Komentari

popopolis.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • muzikologija

    ne znam, meni je to pregrozno, recikliranje vlastitih starih hitova koji su već ionako neka reciklaža.... rame uz rame - katy perry, jessie j i lady gaga su nešto najgore u glazbi trenutno. ne znam koja je gora....

    avatar

    17.04.2011. (17:21)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    ^Jessie J? Pa ona je još sitna riba...A to stoji za Gagino recikliranje, treba joj nova inspiracija ili suradnici...
    Ništa nisi rekao za Femme Fatale?, čekam da osvane neka recenzija na tvom blogu, ali izgleda da nemas vremena za pisanje...

    avatar

    17.04.2011. (18:18)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    da, nemam vremena za pisanje...a i ne sviđa mi se što su mi unakazili blog....ne samo da se stalno pojavljuju one glupave reklame nego imam problema i s rezolucijama slika...uvijek stavljam najbolje rezolucije, a onda kad stavim novi post, svi prethodni postanu zrnati....brojač šteka itd...sve u svemu, nimalo nisam zadovoljan blog.hr-om.

    da, i ja bih se složio da je za nijansu bolja od Born This Way, s tim da mi je BTW bila recimo 2/5, ova mi je -3/5. produkcija je all over the place, a sva ta njena kontraverznost postaje iritantna i dosadna.

    avatar

    18.04.2011. (16:18)    -   -   -   -  

  • Music Sunrise

    Meni je odlična. :D

    avatar

    18.04.2011. (16:24)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Girls je katastrofa, ali to je demo koliko znam.

    avatar

    19.04.2011. (19:11)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    meni je npr Girls genijalna...ono, ostavlja svu konkurenciju miljama iza sebe, to se zove STVARATI nešto, a ne reciklirati istu pjesmu non stop. super mi je što se opet vratila tom progresivnom zvuku, kao da je nastavila tamo gdje je stala s b'day... ugl, rihanna i beyonce su jedine osobe na sceni koje imaju sve - talent, karizmu i izgled...skoro svakoj drugoj nedostaje najmanje jedan od tih faktora, uglavnom karizma...

    avatar

    20.04.2011. (19:55)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    O bože, šta ti pišeš.
    Naravno da ti je nešto od Beyonce, britney i sličnih genijalno, dok je od gage sve smeće.
    Girls progresivan? Ne, uopće, ništa progresivno ni zanimljivo, a tek preglup tekst. Jedino se slažem da se nastavlja na B'day.
    A najveća glupost je da je Rihanna ta koja ima sve. Ne znam je li ti account hakiran, ali ne mogu jerovat da ti takvo šta pišeš. Ako itko nema talenta to je rihanna. Talentirana je koliko katy perry ili kesha. Niti zna pjevati, niti zna plesat, niti karizmu. Nema ništa osim izgleda.

    avatar

    20.04.2011. (20:43)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    I mene čudi da imaš tako dobro mišljenje o Rihanni? Ona mi je super sexy i zrači na nastupima, ali u intervjuima se nikad ne iskaže...nisam stekla dojam da je baš bistra...
    Beyonceina pjesma mi je dobra, ali sam očekivala više, refren mi je slab.
    @Drew-Ma bila je Rihanna takva čim se pojavila, uvijek presexy (pon de replay, SOS); ima ona tu iskru, no nema sve kao Beyonce...
    @E!hot-a šta kažeš na Judas? BTW ti se nije baš svidjela?

    avatar

    21.04.2011. (01:19)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    @Poplitanka: Judas mi nije baš nešto, zvuči kao kopija BR, što i jest. Teskt je glup. Lako ulazi u uho, po meni hit. GaGa mi sve više ide na živce, očajnički traži pozornost i užasno je umišljena. BTW je neloš, ali mi se ne sviđa.

    Smiješno mi je kako su 2011. predviđali kao godinu borbe između: gage, beyonce, katy, rihanne i britney, kad ono adele ih sve gazi :).

    avatar

    21.04.2011. (15:36)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    ^Da, Adele je senzacionalna...no godina će vjerojatno proteći u znaku Gage i Beyonce (unatoč so-so pjesmama)...Rihanni i Katy isto odlično ide... Jedino se britney pokazala kao potpuni promašaj u smislu utjecaja/popularnosti/prodaje, jednostavno je spremna za mirovinu te ni ne pokazuje želju za opstankom, no barem je izdala odličan album.

    avatar

    21.04.2011. (17:37)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    može ih adele gaziti dok joj izdržavaju ova dva singla, poslije neće imati čime održavati album koji je u svakom slučaju previše razvikan. ženska ima glaščinu pa svaka pjesma zvuči bolje nego što je.
    neću previše komentirati ove gluposti o rihanni. karizmu ti ne može napraviti nikakav tim. a ona ima u sebi tu privlačnost od prvog spota. istina, bila je malo ukočena na početku, ali imala je 17 godina, nisu svi zreli za estradu sa 7 godina. odite si slušat onu rebeccu black ili kako se već mala zove, ona vam sigurno nema karizmu smrznute ribe s onim prenemaganjem :rolleyes" ugl, ehot, ti si se baš našao dijeliti komentare o talentu.... odi si slaži listu. i ne zaboravi rebeccu i ona ti je na itunes i ima sto milijuna views na youtube, pa nije li to dovoljno za vrh tvoje liste?

    avatar

    21.04.2011. (18:08)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    1. ne znam kako uopće netko ide uspoređivati katy perry i rihannu. to je kao da u hrvatskoj uspoređuješ ivanu banfić i ivanu kindl. katy perry je iritantna ženska koja afektira dozlaboga. no sve to pada u sjenu pored njenog glasa. ne samo da nema boju nego redovito falša. zbilja nešto najodvratnije na estradi. I to što je ona skupila 5 brojeva 1 s jednim albumom pravim glazbenicima dođe kao dobra šala. odnosno primjer kad trebaš nekome pokazati što ne valja s top listama danas. itunes=djeca=vrh billboarda...NIKAD, ali NIKAD ne bi ona skupila 5 hitova prije 10,15 godina. i mislim da nikome tko sluša dobru glazbu ti rekordi danas nešto predstavljaju. nekad je to bio prestiž, danas svaka druga flundra dođe do broja 1. I to nikad neće prestati, postat će još gore....
    Jennifer Lopez je imala bolji skoro svaki singl od ove nove pjesme. Pa čak i fazi dok nije imala ni jedan hit. I onda ova neka jeftinjikava lambada dođe na vrh i svi ludi za pjesmom. sve što je u toj pjesmi dobro je spot, odnosno kako ona izgleda u spotu.
    ne znam, previše ste svi zaluđeni tim listama, tko koliko nešto, a malo je tu ljubavi prema glazbi. a ljubavi prema DOBROJ glazbi nigdje. Uopće ne kužim da nekome može biti bolja Born This Way ili Judas od nove Beyonce. I ne jer ja volim Beyonce, nego jer su te Gagine pjesme baš bezvezne i nemaju veze s kvalitetom. Općenito njene pjesme imaju glupaste banalne tekstove i sličnu produkciju, s tim da je produkcija na ove dvije još lošija od prethodnih. Da nije toliko nakaradna nitko ju nikad ne bi primijetio. A što se tiče Britney, ja nikad nisam isticao da je sve njeno najbolje. Britney je dobre albume počela raditi tek s Blackout. Prije je imala samo dobre singlove. S tim da uopće nisam fan ovog novog albuma....Tako da ne znam otkud zaključci da mislim da je sve njeno super, a sve gagino loše. Ima i gaga 1.5 dobrih pjesama, to joj je i previše komplimenata od mene.

    avatar

    21.04.2011. (18:27)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    ^^pa to s karizmom je čisto subjektivna stvar, lady gaga je izuzetno karizmatična ličnost, ali u negativnom smislu...
    I opet muzikologija ispada bahat, odite si slušati...

    avatar

    21.04.2011. (18:32)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Pa ne ispada nego je bahat i sve osobno doživljava. Dovoljno sam puta spomenio kako radim svoju topl listu i da ne predstavlja ono što ja volim, slušam itd. Ali, eto, muzikologija s eodmah isprovocira i krene napadat druge.

    Slažem se vezano za Katy Perry, ali Rihanna nije puno drugačija. Ni ona ne zna pjevat i danas ima 10. #1.

    Slažem se da je karizma subjektivna stvar. Možeš onda za svakoga reć da je karizmatičan ako je popularan.

    avatar

    21.04.2011. (18:46)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    ne, ne možeš reć za svakog tko je popularan da je karizmatičan, otkud ti uopće takva ideja?:-SSS
    ulg, mene zapravo jako, ali JAKO nervira što pišeš da ne zna pjevati. imaš ti neke glazbene naobrazbe? ili ti je jednostavno iritantan njen glas? jer u tom slučaju, nemamo o čemu razgovarati. kad kažeš da ne zna pjevati, ispadaš jako smiješan. barem onima koji se kuže u te stvari i imaju sluha. ti ga očigledno nemaš, jer ona ne samo da zna pjevati nego jako dobro pjeva. a to ako ti imaš problem s bojom njenog glasa, e to je nešto gdje ti ja ne mogu pomoći...

    avatar

    21.04.2011. (18:59)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Ti si glazbeno obrazovan? Svatko tko je glazbeno obrazovan zna da ona ne zna pjevat. Uostalom, ne treba ti naobrazba da vidiš kad netko ne zna pjevat i kad stalno falša. Ti si taj koji ispada smiješan, jako smiješan.

    avatar

    21.04.2011. (23:14)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    gle, ti si taj koji se prvi meni obratio....pa te molim evo da mi se više ne obraćaš. tvoje mišljenje me uopće ne zanima, ne kužiš se u glazbu, nemaš sluha, etc....

    avatar

    22.04.2011. (21:49)    -   -   -   -  

  • Music Sunrise

    Run The World ima mi izvrsnu produkciju koja mi se odmah svidjela. Pojedini dijelovi (Bubnjevi) podsjećaju me na Ass On The Floor Diddya i Dirty Money. No u cjelini, izuzev spomenute produkcije, nije me se dojmila previše. Refren mi je jako iritantan, tekst također. Jedna od onih stvari koje su mi catchy na najgori mogući način - uđe ti u glavu i bude ti nakon toga žao što si ju ijednom poslušao. Šteta, jer jako volim Beyonce.

    Adele je meni i dalje bolja od svega što je izašlo ove godine, no sve mi se čini da će biti isti slučaj kao i sa mnogima prije - isforsirat će ju, svi će ju početi slušati, dobit će tucet Grammya koji su sve, samo ne mjerilo kvalitete, postat će komercijalizirana i izgubit će onu magiju.

    avatar

    23.04.2011. (03:21)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    komercijalizirana? adele je odavno komercijalizirana, od prvog singla... i kao što rekoh, da nema glas, 80% njenih pjesama bi bilo bezveze....zamisli da netko ide pjevati rumor has it... pjesma bi zvučala naporno dozlaboga...već sad je naporna u izvedbi adele, ali vokal koliko toliko izvlači stvar. s druge strane, tko god pjevao tears dry on their own ili bilo koju pjesmu amy winehouse (naravno da bi ju malo tko izveo kako spada), kužilo bi se da je genijalna pjesma. adele ima par dobrih pjesama i to je sve. usporedbe s amy su totalno deplasirane, ovo je najobičniji (na momente čak banalni) pop, amy je kategorija za sebe, redefinirala je žanr. i sve usporedbe s njom samo su joj još veći kompliment.

    avatar

    23.04.2011. (15:29)    -   -   -   -  

  • Music Sunrise

    Zanimljivo da zapravo ima talentiranijih izvođača od nje, a nikad ne dobivaju ovakve tiraže albuma i singlova, tako da ja ne razumijem zašto je tako razvikana. Ljudi mi forsiranjem njena dva singla unište kompletan dojam albuma koji je stvarno izvrstan.
    Muzikolože, ovo za Rumor Has It se slažem potpuno. Ta pjesma bi bila za ubit se da ju pjeva netko s lošijim vokalom. No opet, ne mogu reći da su Someone Like You, Turning Tables ili Don't You Remember loše pjesme. Btw. na jednoj sam stranici pročitao recenziju 21 gdje je autor napisao da je Adele čak i bolja od Amy Winehouse, što je meni apsurdno.

    2011. ima stvarno loš početak, no uskoro će krenuti bolje stvari, previše toga najavljeno je za ovu godinu da bi sve bilo loše. :D

    avatar

    23.04.2011. (19:52)    -   -   -   -  

  • sirov ali sladak

    super mi je "girls"

    avatar

    26.04.2011. (17:02)    -   -   -   -  

  • sirov ali sladak

    naravno da rihanna zna pjevati. pogotovo se popravila na albumu "loud", u "russian roulette" etc

    avatar

    26.04.2011. (17:05)    -   -   -   -  

  • sirov ali sladak

    na "rated r" sam mislio

    avatar

    26.04.2011. (17:13)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    Sretan Uskrs svima! Vidim tu zanimljiva rasprava.

    avatar

    26.04.2011. (18:11)    -   -   -   -  

  • sirov ali sladak

    ne slavim to, al jedem ona čokoladna jaja punjena sa nekom filom

    avatar

    26.04.2011. (23:43)    -   -   -   -  

učitavam...