Komentari

fcrakovac-karlovac.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Japanska buba

    1. Zelim i ja osobno zahvaliti novoj upravi, u prvom redu novom predsjedniku ne samo na pozrtvovnom radu u zadnjih par tjedana da ucini NAS klub boljim, respektabilnijim i da nam priusti normalnije uvjete za rad i zajednicko druzenje, vec i na njihovim idejama za koje se nadam da ce uspijeti realizirati u djelo kako bi NK RAKOVAC postao stabilan prvoligas u zupaniji kroz slijedece dvije godine jer tamo zasluzujemo i biti.
    2. Hvala Senadu na podrsci i jos nekim igracima. Iako uzgleda da se neki ljute( vukas i ja) na trenera jer odjednom sjedimo na klupi to cak i nije skroz tocno! Jedino na sto se ja ljutim je to da u 2 i pola godine koliko smo u ovom klubu vukas i ja, od ukupno 72 utakmice propustili smo nekih 8 utakmica u dvije i pol sezone, a o Tomi i Hrvoju da i ne pricam (treba im dignuti spomenik za ovih 7 godina zivota koje su dali za klub), dok neki dodu na dvije utakmice u polusezoni i odmah igraju u prvoj postavi. to izgleda kao da ih trener moli " evo igrat ces u prvoj samo dodi na utakmicu opet " i smatram da to nije posteno prema drugim igracima koji su na svakoj utakmici i onda odjednom izvise, jer ti koji dodu na jednu utakmicu svaka dva mjeseca nisu Messi cak naprotiv odigraju gore od vecine igraca jer nisu u kontinuitetu s momcadi. Ne zelim prozivati naseg trenera (kojeg postujem i svaka mu cast sto nas vodi i tako emotivno dozivljava nase utakmice i zivi za nas klub) niti vrijedati ikoga vec samo iznosim svoje misljenje. Nadam se da nece biti "zle krvi" i da cete ove moje kritike prihvatiti s pozitivnim stavom:
    3. Osvrt na utakmicu: Trebali smo pobijediti 4:0, ali jebiga to je nogomet i ne treba traziti krivce nigdje vec nastojati poboljsati neke stvari i biti pametniji da nam se ovakva sranja ( glupi golovi ) vise ne dogadaju. Vazga ovo je po meni bila tvoja najbolja utakmica otkada si s nama i mogu reci da si me ugodno iznenadio. Imao si 7 dobivenih skokova glavom u napadu i 6 idealnih lopti prema Jurici ( kakve Xavi daje u Barci ) samo je steta sto nismo imali koncentracije u napadu jer kao sto sam rekao trebalo je biti 4:0 za nas. I za mene si ti bio igrac utakmice, iako si izasao na poluvremenu. Nadam se da cemo u slijedecoj utakmici pokazati pravu snagu i kao sto smo pobijedili drugog u ligi pobijediti i prvog u ligi.
    Hvala

    avatar

    09.05.2011. (14:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...