Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • diddy

    bas sam lijepo iznenadjen postom! nisam znao da si otisao u kinu, ogipirogi, a bogme ni da je apolon tamo. zao mi je samo da se apolon sa prodavacima na kiosku svađao na engleskom, a ne na kineskom, kako sam se ponadao na pocetku filmica. a mip penzici koji plesu u parku su sjajni--pogotovo gospođa u rozom koja pleše sama

    avatar

    06.05.2011. (20:51)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    prvi film je na engleskom, drugi je na kineskom, što i rezultira kupovanjem čarapa. a stari kinezi su sjajni, vise po parkovima, puštaju zmajeve, idu unatraške dižući ruke iznad glave, gimnasticiraju, žongliraju lopticama, ukratko, ne piju i ne sjede pred televizorima, već hulahopaju!

    avatar

    06.05.2011. (20:57)    -   -   -   -  

  • oksi

    osobito mi se svidja snimka covjeka koji fućka. kako ogi diskretno švenka ulijevo kada ga čovjek skuži, a onda znatiželjno vrati kadar na njega.

    avatar

    07.05.2011. (00:46)    -   -   -   -  

  • cini

    zna kinez.ali šta on zapravo zna u jednom generalnom smislu? ako švabo grije a amerikanac smara?

    avatar

    07.05.2011. (01:25)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    kinez zna izgraditi petlju autoceste iznad tvoje glave, zna ispržiti bananu, zna usladiti kobasicu pa je jesti kao čipičips, no opet s druge strane ne zna ti donijeti piletinu ako ti govoriš kineski, gledaš u jelovnik, prstom pokazuješ na sliku. neće ti je donijeti sve dok je ne izgovoriš sasvim pravilno. pravit će se mutav. želim reći da se ne zna dosjetiti, pretpostaviti što ti hoćeš. tako je i s taksistima.
    no cane, zamisli ovo. sinoć sam sanjao da sam opljačkao banku, da me ganja policija, a ja se vozim u vlaku i izlazim na svakoj stanici i sjedam na novi vlak kako me ne bi uhvatili. pritom se i dobro zajebavam. no u jednom trenutku ipak me pronalazi jedan detektiv, postavlja mi nekakva pitanja, a ja mu kako bih razgovor prebacio na drugu temu počinjem prepričavati tvoju ljubavnu istoriju s mongolkom, kako ste se upoznali u budimpešti, kako vas je život rastavio, kako si ti neuspješno letio (a da to ona ne zna) u ulan bator. ne sjećam se da me je to spasilo, neka djevojka mi je poturila žutu kuvertu koju nisam mogao otvoriti, bit će da je to bila skica s izlazom ili tako nešto, no barem sam zainteresirao detektiva i prolongirao svoj bijeg.

    avatar

    07.05.2011. (10:01)    -   -   -   -  

  • gnut

    Sjajno! Narocito komentar koji bi trebao biti integralni dio posta, slika vrijedi tisucu rijeci, a rijec i slika deset tisuca. Ti azijski parkovi su cudo jedno, sto se tamo divnoga radi. Vjezba, piknikuje, zvizdi, prekrasno. U to ime danas idem u maksimir boksat. Malo neljigavog cinizma: cuo sam od onih biciklista koji su isli do pekinga da je ovaj kineski zid zapravo nesto nedavno sagradjeno za turiste, a onom pravom kineskom zidu ne daju ljudima ni prismrdit :)

    avatar

    07.05.2011. (10:29)    -   -   -   -  

  • gnut

    a glede jednog canetovog generalnog smisla, obzirom na ogijevo obrazlozenje predlazem: kinez se pravi kinez.

    avatar

    07.05.2011. (10:33)    -   -   -   -  

  • dr.

    ajme divote! jedva čekam da naidem na neku bržu internet vezu da pogledam čovjeka koji fućka!!!

    avatar

    07.05.2011. (11:24)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    glede kineskog zida: ima puno lokacija, najposjećenija je taj badalin, što i je turističko smrdljivo mjesto. tamo nisam išao. ima dijelova renoviranih, ima mjesta gdje se kamen odronjava od zida. ima i lokacija na koje kinez ne dopušta. ima lokacija do kojih moraš ići četiri sata pješice.

    avatar

    07.05.2011. (11:37)    -   -   -   -  

  • cini

    drago mi je da moj transpacifički debakl služi ljudima i u snovima za imat nešto za prepričat.

    avatar

    08.05.2011. (19:28)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    upravo to: imati nešto za prepričati. davno smo se složili čemu služi debakl.

    avatar

    08.05.2011. (20:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...