Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Marina kuharica

    bitna je agresija. tko jaci taj kvaci. na zalost.

    avatar

    11.05.2011. (11:26)    -   -   -   -  

  • jelen

    E to sam čekao puno hvala za ovaj recept! danas sam nabrao bagrema za čaj, a čuo sam negdje da se može i pohati pa sad valjda je to to. Samo se malo baci na tavu na par sekundi jel' da? E sad skupa s peteljkama ili samo cvjetovi? Ako s peteljkama zar se onda i one jedu?

    avatar

    11.05.2011. (12:18)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    uzme se za peteljku i umoči u tijesto i onda pritisne na ulje, da se raširi. Kada jedeš, ona glavna peteljka ostane jer je pretvrda, ali to nije problem, ona je bitna da se cvijet drži i sve ne raspadne pri prženju. Isto je i s bazgom. Inače, tijesto se može napraviti i bez jaja, tj. samo se umuti brašno i voda te se unutra može dodati i sjemenki, poput lana, sezama i slično. I soli, naravno :-)

    avatar

    12.05.2011. (08:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...