Vera; ja ih radim po ovom, maminom, receptu. Radila sam jednom neku drugu verziju, za koju kremu treba kuhati na pari, a meni se to neda - zato se držim ove:)
Mario; hvala:) pozdrav:)
recepti; i tebi.
li; ne znam kakve veze tu što ima s lijenošću: ja volim kreme s pudingom i nemam nikakvu namjeru prestati jesti ih (tvoj problem ako ih ti ne voliš; zar te netko sili da ih jedeš???).
Da je kod mene problem u lijenosti, ne bih se trudila kuhati puding ( i to dva, svaki posebno), nego bih uzela instant kremu "iz vrećice" i gotovo.
Po tebi, od čega bi se onda uopće trebala raditi krema za Ledene kocke? Mogli bi se na mlijeku kuhati kukuruzni škrob (gustin) ili brašno pa onda u jedna dio dodati vaniliju, a u drugi kakao/čokoladu - da bi se dobile svijetla i tamna krema, ali meni je varijanta s pudingom daleko ukusnija (volim sve industrijske dodatke, umjetne boje, arome,... Exxx, Eyyy, Exyx,... i nemam nikakvu namjeru prestati ih upotrebljavati/jesti). Slažem se, razlika između pudinga kuhanog na mlijeku i varijante u kojoj je na mlijeku kuhan gustin (ili brašno) uz dodatak kakaa je kao nebo i zemlja: uvijek bih odabrala varijantu s industrijskim pudingom jer je takva krema MENI daleko ukusnija!
Čudo da niste popljuvali i upotrebu margarina u receptu. Ja ne volim maslac i upotrebljavam isključivo margarin, koga smeta, njegov problem.
Ne znam kome je zapravo upućeno pitanje, ali ako pitaš mene: kod mene je rijetko koja krema skuhana bez pudinga, ja volim kreme od pudinga i u stanju sam za svaki kolač napraviti kremu od pudinga!
Ako imaš još kakvih komentara, samo naprijed, jedva čekam. Just bring it!
01.04.2011. (18:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kozmetika na domaći način; hvala:) meni je taj kolač jako fin. A slažem se i za ovo s pudingom:) Volim ga trpati u kreme:) I čula sam od poznanika koji imaju želučanih smetnji da im te kreme kuhane na pudingu ne smetaju (za razliku od nekih krema u kolačima iz slastičarni; tko zna od čega tamo rade kreme).
Lijepo za pročitati; hvala:) Potrudit ću se:)
li; kaj nemaš više baš nikakvih komentara? A baš sam se nadala da ćeš još nešto napisati.
05.04.2011. (09:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepo za procitati
Svaka čast! Lijepo izgledaju! A sigurno su i ukusne! :) "Ukrast cu ovaj recept! Samo nastavi!
31.03.2011. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vera-Astal
Lepe su,radila sam ih jednom i bile su ok,ali ove sa dva fila...njami!
31.03.2011. (16:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mario-recepti.blog.hr
Jako dobar kolač lijepe slike mljac mljac pozz.
31.03.2011. (19:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
recepti-dj.b.
Lu(N)jo
01.04.2011. (10:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
li
halo...... nebudite lijene.... moželi ikakva krema biti danas skuhana bez pudinga.....
naravno da može,ali je problem u lijenosti.... a razlika nebo i zemlja....
01.04.2011. (17:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Drevni Egipat;
hvala:) probaj:)
Vera;
ja ih radim po ovom, maminom, receptu. Radila sam jednom neku drugu verziju, za koju kremu treba kuhati na pari, a meni se to neda - zato se držim ove:)
Mario;
hvala:) pozdrav:)
recepti;
i tebi.
li;
ne znam kakve veze tu što ima s lijenošću: ja volim kreme s pudingom i nemam nikakvu namjeru prestati jesti ih (tvoj problem ako ih ti ne voliš; zar te netko sili da ih jedeš???).
Da je kod mene problem u lijenosti, ne bih se trudila kuhati puding ( i to dva, svaki posebno), nego bih uzela instant kremu "iz vrećice" i gotovo.
Po tebi, od čega bi se onda uopće trebala raditi krema za Ledene kocke?
Mogli bi se na mlijeku kuhati kukuruzni škrob (gustin) ili brašno pa onda u jedna dio dodati vaniliju, a u drugi kakao/čokoladu - da bi se dobile svijetla i tamna krema, ali meni je varijanta s pudingom daleko ukusnija (volim sve industrijske dodatke, umjetne boje, arome,... Exxx, Eyyy, Exyx,... i nemam nikakvu namjeru prestati ih upotrebljavati/jesti).
Slažem se, razlika između pudinga kuhanog na mlijeku i varijante u kojoj je na mlijeku kuhan gustin (ili brašno) uz dodatak kakaa je kao nebo i zemlja: uvijek bih odabrala varijantu s industrijskim pudingom jer je takva krema MENI daleko ukusnija!
Čudo da niste popljuvali i upotrebu margarina u receptu. Ja ne volim maslac i upotrebljavam isključivo margarin, koga smeta, njegov problem.
Ne znam kome je zapravo upućeno pitanje, ali ako pitaš mene: kod mene je rijetko koja krema skuhana bez pudinga, ja volim kreme od pudinga i u stanju sam za svaki kolač napraviti kremu od pudinga!
Ako imaš još kakvih komentara, samo naprijed, jedva čekam.
Just bring it!
01.04.2011. (18:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prirodna kozmetika
ovo izgleda preeeeedobro....
p.s.što fali kremama od pudinga....s njim ne možrš fulat, a od većine krema mi se diže želudac :(
03.04.2011. (15:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepo za procitati
Super blog! Nadam se da će biti jos! :)
05.04.2011. (08:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
kozmetika na domaći način;
hvala:) meni je taj kolač jako fin. A slažem se i za ovo s pudingom:) Volim ga trpati u kreme:) I čula sam od poznanika koji imaju želučanih smetnji da im te kreme kuhane na pudingu ne smetaju (za razliku od nekih krema u kolačima iz slastičarni; tko zna od čega tamo rade kreme).
Lijepo za pročitati;
hvala:) Potrudit ću se:)
li;
kaj nemaš više baš nikakvih komentara? A baš sam se nadala da ćeš još nešto napisati.
05.04.2011. (09:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...