njami post! i, nadam se da ces demonstrirat cupanje obrva stapicima!
02.05.2011. (23:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
johnny
vijetnamsku kuhinju sam upoznao samo kroz godinu dana u Chicagu (koji ima veliki i dobro opremljeni Vietnam Town, uz China Town, Greek Town etc.), ali se slažem sa svim upućenim epitetima. Samo sam htio reći da voće jako slično dragon's eye-u u nas raste samoniklo na Lastovu. Lokalni ljudi ga zovu maginje.
Meni je inače najfascinantnije kako Vijetnamci pojedu i kožu od pečene kokoši ili praseta :)
03.05.2011. (12:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ines
njami post! i, nadam se da ces demonstrirat cupanje obrva stapicima!
02.05.2011. (23:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
johnny
vijetnamsku kuhinju sam upoznao samo kroz godinu dana u Chicagu (koji ima veliki i dobro opremljeni Vietnam Town, uz China Town, Greek Town etc.), ali se slažem sa svim upućenim epitetima. Samo sam htio reći da voće jako slično dragon's eye-u u nas raste samoniklo na Lastovu. Lokalni ljudi ga zovu maginje.
Meni je inače najfascinantnije kako Vijetnamci pojedu i kožu od pečene kokoši ili praseta :)
03.05.2011. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
uh, ovo je nešto za mene :)))))))
i zamisli uvalit gostu crijep, pa kak to naši još nisu smislili? :))))
09.05.2011. (17:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...