Komentari

kucazagorje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kockica

    Ma možda i nije tako bitno da sve bude po PS-u (i ja se divim Patuljku kad smo kod toga :) ), nego je li krajnji rezultat dobar ili nije, tj. hoćeš li ti biti zadovoljan.
    Ja bih rado da mogu tako ušedjet na nekim stvarima ali kad se ni ja niti moja obitelj ne kužimo u ništa oko građevine pa smo na tome puuuno novaca ostavili...

    avatar

    18.05.2011. (16:03)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Slažem se s Kockicom da je bitan krajni rezultat, a P.S. gradnje je po meni financijska konstrukcija, a to je ono gdje mi nismo htjeli krenuti s gradnjom dok ne zatvorimo financije. Što se tiće samogradnje, ako čovjek nije dovoljno stručan mislim da to na kraju ipak ispadne skuplje tako da u svom slučaju smatram da je bolje da se ne upuštam u samogradnju.

    avatar

    18.05.2011. (17:51)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej
    pozdrav

    pa iskreno da nema šogora ne bih ni ja ništa radio u samogradnji (na dobro ili na loše:) ali činjenica je da je onda pitanje u kom stadiju bi bila tek kuća.
    Ah, ta financijska konstrukcija...:) Moja je trebala početi sa 90 000E a krenula je sa 25 000E tako da... pa što reči cifre govore za sebe:(.
    Ja sam isto mislio krenuti kad novaca bude za sve ali do normalne cifre (kao što je patuljkova) sigurno ne bih nikada dočekao a ovako ako i ostane na ovome bar sam imao neka sitna zadovoljstva (tu se vračam na hodanje po gornjoj deki dok sunce sije:) a ako bude malo sreće možda se nešto i napravi:)

    avatar

    21.05.2011. (15:38)    -   -   -   -  

  • G

    Možete li mi reći koliko dugo ste ostavili da se Resitol osuši prije varenja bitumenske ljepenke brenerom?

    Unaprijed hvala na odgovoru.

    Pozdrav

    G

    avatar

    12.07.2015. (22:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...