diskusije o raznim izvođačima, pjesmama, albumima i svemu ostalome! Na forumu je super ekipa i sigurno ćete se dobro zabaviti. Ukoliko niste još registrirani, učinite to. Registracija je besplatna i traje minutu. Očekujemo vas!

    http://www.music-fantasy.org/
    http://www.music-fantasy.org/
    http://www.music-fantasy.org/
    http://www.music-fantasy.org/

    avatar

    14.05.2011. (15:35)    -   -   -   -  

  • barba

    Ne znam...Vilma lozi od rana jutra...ukratko bila bi fora da Ameri posalju Lady Gagu na Euroviziju i da ne dobije ni boda. Onda bi Ameri trazili od Piersa Morgana da im objsani sto je poslo po zlu, a Piers bi im odgovorio: a sto mislite radi cega je Terry Vogan u penziji, a ja na CNNu?

    avatar

    14.05.2011. (16:03)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @mushin, curka je strašno simpa, to je ovo novovalno kantautorstvo, a pjesma na tragu prošlogodišnje pobjednice Lene, nepretenciozno, iskreno i jednostavno, nemam zamjerki, samo pohvale.
    @MF, modestiblejz.blog je forum o svim vrstama pojava. Ovdje možete pronaći sve najnovije vijesti, skinuti najnovije pjesme i isto tako zatražiti pomoć oko nečega, ja ću vama sigurno pomoć oko svega, bile to pjesme ili nešto o pojedinim izvođačima. Možete voditi diskusije o raznim izvođačima, pjesmama, albumima i svemu ostalome! Na forumu je super ekipa i sigurno ćete se dobro zabaviti. Ukoliko niste još registrirani, učinite to. Registracija je besplatna i traje minutu.
    Očekujemo vas!

    http://modestiblejz.blog.hr/
    http://modestiblejz.blog.hr/
    http://modestiblej z.blog.hr/
    http://modestiblejz.blog.hr/
    (MB 14.05.2011. 16:00)

    @barba, ej, koji bi mi komentatori bili, sve bi mi njima lipo objasnili, sve! ;0)

    avatar

    14.05.2011. (16:05)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Eurosong ne gledam već godinama, pa neću ni ove, iz jednostavnog razloga: od svih kategorija koje si pobrojala nedostaje samo jedna: kategorija koja propisuje da pjesma ne smije biti kvalitetna.

    avatar

    14.05.2011. (17:07)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Posljednjih pet godina uopće ne slušam ništa - doslovno, kod mene ne radi ni radio ni svi oni aparati što reproduciraju glazbu - ne volim ovo što se danas zove glazba... ipak drago mi je da sam bar djelomično "slušnula/glednula" ovaj eurosong jer mi je zbog toga tvoj pre-predobar post bolje "legao".... hvala blogu što te ima!

    Naročito mi se sviđa ovo: ....da se normalan čovjek mora zapitati - pa koji debil plaća te debile?! Znate koji debil plaća te debile - mi, pretplatnici nacionalne kratkovidnice. Ma sve to treba znogirati! Svima redom - otkaz! Kome uopće ti likovi trebaju? Čemu njihova radna mjesta? Čemu?
    5. zaključna kardinalna greška - uzimati Eurosong i sebe za nešto ozbiljno, da bi opravdao izmišljeno radno mjesto na kojemu ne radiš ništa, a za to ništa - primaš plaću i ladikaš po svijetu jaja na račun poreznih obveznika....


    lijepi pozdrav, živa bila, draga moja MB

    avatar

    14.05.2011. (17:26)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    ja jednostavno volim eurosong:D ne mislim glazbeno (za ime božje ne mislim glazbeno:)) nego kao takav blesavi freakshow kakav je:) i umjesto zbilja da im pošaljemo let 3, nekakav cirkus, pa da se svi zabavimo mi glumimo ozbiljnost oko nečeg što nije ozbiljno niti treba biti ;) ajde molim te gdje drugdje možeš vidjeti band koji nastupa pod vanzemaljskim maska,a tranvestita koji pada u nesvjest, anđela sa zlatnim krilima, laku koji trči po pozornici u modu paranoidnog shizofreničara i viče pokušaću da te poljubim a ti se pravi luda, i nikako nemojmo zaboravit naše gore lišće puno fixideja o kvaliteti vlastitog rada:D mislim budim iskreno, tko je od sudionika eurosonga ikad globalno isplivao? abba, i još poneka pjesma je zaživila, ali pjesma, pjevači s enisu globalno probili, svakom preporučam to kao terapiju smijeha, treba nam svima;)

    avatar

    14.05.2011. (18:49)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @hehe moj semper, ta kategorija doista prevladava ;0) al` vidiš ja ipak pratim ovu ludu smotru, ne gubeći onu varljivu nadu, nadu da će u tom moru kiča tu i tamo ipak iskočiti i Pjesma, kao što se recimo desilo prije dvije godine sa maestralnom P.Kaas, ili koju godinu prije toga sa predivnom bosanskom Lejlom u Harijevoj izvedbi... to su neki krasni izuzeci zbog kojih se i dalje smatram strpljivim i upornim lovcem na euro-Pjesmu. moje uho je nagluho, ali strpljivo! ;0)
    @dordora moja, primjećujem da sam i sama sve više alergična na sveopću buku, pa ma u kojem obliku ta buka bila (nedavno je netko pisao o stalnoj glazbenoj podlozi koja nas svuda prati, od supermarketa do liftova i čekaonica), sve češće se hvatam kako gasim i zanemarujem te iste aparate. no ipak dopuštam sebi da me povremeni proplamsaji glazbene kvalitete ugodno iznenade, jer na taj način hranim dušu, barem (se) tako osjećam. potreba za glazbom je ukorijenjena i urođena negdje duboko u svima nama, valjda kao slutnja one povezanosti sa nebom, kojeg glazba ponekad tako transcendentalno doseže...
    u biti ne dopuštam da mi trenutno prevladavajući trendovi kvare zadovoljstvo, nešto kvalitetno ćemo uvijek imati sebi probrati, a u eventualnom nedostatku nove kvalitete - uvijek možemo posegnuti za dobrim starim klasičnim stvarima, bog-ih-evergrinaste-blagoslovija ;0)
    @Joanna, nabrojala si sve ludorije zbog kojih i osobno guštam pratiti eurosong! :0) i pratim ga s lakoćom, neopterećeno, kao raspašoj za mozak, jer ga baš tako, kako i treba, ne uzimam za ozbiljno ;0) a božemoj, sukladno današnjem konceptu sveopće neozbiljnosti ;D
    iako, istinu govoreći, bila su neka davna davna crno-bijela tv vremena, kada to uistinu jest bila jedna ozbiljna glazbena manifestacija, baš kao što je nekada ozbiljan bio i Sanremo i Splitski festival itd. i na kojoj su nastupale isključivo velike pjevačke zvijezde, kvalitetni izvođači, pravi rasni pjevači, autori i aranžeri... tada je nastupiti na eurosongu bilo nešto doista veliko.
    no vremena se mijenjaju, pa je i eurosong u skladu s njima postao to što jest, manifestacija kiča, nauštrb kvalitete. u onom dostojanstvenom obliku bi danas ovim klincima (a i nama) vjerojatno bio smiješan, kao iz nekog drugog svijeta-stoljeća, no smiješan je on i ovako, a ujedno i tragičan, zapravo - tragikomičan. no mijenjat će se on i još, to se već vidi i događa, tko zna kakav će biti za koju godinu, ne znam dal` da bježim glavom bez obzira il` da mi počnu rasti zazubice ;0))

    avatar

    14.05.2011. (20:20)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Taj Eurosong je postao prava "parada pijanstva, seljaštva i kića". Ja se uvijek zalažem da šaljemo zgodnu, kad već ima očajnu pjesmu i ne zna pjevati. Pogledaj samo što smo mi nekad slali na Eurosong - Tere i Vice, pa čak ni Doris nije bila zločinačka. Od Gorana Karana kreće propast... Iako, tvoja pravila su Doriska 1999. i Danijela primjenile - pogotovo što se tiče kidanja haljine...
    Uživaj, ja to večeras jednostavno moram gledati ... Smijeh me čeka :)
    - a Srpkinja je stvarno dobra, ništa pretjerano originalno, ali simpatično!

    avatar

    14.05.2011. (20:34)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Belle, šta jes-jes, upravo se sikički pripremam, zalivam se vodom i radim sklekove, brojevi hitne i GSSa spremni, triba do ponoći izdurat ;D

    avatar

    14.05.2011. (20:39)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    Dragi Lastane, odgledao sam sve tri večeri eurosonga. Jesam li ja normalan?!?

    avatar

    15.05.2011. (03:31)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Jeba te, da mi se uvalit da radim na Eurosongu..... A niš, moram zavesti ili Kostadivnova ili Grgu.....

    avatar

    15.05.2011. (08:42)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @dragi Jedvagenij, ako si i bio - sada više nisi ;0)
    @wind sestro, obrati pažnju, triba zavest mamu šišmiša - Urličićku, a ona je takomisvega tvrd orah, ponesi čekić ;D

    avatar

    15.05.2011. (08:59)    -   -   -   -  

  • jelen

    nisam to pratio ali drago mi je da su pobijedili Azeri i se barem po nećemu osjećaju kao dio Europe. Barem na simboličnoj razini da se izvuku od nasljeđa rusko-sovjetske prošlosti i današnjih pan-turskih gluposti. 2009. godine sam na avionu sedio kraj lika iz Azerbajdžana i mnogo mi je pomogao, posudio mi je penkalu... Nadam se da će Armenci pozelenjeti od zavisti i od muke im vratiti okupiranu regiju Nagorno-Karabah...;-)

    avatar

    15.05.2011. (10:09)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    hm, samo da napomenem, da nije rusko-sovjetske prošlosti, dogodine bi se išlo u Rim, a ne u Baku

    avatar

    15.05.2011. (11:43)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    zapravo ono što ja ne kužim...jedino u cijeloj priči:D zar u svim zemljama moraju naći baš voditelje/ice kojima engleski nije strani nego nepoznati jezik:)?

    avatar

    15.05.2011. (17:08)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @joj moj vajrapani, prije će je raketirat nego vratit, ali u duhu eurosonga neka bude iz tvojih usta u Njegove uši - pensamo pozitivo, možda se i dogodi čudo pa Miljacka uzbrdo poteče ;0))
    @Jedvagenij, hehe dajte dite materi, šta bi tek Talijani napravili, jooooo, već zamislih Roberta Benignija kako izvodi one man show - tek bi to bio cirkus ;0)
    @Jo, keskese? zimbabve dus poan? fajv pojnt jes. bjutiful šou tunajt ;D

    avatar

    15.05.2011. (19:16)    -   -   -   -  

  • Ribac

    bilo se ljepo podsjetiti Danaca od prošle godine, baš su će-će, a što se tiče ovogodišnjih pobjednika imam samo jednu izjavu: ode Eurosong iz Europe!

    avatar

    15.05.2011. (20:42)    -   -   -   -  

  • NF

    nisam pratio ali sam shvatio, ove godine nema ni maloljetnica favorita, sve niže i niže xD

    avatar

    15.05.2011. (20:53)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Ribac, ako neće muhamed brdu, brdo će... ;D
    @NF, fakat nije bilo nikog preko dva metra ;0)) a što mi najžalnije - ove se godine nije ukazao ni Jimmy Jump-er ;D

    avatar

    15.05.2011. (21:42)    -   -   -   -  

  • babl

    Ma da, primjetio sam opisanu pojavu, ali na nekim komjutorima, a ne na svima. Ne znam o čemu je riječ. To je neki viši usud.

    avatar

    16.05.2011. (01:33)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    izgleda da je tako.

    avatar

    16.05.2011. (10:15)    -   -   -   -  

  • odmak

    Nisam gledala.

    avatar

    16.05.2011. (20:41)    -   -   -   -  

  • annabelle

    hahhaha, odlican post :)) gledala sam sve 3 veceri, itekako, obozavam Eurosong, zbilja je jedini festival gdje (skoro) sve zemlje daju sve od sebe, ponekad to ne ispadne bas u korist turizmu toj zemlji, ali barem se lijepo svi upoznamo i predstavimo, meni je bas fora :D pritom upravo takodjer i mislim na ogromnu kolicinu kica koji je jednostavno nepresusivi izvor zabave (citaj - Moldova, carevi) :D
    a kakve su samo sms poruke prstale tokom finala, valjali smo se od smijeha. cak sam i kontemplirala to objaviti kao post na blogu ali sam na kraju bila toliko mamurna (taj cijeli tjedan je bio moj rodjenanski, i Eurosong plus 3 party-ja, jos uvijek se oporavljam) da mi se nije dalo a sad je vec prosao voz.
    uglavnom, slazem se, opcenito je kvalitet pjesama jako uznapredovao, a i oladili su malo bas sa dopicnjacima u onom vulgarnom smislu (sto mi je drago, jer Srbija dopicnjak - da, Madjarska dopicnjak - ne (osim ako je ona u stvari on, u kojem slucaju bi se jos i moglo tolerirati).
    Bivse ruske republike su me pocele opasno zivcirati, posebno Ukrajiina koja se ulizuje svima i vara na izborima (ona zenska sa cajem u pozadini sto je crtala je bila sto puta boja od pjesme pa su si pokupili jeftine bodove na taj nacin) ali sve skupa svi mi oni jako idu na zivce i zelim im da se svi podhitno vrate u Sovjetski Savez jer ih fakat ima previse da svi jedni za druge glasaju, nije ok.
    Meni je moram priznati, mali grcki Ricky Martin bio jako che-che ali na zalost svjesna sam da najvjerojatnije ne igra za moj tim (presladak je iako ona brada me je poljuljala u procjeni)
    i sto jos... ah, Jedward, ahhahaha :)) uzas

    ps. nasa pjesma katastrofa kao i uvijek, nastup jos i gori, zalosno je vidjeti, samo nas sramote po svijetu. Jacques Houdek je trebao ici, ovo sto oni na Dori rade je sramota

    meni je najvise bilo zao sto Bosna nije pobijedila, mislim da su imali super pjesmu ali su se sjebali sa engleskim. trebali su pjevati na svom jeziku i bilo bi puno bolje, ja bar mislim (i malo da se bolje obuku, ovaj "sirotinja" trip fakat ne pali na Eurosongu)

    a Slovenke su nas odlicno reprezentirale u guzica-department-u bila sam jako ponosna na njih, prave rasne zenske, bas je bilo lijepo za vidjeti, a ne sve one standardne anoreksicarke

    avatar

    17.05.2011. (04:08)    -   -   -   -  

  • u pravu

    ..uključio sam se negdi oko desete pjesme i odgledo i osluša do kraju,što inače nikad nisam..znači slušljivo...a da je glednjivo nisam ni sumnja..praznik za oči,dobri komadi a imaju mrvu talenta..ide svit naprid...

    avatar

    17.05.2011. (08:42)    -   -   -   -  

učitavam...