Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • bravo

    Bravo djevojke! Osijek je postao lider u regiji. Preuzima timove, pojavljuje se na najvećim događajima u Slavoniji, snima spotove. Konačno je Osijek kao najveći grad Istočne Hrvatske dobio i reprezentativne mažoretkinje, a ne kao prije samo dobre rezultate na natjecanjima, ali ništa nastupa za Slavoniju. Samo naprijed budite ponos Osijek i ponos Slavonije.

    avatar

    19.04.2011. (10:24)    -   -   -   -  

  • :-)

    Bravo cure !!!!

    avatar

    19.04.2011. (10:26)    -   -   -   -  

  • Slavonka

    Ih, jedan spot i odma su lideri Slavonije. Moš mislit.

    avatar

    19.04.2011. (10:35)    -   -   -   -  

  • ja

    bravo za cure iz osijeka, baš lijepo, al mene zanima kad će staza za defile? to nam je ipak malo bitnije od ovog spota? šta se čeka, sad je stvarno već krajnje vrijeme da se to objavi, budući da bi neki rado počeli trenirati po stazi. ovo nije nikakva uvreda ni pljuvanje, nego me zanima bar jel možete reći kad ćete točno to objavit, jer je rečeno da će bit početkom ovog tjedna?

    avatar

    19.04.2011. (10:36)    -   -   -   -  

  • HMS

    Staza ce biti objavljena sa kvalifikacijskim listama. Jucer je bio rok za predaju kvalifikacijskih lista. Treba pricekati da dodju još prijave koje su poslane poštom, kao preporucena posiljka (ovo je naša zakonska obveza). Kada stignu sve prijave napravit ce se kvalifikacijske liste, a potom ce biti objavljene liste i staza.

    Sve ovo tako funkcionira vec godinama.

    avatar

    19.04.2011. (11:00)    -   -   -   -  

  • nesnalazimse

    na europsko idu prva 3 tima ili prvih 5 kao što je to bilo na europskom u jaski?

    avatar

    19.04.2011. (13:55)    -   -   -   -  

  • HMS

    A sto kaze pravilnik?

    A sto sam vec dva puta odgovorio u posljednjih mjesec dana?

    avatar

    19.04.2011. (13:58)    -   -   -   -  

  • nesnalazimse

    ne čitam blog svaki dan, samo sam znatiželjna, a mislila sam da je blog napravljen u svrhu izvora informacija koje nam trebaju...a čitat ću par stotina komentara od prošloga mjeseca ne.

    avatar

    19.04.2011. (14:15)    -   -   -   -  

  • HMS

    Ma nije to sporno i naravno da cete dobiti odgovor... samo se ja pitam zašto konstatno objavljujemo pravilnike na ovom blogu, zašto svaki, ali apsolutno svaki sastav, dobija konsatno pravilnike poštom, u onoj debeloj knjizurini na Skupštini, na edukaciji (bili trenerskoj ili sudackoj), uz raspis Europskog prvenstva... Mi sve pravilinike objavljujemo barem dva puta godišnje (u prosjeku). Forsirali ste da objavimo pravilnike prije par mjeseci, sto smo i ucinili. Tjednima smo ih selektirali, obradjivali i atachirali da bi bili ovdje na blogu na jednom mjestu. Utroseno je brdo sati za to...

    Pa cemo onda to sve? Cemu toliki trud i toliki novac utrosen na distribuciju pravilnika ako ih nitko ne cita? I konacno zašto mi koji smo ovdje potpuni volonteri moramo raditi dupli posao (slati pravilnike, a onda još i iscitavati iste za vas?)

    Odgovor:

    2.2. Competitors in EMC
    2.2.1. Each country where national championship or qualification cup were held can nominated 3 groups in each category and form. Organizing country can nominate 2 more teams to compete in EMC in each category and form.

    avatar

    19.04.2011. (14:26)    -   -   -   -  

  • HMS

    KSC izbrisan Vam je post radi pisanja protivno Odluka Upravnog odbora HMS-a broj 110407 jer ste neargumentirano kritizirali Mazoretkinje grada Osijeka u usporedbi sa svojim timom i tim ste prekršili tocku 4. Odluke

    "Posebno ce se brisati oni komentari kojima se nastoji komparirati vlastiti ili drugi tim protiv trećeg tima i time se dokazati kako je onaj treći "manje vrijedan" ili "nije zaslužio" osvojeno mjesto."

    Ponavljanje ovakvog komenatara sa iste IP adrese rezultirat ce trajnom zabranom pisanja na ovom blogu temeljem clanka 7. iste Odluke

    "Osobe koje ponove neki od sadržaja iz točke 1-6, a nakon sto su bile upozorene na neprimjerenost sadržaja, biti ce banane, tj. biti ce im zabranjen pristup blogu sa konkretne IP adrese."

    avatar

    19.04.2011. (19:55)    -   -   -   -  

  • ZAGREBAČKA MAŽORETKINJA

    OSJEČKE MAŽORETKINJE BRAVOO!!!!! BAŠ MI JEE DRAGO DA STE SNIMILE SPOT I POSTALE MALO POZNATIJE I DA IMATE VIŠE NASTUPA,ITD. BAŠ MI JE DRAGOO !!!!!!!

    avatar

    19.04.2011. (22:56)    -   -   -   -  

  • HMS

    Ne pisati VERZALOM (velikim slovima) jer to znaci galamu ili svadjanje!!!!

    avatar

    19.04.2011. (23:22)    -   -   -   -  

  • Dina

    Super spot, al malo su "mlohave"
    Osijek je prepoznatljiv po svom žaru i jačini ali sudeći po ovome.....hmmmm

    avatar

    20.04.2011. (00:29)    -   -   -   -  

  • samo kažem

    oj Bože pa šta trebaju "tresti" a glazba onako spora, daj molim te, pokušaj brojati pa ćeš vidjeti

    avatar

    20.04.2011. (07:59)    -   -   -   -  

  • HMS

    Ekipa!!!!! Lakše malo da ne bi morali posezati za stegovnim mjerama!

    avatar

    20.04.2011. (08:37)    -   -   -   -  

  • Bluevelvet

    nema potrebe da timovi budu ljubomorni jedni na druge... svako populariziranje mažoret plesa je dobro za sve nas... danas osijek...sutra glina....pakoštane... ili već kako bude...svaki tim u svojoj sredini da poveća svoju vidljivost uspjeh je svih nas... stoga svaka čast osijeku a ostali primite se posla...učinite nas ponosnima....

    avatar

    20.04.2011. (08:59)    -   -   -   -  

  • HMS

    MA TAKO JE! OVAKAV NASTUP BILO KOJE GRUPE JEST POPULARIZACIJA SVIH MAZORETKINJA.

    Na taj nacin ce broj clanova povecati i Glina, i Pakoštane, i Vukovar... Konacno netko razumije poantu napora HMS-a!!! Hvala na ovom komentaru.

    avatar

    20.04.2011. (09:08)    -   -   -   -  

  • aliana

    Moj tim je imao problema s upisima..nije se prijavilo puno cura, najvise se prijavilo najmanjih djevojcica no kako napraviti uspjesne upise?

    avatar

    20.04.2011. (12:31)    -   -   -   -  

  • HMS

    Joooj... o tome ti teško mogu napisati ovdje u par recenica. HMS je radio seminar o marketingu i manageringu na kojem je 3 dana objasnjavao sve o vodjenju timova, a jedna od glavnih tema su bili i upisi.

    U studenom ove godine pokušat cemo ponovno organizirati ovaj seminar. Ovisno o interesu, nadam se da ce se odrzati, pa cete onda dobiti i sve odgovore.

    avatar

    20.04.2011. (12:51)    -   -   -   -  

  • !?!

    Cista kopoja Zagreba u "Idemo do kraja". Cista!

    avatar

    20.04.2011. (15:31)    -   -   -   -  

  • slavonka

    ni slično. cijela sličnost je samo u tome što je to spot za pjesmu, a ostalo ni slično!!

    avatar

    20.04.2011. (16:19)    -   -   -   -  

  • zz

    zašto bi bila kopija.?.....pa ako su pozvane u spot zašto bi to odbile ..jel možda zato što je zagreb isto bio u spotu?...isss koja je to logika?....pa zar je reper iz osijeka trebo zvat zagrebačke mažoretkinje....??

    avatar

    20.04.2011. (20:43)    -   -   -   -  

  • moje misljenje

    ne trebaju "tresti" ali upravo zbog spore glazbe su trebale ostrije otplesat da bi je podigle..mogle su se vise potrudit kad su vec takvu priliku dobile...

    avatar

    20.04.2011. (22:19)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Zagrebacke mazoretkinje naglasavaju da ovoj komentar oko istovjetnosti koreografije sa onom "idemo do kraja" nije pisao nitko od Zagrebackih mazoretkinja i smatra to pisanje zlonamjernim u cilju pokusaja zavade i uništavanja dobrih odnosa Zagrebackih mazoretkinja i Mazoretkinja grada Osijeka.

    Ove dvije koreografije nisu istovjetne, pa cak niti imaju bitnih slicnosti, docim odbacujemo ovakve insinuacije.

    avatar

    20.04.2011. (23:09)    -   -   -   -  

  • HMS

    Ljudi, okanite se corava posla!

    Odlicna stvar je da mazoretkinje sto više plešu na TV-u, spotovima, utakmicama... A Mazoretkinje grada Osijeka su napravile najbolje sto su smatrale. Kada ce drugi imati priliku (a nadam se ce se potruditi dobiti je) onda ce moci i odlucivati kako ce plesati.

    U svakom slucaju cestitke Mazoretkinjama grada Osijeka.

    avatar

    21.04.2011. (00:25)    -   -   -   -  

učitavam...