Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • za

    U svakom slučaju bolje je od sadašnjeg rješenja.

    avatar

    27.03.2011. (09:18)    -   -   -   -  

  • smece=biznis

    koji biseri nitko nije uzeo u obzir utjecaj deponije na podzemne vode i na oneciscenje zraka, jadna majka onima koji zive u gracanici, humcu, drazev docu, jablanju, odzaku, ricici, luzanima, ... tj svima onima koji ce zivjet 5km od buduce deponije

    avatar

    27.03.2011. (13:37)    -   -   -   -  

  • ZA.

    Pa ako i bude odlagaliste smeca valjda ce se napraviti ispravna studija o utijecaju na okolis (zraka i voda) a i projekat mora odgovarati standardima danasnje EU- norme,Rudnik i danas smrdi na amonijak kad je vrijeme kisno ili slicno a sa pravilnim odlaganjem smeca ce se sanirati sve te ruzne iskopine pa ce nakon izvijesnog vremena tu nastati ljepsi i prihvatljivi za zivot tereni,ponavljam pod uvijetom pravilnog vec vidjenog na zapadu odlaganja odpada.

    avatar

    27.03.2011. (15:12)    -   -   -   -  

  • ZA

    ZA:
    Podrzavam inicijativi uskopaljskog Općinskog vijeća mislim da bih se probudila svijest gradjana i postepeno nestajale divlje deponije, a odgovor za naivca da nitko ne misli na mijesanje vode iz deponije sa podzemnim vodama glasi u sanitarnim deponijama voda iz deponije sabire se u posebne napravljene posude (rezervare) koja prolazi prozes talozenja pa proces prociscavanja a ostatak taloga vraca se u deponiju ( DA POKUSAM OBJASNITI STRUCNJAKU STO JE SANITARNA DEPONIJA ( SANITARNA DEPONIJA JE ZATVORENI LONAC SA SLAVINOM I NEMA DODIRA SA PODZEMNIM VODAMA)

    Jos jednom puno srece i uspjeha Općinskom vijeću

    avatar

    27.03.2011. (23:14)    -   -   -   -  

  • H2O

    ZA i ZA, sve su to priče, vidite kako su osigurane atomske centrale, pa opet ispuštaju, a neće deponija komunalnog otpada koja treba biti par sto metara od Vrbasa. Ja vjerujem da Bugojani neće dati zeleno svjetlo, a ovo može svojim građanima nametnuti samo vlast koja nema nikakve savjesti.

    avatar

    28.03.2011. (08:12)    -   -   -   -  

  • za h2o

    Imaš li ti kakav pametan prijedlog?

    avatar

    28.03.2011. (11:19)    -   -   -   -  

  • ZA.

    pa jadnice H2O nisi ti za ovakve teme jer ne razumijes niti samu jezgru problema,spominjes Vrbas mene bi bilo sramota tu rijec staviti u kontekst ovih komentara,pitanje jesili ti ikad vidio kakav Vrbas izgleda ne samo kad su poplave vec i kad je razina vode normalna? ocito nisi jer nebi lupetao ovdije,odlagaliste se upravo i treba napraviti sa temeljitom pripremom da se ovo nebi desavalo Vrbasu (najlon vrece pempasi i cijeli onaj odpad)koji zavrsava u toj i Sl.rijeci,a posljedice trpi upravo Bugojno i sva naselja nizvodno do same B-Luke, ovdije je bilo svakakvih komentara na sve moguce teme pa ni tvoj komentar nemora bas odudarati vele od svih onih glupih.

    avatar

    28.03.2011. (15:57)    -   -   -   -  

  • H2O

    Imam, neka bude prema Kneževu, ili u jezerima prema Mrkonjiću.

    avatar

    28.03.2011. (18:37)    -   -   -   -  

  • smecar

    bolje je danasnje rjesenje,bacis gdje hoces

    avatar

    28.03.2011. (21:35)    -   -   -   -  

  • pink

    pa u Krupi toliko godina pa niko nije reko da ce se zagaditi podvodne vode pa kako ce nasi cigani bez smeca treba to pitanje rijesiti u krupi bude dosta iz mahale na smecu treba i njih prebacit u gracanicu

    avatar

    29.03.2011. (16:07)    -   -   -   -  

  • krilnik

    jeftinije bi bilo napraviti topanu gdje bi se to smece spaljivalo a ljudi bi se mogli od toga grijati. jednim udarcem dvije muve. ali nasi kokosari nisu svjesni da samo rjesavaju simptome a ne bolesti.

    avatar

    30.03.2011. (08:52)    -   -   -   -  

  • krilnik

    ispricavam se ... toplanu iliti toplifikaciju

    avatar

    30.03.2011. (08:52)    -   -   -   -  

  • ZA.

    Krilnik: jebes smece kako je krenulo izgleda da ce opet cijela bosna postati toplana,iskri i varnici na sve strane, kad se zapali grijat cemo se svi, imamo dosta smeca za spaljivanje na svim stranama. pozdrav sa pijesmom GORI VATRA SAD U NAMA.

    avatar

    30.03.2011. (13:17)    -   -   -   -  

  • infomag

    "Armija BiH 1995. godine nije bila sposobna nastaviti ofenzivu i trebala joj je zaista hrvatska pomoć", tvrdi to bivši američki veleposlanik u RH Peter Galbraith u razgovoru za Dnevni avaz. Američki diplomat istaknuo je kako su, po naputku američkog Nacionalnog vijeća za sigurnost, morali narediti vodstvu RH da zaustave ulazak HV-a u Banju Luku.
    "Kad smo otišli razgovarati s Tuđmanom i Šuškom, rekli smo im da ne zauzimaju Banju Luku nego da trebaju zauzeti Kozarac i Prijedor. Na kraju su malo napredovali, ali nisu zauzeli Prijedor. U međuvremenu je bio dogovor da oni to prepuste Armiji BiH, ali se Armija BiH nije uspjela organizirati", kazao je bivši veleposlanik Peter Galbraith. Kazao je da se svih ovih godina pitao jesu li napravili pravu odluku. Čak ni danas, istaknuo je Galbraith, nema odgovor na to pitanje.

    "Mislim da bi krajnji rezultat u BiH bio mnogo bolji da su RS, odnosno Karadžić i Mladić bili potpuno poraženi. Obustava napada HV-a na Banju Luku, odnosno razgovori koje su o ovoj temi s Tuđmanom i Šuškom vodili Richard Holbrooke i on, tvrdi da mu je najteže pao.

    "Nema sumnje da je taj naš razgovor promijenio tijek povijesti na vrlo značajan način", tvrdi Peter Galbraith. Kritički se osvrnuo i na Daytonski sporazum nazivajući ga groznim ustavom kad je u pitanju izgradnja države. Cilj Daytona bio je isključivo zaustaviti rat. Američki diplomat tvrdi da je pomoću sadašnjeg Ustava u BiH nemoguće napraviti demokratsko, moderno, napredno europsko društvo.

    avatar

    31.03.2011. (12:59)    -   -   -   -  

  • ZA.

    Nek se sad koprca taj Peter Galbreith u grobu, siguran sam da je sud svevisnjega zadnja instanca,nema zalbe,to ceka i ovoga bogohuljca Incka pretvara se nekim vjernikom a za pare i moc bi dao guzice.

    avatar

    31.03.2011. (16:03)    -   -   -   -  

  • optimist

    brana brana je rješenje, u donjem vakufu toliko visoku da i zenicu potopi

    avatar

    01.04.2011. (21:52)    -   -   -   -  

  • ZA.

    optimist; dasi ovo napisao dan prije ili poslije mozda bi i bilo neki komentara a ti izabrao bas na 1 April Aprililili.

    avatar

    02.04.2011. (11:49)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    sdp pozdravlja svaki napredak ..samo naprijed!

    avatar

    02.04.2011. (21:07)    -   -   -   -  

  • šuša

    http://www.javno.ba/slajd/opozivanje-neistinitih-injenica.html

    avatar

    02.04.2011. (22:52)    -   -   -   -  

  • big bang

    Bilo bi dobro da se načelnik i općinsko vijeće javno očituju o ovom svom katastrofalnom prijedlogu! Javnost ima pravo znati!!!

    avatar

    04.04.2011. (13:23)    -   -   -   -  

  • Anonimac

    zasto ovdje vise nema novosti iz uskoplja?

    avatar

    04.04.2011. (15:08)    -   -   -   -  

  • krilnik

    bosna je korak ispred ponora i strmoputice, a sdp navija za napredak i pozdravlja svaki korak naprijed... pa onda bujrum ..

    koliko su glupi ti poltroni, samo Bog dragi zna. gadi mi se kad procitam koliko su praznih floskula iz pluskvamperfekta ovi majmuni samo sacuvali i jos ih uvijek prodaju.

    avatar

    04.04.2011. (16:29)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    Bosna nije korak ispred ponora i dubioze ..sigurno su te naučili redovi iz hdz-a koji po hercegovinu terorišu sve hrvate koji nisu za njih nego su za sdp ! a o tome se naravno, nikad ne priča! drugo- ugroženi su hrvati , naravno a ko pita za bošnjake u hercegovini?! jeli ikada pokrenuta bilo kakva inicijativa bar da se to pitanje socijalizira..ali ne, najugroženiji su hrvati. Nije istina, ugroženi su svi narodi na bilo kojem dijelu Bosne i Hercegovine! Shvatite konačno da su svi ugroženi i nacionalno i ekonomski a sdp zna probleme svih naroda i želi ih riješiti što je najbolje moguće! hdz koji se poziva na najveći izborni legitimitet nema ravnomjerni demografski legitimitet kod svih Hrvata u Bosni i Hercegovini. Primjera radi, Hrvati u Bosni pretežito iz zeničko - dobojskog, tuzlanskog, unsko-sanskog, sarajevskog, srednjo - bosanskog kantona i bosansko-podrinjskog kantona pretežito su dali svoj glas socijaldemokratskoj partiji..znaći da se ne može reći da je hdz dobio ravnomjerni demografski legitimitet da zastupa hrvatski narod ! Iz toga proizlazi činjenica - da u Bosni Hrvati su dali legitimitet sdp-u , a na teritoriju u kojem po demografskom smislu živi mnogo Hrvata izborni legitimitet je dobila hdz!
    hdz koji je blizu trinaest godina bio u koaliciji sa sda nije ništa uradila kako bi zaštitila Hrvate na teritoriju čitave Bosne i Hercegovine i kako bi sudjelovala u zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa unatoć ustavnoj mogućnosti da se izbori za veća hrvatska nacionalna prava. Neizvjesna je sudbina same stranke koja se uzbuđeno hvali svojim hrvatstvom i koja je kako kaže ,,jedina '' stranka koja predstavlja Hrvate!

    avatar

    05.04.2011. (10:03)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    a za dodatak u prethodnom tekstu nije naglašen hdz bih i hdz 90' jer ,,Zna se- hdz'' tj. jedan hdz !

    avatar

    05.04.2011. (10:06)    -   -   -   -  

  • Ivan

    Jesu li oni normalni, iz cijele središnje bosne smeće u najčišću dolinu. Vozite ga negdje gdje je već zagađeno prema zenici ili banjaluci

    avatar

    06.04.2011. (22:16)    -   -   -   -  

učitavam...