Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • pero u šaci

    Prepoznao sam se na dva mjesta:
    1) Bilo je to prije nekih 7-8 godina, jedan kolegij na faksu (zove se ''Teorija arhitekture'') nije imao pismeni dio ispita, ali je umjesto njega trebalo napisati esej koji je donosio pozitivne ili negativne početne dojmove i služio kao okvir rasprave na usmenom. I tako sam ja napisao esej - koji je svojim obimom prije bio debela knjiga, tirada protiv svega slična ovoj tvojoj (odmah mi se asociralo). Kad sam se sljedeći tjedan pojavio na usmenom, profesorica me nije ništa pitala, samo je tražila indeks i upisala mi peticu, bez da sam uopće odgovarao. Do kraja svog studiranja bio sam demos na tom predmetu.
    2) Ni inače se ne šišam često, jer mi je gnjavaža. No, zadnji put se k tome dogodilo da me frizerka nije ošišala kako sam tražio (sa strana kraće), što ja na licu mjesta nisam skužio (nisam dobro pogledao). Ispostavilo se da bih za dva tjedna mogao opet na šišanje - što naravno, nisam učinio (lijenost, gnjavaža) - i nisam i nisam i nisam, što je dodatno pogoršavala činjenica da imam jako gustu i tamnu kosu. Sve dok sad u srijedu nisam shvatio da izgledam kao zarasli medo i da me ljepši spol već promatra s podozrenjem i natjerao se u frizeraj. Sad sam opet civiliziran.

    avatar

    05.04.2011. (14:10)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    šišat ni pod razno. pa šta fali gandalfu sivom?
    koliko se ja sjećam (osim jedne gadne naoružane skupine sa druge strane drine), kroz povijest su veću štetu napravili raznorazni ćelavci i uredno pošišani primjerci njegovanih brkova. dugokosi su se većinom zalagali za mir u svijetu (bit će neka podvrsta kandidatkinja za izbor miss) :P

    avatar

    05.04.2011. (16:35)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    iz vizure proćelavca (mene) stvari se čine drukčijima

    avatar

    05.04.2011. (16:45)    -   -   -   -  

  • Virgina

    Ja imam jako kratku kosu po pojmovima ženskog spola. Zapravo nikad nisam imala dugu kosu, jednostavnu me živcira.
    Ne znam stvarno po čemu to, ali zašto muškarci ne bi smjeli imati dužu kosu?

    avatar

    06.04.2011. (18:52)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    honeya sam natjerala firzeru samo prije svadbe jer nije bilo dovoljno vremena da pusti kosu pa da to na nešto liči, baš je bio u ni vrit-ni mimo fazi...sada kosa raste, ja ne govorim ništa već samo uživam, volim dugu kosu na muškićima :)

    avatar

    07.04.2011. (11:26)    -   -   -   -  

  • happywedding

    hm...sve je stvar osobnosti...i ukusa...bolje je izgledati loše a osjećati se dobro nego obrnuto...

    avatar

    07.04.2011. (23:11)    -   -   -   -  

  • A jesam kokoš !

    Uvijek su mi se sviđali dugokosi, naravno da im kosa nije masna i zapetljana.

    avatar

    11.04.2011. (19:19)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Marko Grčić također dobro izgleda (barem je tako bilo prije nekog vremena). Inače duga kosa muškarcima daje poseban izraz (slobode?), posebno ako nose i traperice. Nešto kao (recesijski) dugi, limunom i/ili suncem posvijetljeni pramenovi u žena.

    avatar

    20.08.2011. (00:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...