Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • A jesam kokoš !

    Popisivanje je počelo. Ja sam odlučila. Osim auta prijavljujem i dvije kokoši.

    avatar

    01.04.2011. (20:19)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Pa kud već prvi dan popisivači ?! Baš nam je dobar datum početka popisa stanovništa, , valjda neće i rezultati bitiu skladi s time tj ko' prvoaprilska šala.

    avatar

    01.04.2011. (20:27)    -   -   -   -  

  • funky business

    Još dok sam živio u Dubrovniku često sam ispred Zavoda viđao ljude u bijesnim autima kako se dolaze mjesečno prijaviti svom savjetniku za zapošljavanje tako da je Milinović ovog puta u pravu, ali mi se neki dan tako zgadio kad je rekao da bolnice nisu uputile zahtjev za kupnju PET CT-a, pa ljudi moji, zar nije funkcija ministra briga o opremljenosti bolnica i zar nije očito ako je Medicol napravio toliko pretraga da je potreba za aparatom ogromna!! Di mi živimo :((

    avatar

    01.04.2011. (20:30)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    I mi smo imali popis prije tjedan dana,mogucnost slanja ispunjenog upitnika postom ili na internetu (ja sam se odlucila za internet).
    Nema nikakvog cekanja da ti neko pokuca na vrata. Vrijeme je novac :-).

    avatar

    01.04.2011. (23:12)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    meni je ovo s kvadratima stana i socijalnom pomoći licemjerno. i to sam već negdje ranije čula. teško da ti jadnici koji primaju socijalnu pomoć imaju u svom vlasništvu puste kvadrate. osim toga što to znači ako osoba nema za život? kaj bi trebao ići na cestu, prodati stan i ići u podstanare? lovu će ionako jako brzo potrošiti na najamninu za stan, pa neće imati ni stan ni socijalnu pomoć.
    radije nek hapaju već jednom ove što žive u bih, a primaju dječje doplatke i mirovine u hrvatskoj na koje uopće nemaju pravo. a i šta se imaju liječiti u našim bolnicama na teret našeg budžeta? kad već žive u bih, neka se lijepo liječe u bolnicama u sarajevu! vjerujem da su i one jednako dobre kao i ove naše. ak ne plaćaju porez u rh, nemaju tu kaj raditi.

    avatar

    03.04.2011. (13:18)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Ja sam imao izvrstan plan reći da smo svi doma Klingonci ili Vulkanci, ali propao je - nisam bio doma kad su došli. Ali vjerujem da bi nekoliko puta provjerili moje psihičko zdravlje prije nego bi napisali.
    I mojem je tati trebala ista mamina usluga - nasreću bila je doma, pa su zajedno to obavili :)
    Lp .)

    avatar

    04.04.2011. (09:48)    -   -   -   -  

  • jja

    Mi isto ko i Zvrk, enma stresa ni problema.

    avatar

    05.04.2011. (15:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...