Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • DUNDO

  Gospodine Vanja ! Evo problem riješen ,sa čitljivošču posta . Hvala na trudu . I dalje ču Vas čitati i gledati redovito . Kad ste več bili u Zapruđu , sigurno ste primjerili da spomenuti plakat ,već dugo vrijeme NIJE UNIŠTEN . Prolazim pokraj njega svaki dan i baš to mi se učinilo neobično . Inače kod nas , ne samo u Zapruđu , nešto novo ne izdrži ni jednu noć , a da se netko ne poigra sprejevima .

  avatar

  05.04.2011. (21:27)    -   -   -   -  

 • Jezičar

  .
  .
  Otprilike jedna trećina širine bijelog polja je sada neiskorištena, tj. slika je premala.
  Ergo: širina svake fotke treba biti oko 1200 px.
  .
  .

  avatar

  05.04.2011. (22:38)    -   -   -   -  

 • tuškanac

  slažem se, fotka je sada premala.sorry.

  avatar

  05.04.2011. (23:09)    -   -   -   -  

 • ljelja

  Meni je dobro, a slika je mogla biti i veća.

  avatar

  06.04.2011. (07:21)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Dragi moji, sada ćemo mi naoraviti "fine tuning" pa ćemo već nesšto slošiti da i čitatelji budu zadovoljni , a i koza cijela, pardon, autor sretan!

  Naime, imam jednu ideju - obzirom da se za spremanje fotki služim Picasa web servisom i da su oni imali dosta promjena u funkcioniranju aplikacije čini mi se da bi možda tu mogao biti izvor problema - ja najčešće samo automatski ubacujem link na fotke koje mi da njihova aplikacija i sasvim je moguće da su oni tu nešto mijenjali pred nekoliko tjedana. Stoga, sad ću pogledati svaki link na fotke koje stavljam, čini mi se da ti linkovi ne bi trebali sadržavati konkretnu veličinu već da bi se fotka morala automatski prilagođavati postavkama vaših web pretraživača pa ću sad pokušati tako staviti fotke, a vi ćete mi reći da li će rezultat biti OK ili ne.

  avatar

  06.04.2011. (08:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...