Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • catwoman

    Super su mi sličice, toliko su dobre da bih se stvarno potrudila i jaja farbati, samo da mogu tako nešto nalijepiti na njih i dilati familiji. To je malo puno bolja sugestija od NLP-a janjcima, pilićima i zečekima ... Svi su oni papica predatorima, i u žargonu simboli pokornosti, gluposti i kukavičluka, uz dužnu ispriku tim prekrasnim životinjama, koje uopće nisu takve, nego se njihovim površnim i olakim etiketiranjem koristimo da bismo istakli neke kakarateristične atribute ljudske rase.

    Postoje zečevi koji velike pse ganjaju po dvorištu, samo što ih ne grizu za rep, eh ... da mi je sada link na taj video ... A male ukrasne kokoši ( tzv. cvergli ) brane mačke iz svoje ekipe u dvorištu ukoliko te domaće mačke napadne neki novopridošli tomcat. Veli mi bratić da te mačke - uljezi bježe ko' lude, kada se ovi pilići raspale i zalete na njih ... Jedan moj mačak prestrašio se miša - lovio ga, lovio, a onda se frajer miš okrenuo prema njemu, digao na zadnje noge ( možda ga i ugrizao za nos ), a moj Željko - tutanj ! Takve snimke nam trebaju za jedan pozitivan NLP - tj. da nitko ne mora biti isprogramiran, da svi trebamo slobodno i osviješteno birati svoje reakcije.

    A da neke mačke ganjanju medvjede, pse i krokodile, to se odavno zna ... kao da i neke kornjače znaju opasnu mačku stjerati u kut. ;-))) Samo malo treba prolunjati po youtube ... he, he

    Ove slike idealne su kao modeli za izradu velikih plakata koje bismo mogli izvjesiti na pročelja kuća ili zalijepiti na prozore; naljepnica za aute; bedževa; otisaka na majicama ... nije ugodno "eliti" vidjeti takve simbole, kao niti vragovima okusiti svete vodice ...

    @ Gordy ... veliko, veliko HVALA !

    avatar

    22.04.2011. (22:48)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Svim potencijalnim čitateljima ...

    Gledala sam upravo opet malo naše intelektualce, tzv. Peti dan : 4 frajera + jedan ženski komad s fenomenalnim dekolteom i više mozga od svih njih zajedno.

    Pa si mislim, da nam je napraviti neki internet-konferencijski susret - obrada istih tema i pitanja na naš način i pusitit to na youtube ... ljudi.... ne mogu vjerovati da oni zaista vjeruju u to što pričaju - dječji zaključci upakirani u superiornu retoriku institucionalno obrazovanih, elokventnih i isključivo srednjestrujaško načitanih profila ... MAMMA MIA, što bi mi tamo imali za reći ... Mislim da bi uvriježeni komentatori ovdje svojom analitičkom i vizionarskom superirornošću uvelike nadoknadili moje nedostatke u odnosu na atribute voditeljice. :-)

    Veli Letica Viskoviću ( nakon što ga je ovaj provocirao da je bio saborski zastupnik, kao nešto u negativnom kontekstu, kao - bio u kokošnjicu otprilike ;-)))) da je on tamo branio Hrvatsku, dok ju je ovaj rušio. Wow, veli voditeljca, ovo je stvarno opasna izjava, a Visković se samo vrlo spokojno smije ...

    Ne bih vjerovala za te inputacije Letice Viskoviću ( jer nemam uvid u lik i djelo dotičnog, nije me nikad zanimao ) da Visković već drugi puta u toj emisiji ( a samo sam dvaput i gledala, prošli tjedan i ovaj, prije mi je bilo neizdrživo preglupo, ali - sada sam izdržala, jer želim analizirati što se opet uvaljuje kroz takve "pametne" emisije ) nije istaknuo kako bi za Hrvatsku bila strašna greška, ma propast, da ne uđe u EU ( jer opet se malo osvrnulo na osude generalima, kao tjedan dana poslije i opet ta bojazan pred euroskepticizmom, jer, molim vas, eu i haški tribunal nisu jedno te isto ;-))) ). Time se odao kao balavac s prstom u pekmezu.

    Taj lik, a i mnogi drugi " intelektualci" naprosto su plaćeni da budu infantilni i mlate praznu slamu krasnogovorenjem. Tako da i razgovor s njima doslovno postaje ono što je @ Jupi fantastično definirao u svom postu o NLP - narkotizirajuću medijsku lakirovku. Zidić se još usudi malo lagano piknuti u pokoju tabu temu, no - čini se da mu je mač za vratom, a Letica praši, samo ne zna dovoljno duboko sondirati i precizno centrirati. Maković je pravo dijete, on zaista vjeruje u to što misli i obrnuto. A voditeljica je još najveća enigma ... Rekla je da se vidimo za tjedan dana, a do tada: " Laku noć ! " ;-))) Je li to lapsus, prepotentna afirmacija emisije ili poziv na buđenje ?

    avatar

    23.04.2011. (01:10)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    catwoman=> Sretan Uskrs ti želim, C.K

    avatar

    23.04.2011. (23:24)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    mene je emisija o kojoj gore pišeš oduševila kad je letica rekao: ma bogamu, pusti me da govorim. time je rekao više od svega što je "rekao"!
    Šunku nažalost nisam gledao! Ali u planu je :)
    Lp (uz počasnu titulu vlasnice 300. komentara na mom blogu :)

    avatar

    03.05.2011. (14:53)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Reče @ Algon Cordy zabunom na postu druge tematike :

    "O razmisljanju Velikog Petka:
    Krenula si od krivih postavki. Nije poanta u duljini trpljenja. Poanta je da je svaki covjek na gubitku, a depresivci to osjecaju vise. Poanta je da se taj gubitak sublimira, to jest, umjesto prihvatiti nistavilo, potrebno je vjerovati i nadati se (protiv razuma), kako bi gubitak postao dobitak, smrt postala uskrsnuce. I samo nepostojanje zivota (mi zapravo zivimo jednu veliku odsutnost, prazninu), tada postaje zivot vjecni!

    S mitologijom se nikad ne pregovara doslovno, inace smo svi degenerici postali iz incestuozne veze Adam-Evinih potomaka ili iz Shivina linga-fallusa, kako ti drago... "


    (Algon Cordy 24.04.2011. 19:12)

    Pa odgovoram ovdje, gdje rasprava tematski pripada :

    Nije moja poanta bila nikakv duljina trpljenja kao dokaz veće patnje, već upravo ovo što ti meni inputiraš, a ja sam nastojala dotičnom postom ukazati da to radi institucija Crkve vijekovima - doslovno i banalno tumačenje u svrhu patološkog mentalnog i emotivnog kondicioniranja "stoke sitnog zuba".

    Dakle - slažem se s tobom da se s mitologijom nikada ne pregovara doslovno, samo: to treba reći raznim monsinjorima i biskupima, te svećenicima nižih staleža, mene ta tvoja objeda ne dotiče.

    I slažem se da iluzorni "gubitak" osviještavnjem treba doživjeti kao duhovni dobitak. To je, zapravo onda - uskrsnuće, uzdizanje svijesti na višu razinu.

    avatar

    05.05.2011. (21:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...