Komentari

mi-gradimo.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • patuljak

    Ne kužim ovo oko razbijanja i cijevi. Kaj se tiće žbukanja i gletanja vidim da su kao i u svemu kod vas cijene jeftinije. Nemoj štediti na gletanju jer ti je to ono kaj se vidi i to je završni sloj i može ti sav dobar trud pasti u vodu ako ćeš imati valove kad upališ svijetlo. Strojna žbuka ti na oko izgleda super, ali soboslikari imaju lampe pod kojima rade pa ti odmah druga slika izgleda kad ti stavi lampu onda ustavri vidiš neravnine. Razmisli si oko toga. Mi idemo sa dvije ruke gletanja na strojnu žbuku, a isto nam svaka kuna igra ulogu.

    avatar

    07.04.2011. (19:41)    -   -   -   -  

  • novi

    moj ti je savjet da ne uzimaš ništa najjeftinije. uzmeš jeftinog žbukera, napravi loše pa te skupo košta gletanje itd. - na kraju svaku uštedu ćeš negdje drugdje platit.

    avatar

    13.04.2011. (14:43)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Naravno najjeftinije ne znači uvijek i najbolje, ali iz prikupljenih ponuda se uvijek može dobiti slika koja je cijena otprilike realna i neko veće odstupanje od realne cijene uvijek je sumljivo.

    avatar

    14.04.2011. (19:49)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    I naravno da su bitne preporuke, do sada nisam imao majstora ako nisam za njega dobio preporuku od nekoga koga poznam. Pokušao sam sa jednim za kojeg nisam imao preporuku da mi radi hidroizolaciju kupatila. Dao mi je ponudu za više stvari od žbukanja preko glazure do struje (ne volim te sveznajuće majstore :(( ), a kada sam mu rekao da mi napravi hidroizolaciju kupatila rekao je da mu je to malo posla, ali da će ipak odraditi. Već tjedan dana se ne pojavljuje i više se ne javlja na mobitel.

    avatar

    15.04.2011. (10:07)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej pozdrav:)
    Evo i mene malo pa da pohvalim napredak radova, sad te ćeka onaj dio sa više živciranja tj unutarnji radovi:)
    Evo zamolbice, vidim da si već pričao sa patuljkom i spominjete neke slikice pa ak nije tajna da ih objaviš ili pošalješ na moj mail mbsilmarion@hotmail.com u vezi potkrovlja i postavljanja vune i izolacije.
    Ja bih si to sam napravio tek tolko da mi nisu grede čiste (ai nadam se da bi to smanjilo vručinu prek ljeta?:)
    Hm mala bojazan za kotlić, ova tamna slika mi izgleda sumnjivo ako misliš staviti viseću školjku?
    Da ti se ne desi kao i meni kada je glazura došla pa je viseća bila na podu:(
    Baci malo pogled kod mene ako ti je, ali u svakom slučaju nadam se da je to samo moje pogrešno shvačanje slike:)

    avatar

    26.04.2011. (00:45)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Da, slijedi više živciranja jer sada tek uviđam koliko su mi zidari promašili neke stvari, to me smeta iako mi svi majstori kažu da to nije puno 3-4 cm sazidati pogrešno - nije velika greška.

    Slike sam ti poslao na mail.

    Ne znam za visinu kotlića, ali ću provjeriti, donosio sam bide majstoru da namjesti jer tu može biti razlike u visini što se tiče vrste bide-a, wc-ji su svi jednake visine.

    avatar

    26.04.2011. (14:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...