sjećam se da su sedamdesetih u napulju razboljeli od kolere zbog dagnji. glede vremena, i nas je otjeralo u kuću. sve smo bili priredili za roštilj na otvorenom, zatim je zapuhao jak vjetar i morali smo pobjeći u toplo.
09.05.2011. (16:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svojevremeno, na Pagu, sa društvom, pojeo sam brda dagnji, i sve su bile izvanredne, ali mislim da je glavni štos bio u tome što su izvađene iz mora neposredno prije pripreme i konzumacije. E da, to su bila vremena ;) P.S. Naravno, ne mislim na vremena dobrih dagnji, nego vremena kada sam bio mlad, to je ono za čime uzdišem :)))
10.05.2011. (08:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Ja san jučer bija doma, doma i doma i osta san doma i samo doma - koma.......
09.05.2011. (09:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
vidi repaća..
09.05.2011. (09:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
I veliš dagnje za klinac?
09.05.2011. (09:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
@alexxl: da, preslano, nevjerojatno žilavo, to je zbilja umijeće tako napraviti, pa jedem ih već x godina, nikad ništa slično
09.05.2011. (09:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pero u šaci
Od batka mi je još draže (kad uslikaš) bijelo meso.
09.05.2011. (13:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
dagnje s novog zelanda, garant.
09.05.2011. (13:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
sjećam se da su sedamdesetih u napulju razboljeli od kolere zbog dagnji.
glede vremena, i nas je otjeralo u kuću. sve smo bili priredili za roštilj na otvorenom, zatim je zapuhao jak vjetar i morali smo pobjeći u toplo.
09.05.2011. (16:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
A ekipa i ja klatiti po Baški da nam ne bi slučajno promaklo jedno dobro propuhivanje. Bonus nagrada - kiša!
09.05.2011. (17:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
pusa
09.05.2011. (19:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
Kokica je malo jača ... tako joj i treba kad se bori sa tendama na kojima se toči pivo ... :)))
09.05.2011. (22:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ali dražeN :)
Svojevremeno, na Pagu, sa društvom, pojeo sam brda dagnji, i sve su bile izvanredne, ali mislim da je glavni štos bio u tome što su izvađene iz mora neposredno prije pripreme i konzumacije. E da, to su bila vremena ;)
P.S. Naravno, ne mislim na vremena dobrih dagnji, nego vremena kada sam bio mlad, to je ono za čime uzdišem :)))
10.05.2011. (08:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...