Komentari

apatrida.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    uh...

    avatar

    01.05.2011. (14:02)    -   -   -   -  

  • psiholiza

    "dogadjalo se. bas tako" u filmu, kada doista prozivljavas film, shvatis da zapravo nema dobrih i losih - sve je jednako lose - u pravom ratu. samo oni koji su ga pogledali na televiziji misle da postoji neka moralna pozadina rata. tome moze posvjedociti i izjava tvoje prijateljice, jer to sto je ona pomislila ne cini nju losom jedinkom nego cini rat losim sustavom (pre)zivljavanja. nadalje, U CAPS LOCKU, VRLO JE VAZNO OBORUZATI SE ZNANJEM, PROVJERITE SAMI U PRESUDI KOLIKO ZRTAVA JE NA LISTI, BROJ OD 78 CIVILNIH ZRTAVA JE TOCAN. brojka od sest stotina je besmislena i netocna propaganda medija koju primjecujem u sve vecem broju.

    avatar

    01.05.2011. (18:04)    -   -   -   -  

  • Posjetitelj

    Oaza u pustoši.
    Odlično.

    avatar

    01.05.2011. (18:06)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    trebalo je danas pogledati Nu2.

    avatar

    01.05.2011. (19:01)    -   -   -   -  

  • odmak

    Sinoć sam upala na pola emisije, ne znam kako se zove, ali sudjelovali su dr Bosanac, Čičak i Pusić. mislim da je bio i Eugen Jakovčić- ako se dobro sjećam prezimena.
    Evidentno je da je svaki rat protuljudski, ali jednako je tako jasno da se u našoj povijesti preskuće godine, desetljeća uzroci i posljedice i da se kroji povijest ponovo onako kako je određenim društvenim grupacijama potrebno.

    Dr, Bosanac kaže u Hrvatskoj je sveukupno 15.000 mrtvih. Ne znam je li mislila na žrtve samo jednog naroda ili su tu svi.
    Na kraju nije bitna brojka, ali se tim brojkama očito manipulira. Manipulira se svim i svaćim.
    Uzrocima, posljedicama, pojedinim događajima. Svjesno se uzdižu jedne žrtve, a zanemaruju druge. Piše li itko pvijest domovinskog rata posve ozbiljno, bez pristranosti i natezanja na ove ili one laži i 'istine'.

    Žalosno je bilo vidjeti gospođu dr Bosanac, koja zadnjim snagama, razložno pokušava objasniti čemu je prisustvovala i što je osobno prošla( i koliko još kroz svega prolazi –to dodajem ja).
    Nadam se da joj je naša vlada ponudila najbolje odvjetnike kao i generalima.

    Bojim se, zapravo, da smo svi trebali 91/ napustiti ovu zemlju i prepustiti je onima koji su s ratom i zemljom profitirali. Pitam se da su ostali sami koga bi onda varali i krali.

    MODESTI BLEJZ,
    odgledala na računalu. Vrhunski političar. Srbi nisu ni svjesni koliko dobro vodi politiku u njihovu korist.
    Podsjetit ću na slučaj Pribičević iz povijesti, ali koga briga.
    A nije nikoga briga. Gledam te mlade oko sebe,99% zanima ih samo zabava i lagodni život. Njihovi vršnjaci i mnogi malo stariji danas se šeću sa ptsp sindrom. Izgubljene generacije.
    A, sve se to može koliko sutra ponoviti. Ne zazivam nevolje, ne daj Bože, ali nepoznavanje uzroka nas vodi u iste nedaće.
    Prošlim vijekom su ovim prostorima prohujala dva velika rata i najmanje dva manja. S ogromnim brojem žrtava i ideologija.
    Možemo spavati mirno. To se neće ponoviti.

    avatar

    03.05.2011. (12:43)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    uza svu moguću sućut prijateljici... ovaj zadnji argument je bizaran. ako netko ukrade traktor (pa tako par tisuća puta) itaj i treba otiči ili što?

    avatar

    03.05.2011. (14:12)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    "Tomo VInković"! :-p

    avatar

    04.05.2011. (21:53)    -   -   -   -  

  • psiholiza

    @zub..posto ocigledno nisi shvatio pozadinu, a niti ne zelis (uciti uciti nauciti) nisi bas tol'ko pametan kao sto mislis ey ? Evo ja sam u medjuvremenu, citala, ucila i naucila da je haski sud priznao (od svih tih 'silnih' zrtava) samo 44 civilna stradanja za koja se sudi nasim generalima. provjerite jos jednom, mozda se iznenadite - mozda naucite

    avatar

    05.05.2011. (12:06)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Neki su imovinu odnjeli na traktoru a drugima, par godine prije njih, čitav je život stao u plastičnu vrećicu.

    avatar

    05.05.2011. (23:34)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    @ psiholiza, nisam ja uopće pametan, nadimak mi je autoironičan. i s obzirom da je tako, uopće ne shvaćam baš kakve veze tvoj komentar ima s mojim komentarom. ova brojka od par tisuća koju navodim, procjena je (posve neutemeljna) mogućeg broja pokradenih traktora, a ne broja ubijenih civila nakon Oluje

    avatar

    08.05.2011. (16:50)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Ne vjerujem u pozitivce.

    avatar

    15.05.2011. (00:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...