Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Drina

    Jeste li i vi osjetili onaj nutarnji poticaj, da večeras u svom prozoru zapalite neku lijepu, veliku svijeću, npr. onu u bojama trobojnice...?

    avatar

    14.04.2011. (23:02)    -   -   -   -  

  • Drina

    "Govoreći o aktualnoj političkoj situaciji v. Sudac je kazao i kako bi radije bio "u koži" Ante Gotovine i bio u zatvoru jer je časno branio Domovinu, nego "u koži" bivšeg predsjednika Stjepana Mesića. "

    avatar

    14.04.2011. (23:11)    -   -   -   -  

  • Drina

    Milan Bandić, 
zagrebački gradonačelnik

    - Ja mogu reći samo jednu rečenicu. Moja nazočnost sve govori, a šutnja koja sluša i dostojanstvo govori više od bilo čega. Ja ću i sutra biti u gradu, apsolutno, ja sam uvijek tamo gdje treba biti, djela govore više od riječi.

    avatar

    14.04.2011. (23:13)    -   -   -   -  

  • Drina

    Bdijmo!

    avatar

    14.04.2011. (23:39)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hrvatski Veliki Četvrtak! Bdijmo i molimo! I Gotovinu su digli s večere...I njega je netko izdao! A netko zatajio...

    "Nakon višegodišnjeg skrivanja Gotovina je uhićen na Kanarskim otocima (Španjolska) 7. prosinca 2005.[4] Izvori kažu da je Gotovina tjednima na jahti kružio Kanarskim otočjem. Nekoliko dana prije samoga uhićenja, stigao je na Tenerife u pratnji australskog Hrvata Joze Grgića 'Jablana'. Kada su se navečer spustili u restoran hotela Bitácora, hotela s 4 zvjezdice u kojem je general tih dana prebivao, u 21.10 prišlo im je 8 službenika španjolske policije i uhitilo ih. Grgić je nakon nekoliko sati pušten.

    Gotovina je u trenutku uhićenja imao 12.000 € gotovine uz sebe, za koje se pretpostavlja kako su dio sredstava kojima je Hrvoje Petrač financirao Gotovinin bijeg.

    Nakon uhićenja, Gotovina je prebačen u najluksuzniji španjolski zatvor Soto del Real, 40-ak km od Madrida. Pretpostavlja se kako je general bio izdan, iako je čudna činjenica kako je za prijavu u hotelu Bitácora koristio putovnicu na ime Kristijan Horvat, za kojega se već odavno zna kako je jedan od njegovih lažnih identiteta, te je upravo ta činjenica bila ključna za generalovo uhićenje."

    avatar

    15.04.2011. (04:55)    -   -   -   -  

  • Drina

    "Svjedoci su pak rekli kako je zadnji dan na slobodi proveo mirno. Gotovina i Grgić su se iza 20 spustili na večeru. Nisu naručivali ništa posebno nego su jeli što je bilo ponuđeno na švedskom stolu. Naručili su butelju crnoga vina. Oko 21.10 sati, odnosno malo prije nego su ispili zadnje gutljaje vina i prije nego je Gotovina uspio platiti butelju koja je prema riječima, šefa sale restorana Bitacora, stajala 20 eura, u restoran hotela upalo je devet španjolskih specijalnih agenata. Pitali su ga je li on Ante Gotovina. On im je smirenim glasom rekao da je. Tada je ispružio ruke, kao da je očekivao uhićenje, te je uz vidno olakšanje pogledao u kameru koja ga je snimala i rekao 'I to se jednom moralo dogoditi'. Zatim je pitao smije li uzeti sako što su mu policajci dopustili. Kod njega su osim novca našli i nekoliko krunica i slike Djevice Marije. " http://www.croportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2680b ih&Itemid=324

    avatar

    15.04.2011. (05:14)    -   -   -   -  

  • Drina

    Današnje Evanđelje: Iv 10, 31-42..."Nastojahu ga ponovno uhvatiti, ali on im izmaknu iz ruku."

    avatar

    15.04.2011. (05:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...