Komentari

domagojpintaric.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Dvocvijet

    sa mnogo toga sto je izreceno u ovome postu se slazem. aktualni popis stanovnistva vec u samom startu razotkriva se kao sredstvo manipulacije sto se jasno vidi po izboru postavljenih pitanja i to ne samo po vjerskoj ili nacionalnoj osnovi.

    da se ovo dogodilo prije desetak godina dok sam jos bio zakleti ateist, neke od tih stvari ne bih ni primjetio, no sada uvidjam da su razmjeri manipulacije daleko veci.

    stoga, kada vec govorimo o manjinama i vjerskoj pripadnosti, najljubaznije molim da se u razmisljanju uzmu u obzir i vjerske manjine, jer one nekako uvijek ostaju u sjeni, pogotovo ako se radi o vjerskim manjinama sa krscanskim predznakom.

    volio bih takodjer istaknuti kao vaznu cinjenicu da su zamjerke izesene na racun Rimokatolicke crkve sasvim opravdane i kao takve trebale bi (ali ocito nisu) biti sasvim jasne svakome.

    ipak, te se zamjerke ni na koji nacin ne odnose na ostale krscanske crkve i zajednice u Republici Hrvatskoj koje se trude zivjeti autenticno krscanstvo kakvo je navijestio Isus iz Nazareta.

    nazalost, i ovaj put smo kao i mnogo puta do sada, suoceni sa brutalnim nastojanjem naturanja jedne agresivne religije pohlepe i moci od strane dominantne "crkve" koja se po tko zna koji put nastoji lazno prikazati kao "jedina i prava crkva Isusa Krista" iako svojim djelovanjem jasno svjedoci kako zivi nesto sasvim suprotno tome.

    avatar

    19.04.2011. (11:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...