Komentari

okosvijeta.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Belleepoque

    Hvala na obavijesti! iako sumnjam da ću stići doći na konferenciju, poklonik sam putovanja u vlastitom aranžmanu, bez napornih vodiča i ogromnih grupa ljudi s kojima ne želim provoditi svoje vrijeme .
    Lp :)

    avatar

    27.04.2011. (22:28)    -   -   -   -  

  • jelen

    Iskreno se nadam da se vidimo tamo!
    Moram opet primjetiti da je moj blog ovdje stavljen pod Tibet, a ne pod Mongolija!

    avatar

    27.04.2011. (23:35)    -   -   -   -  

  • PutOkoSvijeta

    Hvala na napomeni. Naziv ispravljen. Vidimo se na konferenciji!

    avatar

    28.04.2011. (15:42)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Velika šteta što II. KONFERENCIJU niste stavili na blog.(na vrime a ne sad) Ali tako sam i ja bio lin i nisam je stavio na svoj blog iako sam imao slike i ideju i bio prisutan na II. Konferenciji. Iako sam se uputio na III. konferenciju izašao sam u Baškoj Vodi, jer mi je autobus iz Makarske kasnio pola sata i stigao bih tek oko 21. sat navecer u Zagreb. A to je ipak kasno. Ali uspio sam shvatiti da se se po Potulijevom poucku može do Baške Vode putovati bez karte. Jer zašto bih ja placao kartu autobusu koji kasni pola sata. Usput sam analognim fotografskim aparatom snimio Bašku Vodu. A uspio sam u povratku i stopirati do Makarske . Tako da su sve moje putnicke pretenzije ispunjene.

    Pozdrav svima i uživajte u druženju. Ali kako mi se cini u ovom trenutku važnije mi je da putovanja triba putovati, a ne prepricavati, jer svakom pricom, a i slikom gubimo magiju i esenciju putovanja, ma kako ga shvatili. Ali stvar je na svakom od nas da odlucimo.

    MIR LJUBAV I SVJETLOST SVIMA NA PUTOVANJU!!!

    avatar

    02.05.2011. (19:55)    -   -   -   -  

  • LoriCohen

    You seem to have a bundle of knowledge about the subject, please provide more so that we can enhance our knowledge as well. Thanks for doing such a great job
    e business dissertation

    avatar

    01.12.2011. (12:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...