Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • DUNDO

    Gospodine Vanja ! Evo problem riješen ,sa čitljivošču posta . Hvala na trudu . I dalje ču Vas čitati i gledati redovito . Kad ste več bili u Zapruđu , sigurno ste primjerili da spomenuti plakat ,već dugo vrijeme NIJE UNIŠTEN . Prolazim pokraj njega svaki dan i baš to mi se učinilo neobično . Inače kod nas , ne samo u Zapruđu , nešto novo ne izdrži ni jednu noć , a da se netko ne poigra sprejevima .

    avatar

    05.04.2011. (21:27)    -   -   -   -  

  • Jezičar

    .
    .
    Otprilike jedna trećina širine bijelog polja je sada neiskorištena, tj. slika je premala.
    Ergo: širina svake fotke treba biti oko 1200 px.
    .
    .

    avatar

    05.04.2011. (22:38)    -   -   -   -  

  • tuškanac

    slažem se, fotka je sada premala.sorry.

    avatar

    05.04.2011. (23:09)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Meni je dobro, a slika je mogla biti i veća.

    avatar

    06.04.2011. (07:21)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Dragi moji, sada ćemo mi naoraviti "fine tuning" pa ćemo već nesšto slošiti da i čitatelji budu zadovoljni , a i koza cijela, pardon, autor sretan!

    Naime, imam jednu ideju - obzirom da se za spremanje fotki služim Picasa web servisom i da su oni imali dosta promjena u funkcioniranju aplikacije čini mi se da bi možda tu mogao biti izvor problema - ja najčešće samo automatski ubacujem link na fotke koje mi da njihova aplikacija i sasvim je moguće da su oni tu nešto mijenjali pred nekoliko tjedana. Stoga, sad ću pogledati svaki link na fotke koje stavljam, čini mi se da ti linkovi ne bi trebali sadržavati konkretnu veličinu već da bi se fotka morala automatski prilagođavati postavkama vaših web pretraživača pa ću sad pokušati tako staviti fotke, a vi ćete mi reći da li će rezultat biti OK ili ne.

    avatar

    06.04.2011. (08:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...