Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kalista/melrose

    Ako ste ovo vas dvije na fotki, moram reci da sam te zbog tvojih tekstova totalno drugacije zamisljala. Bila sam ubijedjena da si neka teta sa fen frizurom iz 60ih, tipa:
    Gordane Bonetti
    http://www.croatianpopmusic.com/knjiga slike/GORDANA BONETTI, VODITELJICA SPLIT'67.jpg

    avatar

    28.03.2011. (19:27)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    kalista/melrose, na fotki je Mirna Jukić s djevojčicom kao što se i da iščitati iz teksta, ako ga pročitaš pažljivo, naravno...znaš onu staru blogersku....kako čitaš, tako i zaključuješ))-

    avatar

    28.03.2011. (21:10)    -   -   -   -  

  • Kalista/melrose

    Znaci ima sanse da sam u pravu:)
    Moram priznati da ne citam tvoje tekstove od A-Z (shame on me)!

    avatar

    29.03.2011. (15:59)    -   -   -   -  

  • pegy

    Volim gledati Ples sa zvijezdama kao i Zvijezde pjevaju. Ne znam koja je razlika između hrvatske i austrijske verzije, ali bez obzira na to ne sumnjam da je biti u studiju uživo poseban doživljaj, drugačiji od onoga kojega imamo preko tv-a. Tako da me uopće ne čudi oduševljenje tvoje djevojčice. :)) p.s. Zavist nije tema posta, ali nekako mi je baš sad došlo da spomenem kako je zapravo čudo iz kojih sve pora ljudskog uma ona zna izlaziti. :)

    avatar

    29.03.2011. (22:56)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    pegy, definitvno je drukčije uživo...koliko se meni čini, ona "brbljanja" između plesova, koja mi znaju biti naporna, stvarno su mi lakše probavljiva u austrijskoj verziji...mislim da se radi o voditeljskom paru, a ne toliko samom konceptu.
    Zgodno si ovo za zavisti primjetila...jer znaš već kako smo mi svi super koretktni, pažljivi i ne osjećamo nikada ni trunku zavisti, zloće i sl...premda nas i komentari na blogovima često raskrinkaju, zar ne?:)

    avatar

    30.03.2011. (09:07)    -   -   -   -  

  • Kalista/melrose

    :) bas sam svratila da vidim odgovor (o.k. indirektni, ali cak i nikakav odgovor bi bio odgovor).
    Nemam pojma zasto si se nasla uvrijedjena, dok sam citala tvoje postove od A-Z stekla sam utisak da si ustogljena, to je i razlog sto sam ih prestala citati (naporno mi je stalno citati o tvojim dilemama, strahovima, moraliziranju...ne mogu se identificirati i zato me ne zanima, ali se nadam da cu ponovo naletjeti na temu koja bi mi bila interesantna te zato svracam i citam letimicno). Sto se mene tice mozete svijetom hodati obuceni kao engleska kraljica ili Janis Joplin. Reci za nekoga da je ustogljen za mene nije uvreda, samo sam se iznenadila da najlonke boje koze i stofana suknja do koljena nije tvoj stil (sudeci po tome kako izgleda djevojcica). So, peace sister!

    avatar

    02.04.2011. (12:36)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    kalista/melrose, nemam ni ja pojma zašto ti misliš da sam se našla uvrijeđena...samo sam se izjasnila o svom utisku - a taj je da si komentirala nešto iz posta koji nisi u potpunosti pročitala Tvoj opći dojam koji imaš o meni je naravno samo tvoj i to uopće ga nisam komentirala...niti ne namjeravam. Blog pišem islreno i onako kako osjećam i potpuno mi je jasno da ne "sjedam svima". S obzirom da svako malo svratiš, očito ima nešto što te zanima...možda su "moraliziranja i strahovi" i dio tebe...teško mi je to reći jer se predstavljaš samo kroz komentare, pa ne bih ni brzala sa zaključcima...i naravno, peace....)))

    avatar

    03.04.2011. (15:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...