Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Minda

    Jebate! fajt je bio mrak!
    uz relaksirajuću šetnjicu na ugodnih 22 C,kroz tek procvale pupoljke i tek sazrijelo lišće Petrinjske šume, popraćeno cvrkutom ptičica i igrom mladih četveronožnih prijatelja, kao i obično, čoporčić crnih leoparda gotovo srnećim korakom probiše se neprijatelju iza leđa i opet, ponavljam, i opet su bili sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar! D!!!

    avatar

    11.04.2011. (16:10)    -   -   -   -  

  • vatreni

    Eeee,,, urbani fajt bio je j#beno dobar i dinamičan ! A ta dinamika me koštala tri bibija u facu i tri u ruku. sve u svemu odlično.

    avatar

    11.04.2011. (22:30)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Minda to ti je pokazatelj zdravih načela vođenja plaćenika. Na terenu se sve jako brzo iskristalizira. Džaba ti činovi, pozicije, hijerarhije, akademije... kad je najbolja vojna škola praksa. A samo oni koji su bili i preživjeli, mogu nešto relevantno reć na tu temu. U skladu s tim scenarij domaćina je bio nadasve realan tj. u skladu sa stvarnom ratnom situacijom. Postrojba ima zadaću osigurati to i to područje. Odrađeno. Neprijatelj ušao u područje. Treba ga otkriti, uništiti i istjerati. A kad dođe do dodira, pobjeđuje ekipa koja bolje surađuje i izmanevrira protivnika. I to je to...

    @Vatreni znam kako je super dobit bb u facu, ali... iskreno meni taj urbani dio ne leži pošto se trudim zadržati u relanom sektoru. Naime vojska kuće ne osvaja sa cijevima. U tu namjenu koristi se zrakoplovstvo, topništvo i trupna sredstva potpore od minobacača i zolje do ručne bombe. Čišćenje kuća sa cijevima je policijska tehnika oslobađanja taoca, a oni je rade uz hrpu opreme koja vojsci nije na raspolaganju poput kevlarskih štitova i sl. Kako god, bitno je da je vama bilo dobro ;)

    avatar

    12.04.2011. (09:44)    -   -   -   -  

  • Minda

    Manga...istinu zboriš,nekako smo se svi sami posložili. A kako je Brko rekao,to je naša prednost redovitih treninga...bez prethodnog dogovora, kao da je svatko znao svoju zadaću...skupine od 3,4 ili 5 i više leoparda raspoređene u liniju koje su se,uz napredovanje,zaobilazili,sužavali i pravili prsten oko neprijatelja...to se moglo vidjet iz primjera zadnja dva fajta,kad smo ganjali specijalce i kad smo im upali u bazu...na kraju smo pucali jedni po drugima...još da je iskordinirat upotrebu veze...bili bi još i žešći!
    !

    avatar

    12.04.2011. (10:34)    -   -   -   -  

  • fanny

    Bilo bi zanimljivo vidjeti vas na terenu, ovako - mogu gledati samo grupne fotke i zamišljati akciju prema opisanom u tekstu i komentarima...Dobro je da ste slikoviti:)
    Pozdrav ekipi :))))))

    avatar

    12.04.2011. (13:11)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Minda prodisali smo kao borbeni kolektiv. Nema puno priče i svak odrađuje svoj dio. Jedini nedostatak je bila ta razmjena paljbe sa svojima u dva navrata. No to smo krivi svi zajedno jer nismo javljali svoje točne pozicije i pravce napredovanja. No srećom nije bilo štete zbog toga i to nam je dobra škola za ubuduće. Znači kad se ekipe vizuelno razdvoje, treba javljat kuda se ide da ne bi naletili opet jedni na druge...

    @Fanika kad fajt krene nemaš vremena za razmišljat. Sve to ide nekako nagonski i prema do tada izvježbanom. Pozdrav tebi i tvojima ;)

    avatar

    12.04.2011. (16:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...