E to sam čekao puno hvala za ovaj recept! danas sam nabrao bagrema za čaj, a čuo sam negdje da se može i pohati pa sad valjda je to to. Samo se malo baci na tavu na par sekundi jel' da? E sad skupa s peteljkama ili samo cvjetovi? Ako s peteljkama zar se onda i one jedu?
11.05.2011. (12:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uzme se za peteljku i umoči u tijesto i onda pritisne na ulje, da se raširi. Kada jedeš, ona glavna peteljka ostane jer je pretvrda, ali to nije problem, ona je bitna da se cvijet drži i sve ne raspadne pri prženju. Isto je i s bazgom. Inače, tijesto se može napraviti i bez jaja, tj. samo se umuti brašno i voda te se unutra može dodati i sjemenki, poput lana, sezama i slično. I soli, naravno :-)
12.05.2011. (08:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
bitna je agresija. tko jaci taj kvaci. na zalost.
11.05.2011. (11:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
E to sam čekao puno hvala za ovaj recept! danas sam nabrao bagrema za čaj, a čuo sam negdje da se može i pohati pa sad valjda je to to. Samo se malo baci na tavu na par sekundi jel' da? E sad skupa s peteljkama ili samo cvjetovi? Ako s peteljkama zar se onda i one jedu?
11.05.2011. (12:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Indijanka vegetarijanka
uzme se za peteljku i umoči u tijesto i onda pritisne na ulje, da se raširi. Kada jedeš, ona glavna peteljka ostane jer je pretvrda, ali to nije problem, ona je bitna da se cvijet drži i sve ne raspadne pri prženju. Isto je i s bazgom. Inače, tijesto se može napraviti i bez jaja, tj. samo se umuti brašno i voda te se unutra može dodati i sjemenki, poput lana, sezama i slično. I soli, naravno :-)
12.05.2011. (08:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...