Komentari

whiteboysorebic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • UPRAVA NK OREBIĆ

    DOGOVOROM KLUBOVA , ZAOSTALA UTAKMICA 18 KOLA 1 ŽNL , NK " OREBIĆ " I
    NK "MAESTRAL" IGRA SE U ČETVRTAK 05.05.2011.g. u 17:00 h NA IGRALIŠTU TRSTENICA.

    avatar

    03.05.2011. (08:40)    -   -   -   -  

  • Lottosystem

    Često promašujete jedan par na listiću ili jednostavno nemate sreće u kladionici? Idealno rjesenje za vas je sistem za lotto u kladionicama u kojem vam ne treba sreca, mjesecna zarada i do 7000 kn. Lijepi pozdrav i sretno danas.

    avatar

    03.05.2011. (12:38)    -   -   -   -  

  • tribina

    kažeš jadran se nije okupio,predo bez borbe...ma baš me čudi to od njih...pa i prošle sezone su odustali pred kraj prvenstva...ma ne mogu a da ne bacin slovo dva o njima o njihovom gostovanju u Orebiću...prvo su došli na trstenicu svi isto obučeni i bilo ih je lipo vidit sve dok nisu istrčali na teren jer tu završava sva lipota navodnog kluba,kažem navodnog jer to nema veze sa klubom...drugo moramo im dat markere je su došli u boji domaćina,smišno...treće...kad je to krdo stoke počelo baukat i peštat našu dicu pi i sleđa,pa i bez lopte a mislin na njihovog kapetana bahana i onog penzionera korunića stalni pritisak na suca od početka do kraja a nisu niti došli do našeg šesnesterca a kamoli do gola...ipak ima nekih iznimki poput golmana Didovića i Domagoja Šaina a ovo ostalo je doslovno krdo raspuštenih beštija...sram neka ih bude i ni mi jasno odakle in i onih malih 6 bodova u cilo prvenstvo...to triba škartat jer štufaju ostale...hote u poje bacat gnoj i orite ledine pumpajte cidokor sadite loze i kanite se onoga što van na gre...sramite se bahani...

    avatar

    03.05.2011. (18:17)    -   -   -   -  

  • x

    Slažem se s tobom, kad igraš protiv njih sramotno se ponašaju (pogotovo u Smokvici), a ovo nedolaženje na utakmice veše nije slučajno svake godine isto. Sramite se!!!

    avatar

    03.05.2011. (23:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...