Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dejmon

    Radujem se nastavku priče. I valja uvijek ponijeti stara jaja.

    avatar

    31.03.2011. (15:35)    -   -   -   -  

  • NF

    ma jebeš prosvjednike barem u rijeci, mene cenzurirali na fejs stranici, staljinisti, a ne anarhisti

    avatar

    31.03.2011. (17:44)    -   -   -   -  

  • Josip zvani Barnaba

    Ponovo si briljantan. Glasam za tebe.

    avatar

    02.04.2011. (09:12)    -   -   -   -  

  • lion queen

    citirat ću samo ovo:
    "u jednom trenutku HDZ-ovci su počeli provocirati (stajali su iza kordona policije)...smijali su nam se, pokazivali srednji prst i uglavnom rugali su se prosvjednicima na razini djece iz vrtića, na što su ljudi naravno popizdili i počeli se derati još glasnije..."

    već danima na televiziji gledamo kako se prosvjednici smiju i izruguju hdz-ovcima, pokazuju im srednji prst, rugaju se, pljuju po njima, no onda to nije na razini djece iz vrtića i onda nije normalno što su hdz-ovci naravno popizdili i počeli vraćati istom mjerom i još glasnije!

    ja bih prije rekla, da su prosvjednici dobili što su tražili i mogu biti sretni da na ulice ne izađe 220.000 hdz-ovaca, mahom poštenih, malih ljudi, koje prosvjednici vrijeđaju ni krive ni dužne, zbog šačice kriminalaca, koji ionako nemaju stranačke boje, već seljakaju iz stranke u stranku, kad nanjuše vlast i miris novca. usput, velike zvjeri te malobrojne krim skupine već se nalazi u zatvoru, a i ostali će uskoro za njima. prema tome, razloga za prosvjede možda je bilo dok su isti bili na vlasti, a ne sada kad su po zatvorima!

    avatar

    02.04.2011. (21:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...