sunček, gledamo se ona i ja neko vrijeme, ali ne znam zašto, razvila sam stanovit skepticizam prema rokiju još otkad je nastupio u večeri za 5. no možda griješim...
09.05.2011. (21:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jako simpatično napisano. Volim vina ali na žalost nemam pri tom istančanost nepca da bi ih mogla procjenivati znalački već samo osobno pa volim ovakve napise a nadam se da iza njih stoji enološko znanje. Mada dolazim sa kontinenta probala sam, osim gagića sva navedena vina i bogdanuša mi je ostala u lijepom sjećanj (mada je ova navedena cijena od 90 kn besramno skupa i iz inata je ne bi kupila) a grk, mislim da je to ''najgorče'' vino koje sam popila i nije mi se ni najmanje dopalo. Ali kao što rekoh nemam dovoljno znanja i ovdje se radi naprosto o dopadanju
10.05.2011. (12:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
qaya, pusti znalačko procjenjivanje, to je bulšit! niti ja imam neko ekstra znanje niti je to potrebno. samo se opustiti, otvoriti bocu i uživati. što se tiče grka, u zadnje vrijeme se stvari pomiču, mladi vinari ga sređuju i uštimavaju i stvarno vrijedi probati taj novi, modernizirani grk. živjela!
10.05.2011. (17:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
parch partis
Nadahnuto pisanje koje nadahnjuje ;)
Ove sorte ce Vam biti zahvalne.
Bravo!
09.05.2011. (17:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
baš ne cugam, ali svaki savjet cijenim i dobro dođe :)))
09.05.2011. (17:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
@pp, hvala puno!
@suzette, pijmo malo, pijmo hrvatsko :)
09.05.2011. (18:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncek
kaj se vugave dotikavlje... nadji u bio&bio il negdje drugdje roki´s bugavu...
09.05.2011. (18:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
sunček, gledamo se ona i ja neko vrijeme, ali ne znam zašto, razvila sam stanovit skepticizam prema rokiju još otkad je nastupio u večeri za 5. no možda griješim...
09.05.2011. (21:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
cist zgodno napisano :)
09.05.2011. (21:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncek
kak bi se reklo... promocija ne bira sredstva :o))
10.05.2011. (09:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hotel granata
Ak je dobro nek je i promocija.
10.05.2011. (11:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
qaya
jako simpatično napisano. Volim vina ali na žalost nemam pri tom istančanost nepca da bi ih mogla procjenivati znalački već samo osobno pa volim ovakve napise a nadam se da iza njih stoji enološko znanje. Mada dolazim sa kontinenta probala sam, osim gagića sva navedena vina i bogdanuša mi je ostala u lijepom sjećanj (mada je ova navedena cijena od 90 kn besramno skupa i iz inata je ne bi kupila) a grk, mislim da je to ''najgorče'' vino koje sam popila i nije mi se ni najmanje dopalo. Ali kao što rekoh nemam dovoljno znanja i ovdje se radi naprosto o dopadanju
10.05.2011. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
qaya, pusti znalačko procjenjivanje, to je bulšit! niti ja imam neko ekstra znanje niti je to potrebno. samo se opustiti, otvoriti bocu i uživati. što se tiče grka, u zadnje vrijeme se stvari pomiču, mladi vinari ga sređuju i uštimavaju i stvarno vrijedi probati taj novi, modernizirani grk. živjela!
10.05.2011. (17:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...