Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • NF

  ma čuj, od početka u prosvjedima sudjeluju cestovni sindikat, oni koji su otkrili tamo dosta afera i moj sindikat. od mene kao županijskog povjerenika bi kordinacija prosvjednika aktivnije učestvovanje. ne znam sjećaš li se 1989., ja sam bio DDR stipendist u Leipzigu, bili su stalni prosvjedi ponedjeljkom koje sam podržao i upoznao dosta divnih ljudi i što se dogodilo, srušena je vlast, pao je zid, demokratski izbori nakon ujedinjenja, uvjerljivo pobjeđuje CDU.
  tko je tu lud kod psihologije masa, ja nisam, prosvjedujem ali kao pojedinac, ne pada mi napamet dalje sindikat čiji sam predvodnik zloupotrebljavati, čini me se po riječima mog predsjednika da ti tu desnicu preuveličavaš, bio je taj biondić i kod nas u središnjici i zloupotrebljavao slobodu govora, ali većina prosvjednika, posebno u rijeci su normalni

  avatar

  25.03.2011. (20:54)    -   -   -   -  

 • u_prolazu

  odaklen' ti samo toliko reklama?

  Blogić ti je debilan do bola, ali dok dojdeš do kraja stranice, moraš skrolat 5 minuti?

  Ma oli si boljkovac osobno, nisi li?

  U svakom slučaju - ostario jesi, ali i pamet ti je ošla, i to u 3 p.m.

  avatar

  27.03.2011. (10:21)    -   -   -   -  

 • buha

  desnilčare ( vidi gore) će se poznati i po tome što olako dijele UVREDLJIVE i bezobrazne etikete. Lakoća , plitkost i pitkost , kojom oni šire negativizam oko sebe, je ono što privlači mase. I zato NISU desničari bezopasni. Nisu i zato što je Hrvatska povijesno gledANO podijeljena na desničare i ljevičare na jednoj crti - razdjelniici podjele na ustaše i partiazane. Nikada se ne mogu načuditi dosta tome KOME je u interesu stalno podgorjavati te naše nesloge i međusobna ratovanja. ali eto, i klinci iz osnovnjaka se diče "ustaškim " pozdravima isl...Tko to HRVATE stalno gura u suprotne tabore??
  S druge strane ljevica.. A šta reći, ljevica je bila zaštitnik radničkih interesa , zar ne? I onda , istinu govoreći . radnici su se u prelasku na DEMOKRACIJU, SAMI dobrovljno odrekli prava na ljevičare, na samoupravljanje, na radničke savjete itd . Optužiti nekoga da je komunjara bilo je prije 10-15 godina užasna uvreda . Danas to izaziva podsmjeh ali kasno je... radnici su ostali, osim i bez komunjara i bez radnih mjesta ... I tu je problem. Tko ustvari osjeća probleme nezaposlenih, potplaćenih ili onih koji na radnim mjestima NEMAJU elementarna prava zaštćena ???
  društva u kojim se pojavljuje razmrvljenost klasa , otuđenost među ljudima .. nepoštivanje čovjeka i moralna HIPOKRIZIJA --- nisu sigurno u stanju se mjenjati .
  I zato ne bu niš od prosvjeda.

  avatar

  27.03.2011. (17:40)    -   -   -   -  

 • jure

  - Golubić bi trebao smetati svima koji NE podržavaju ratne zločince bez obzira na lijevo-desno. Evo ga kako maršira ispod transparenta "Merčep je heroj ...": 45lines.blogspot.com/2011/03/nacionaldemokrat-na-celu-kolone.html

  Uza sve Golubić je i lovac: tinyurl.com/golubic . Bolesnik.

  - Najžalosnije od svega je tužna istina u ovom postu - Golubić se nametnuo bezobrazlukom. Ne prijetnjama, ne nasiljem nego bezobrazlukom. Mislim da bi svi oni koji se smatraju antifašistima sada trebali duboko zagledati u sami sebe i onda umrijeti od srama (uključujući i mene).

  avatar

  27.03.2011. (23:22)    -   -   -   -  

 • Josip zvani Barnaba

  Odličan si kao i uvijek. Hajde, napiši neki članak o tim generacijama razočaranih revolucionara, kako to ide, mislim, svi znamo da to ide tako, ali malo tko je to viđao iz prve ruke ... kako počnu razmišljati, što počnu raditi itd.

  avatar

  29.03.2011. (01:06)    -   -   -   -  

 • buha

  viš, ja uvijek mislila da su mladi skloni revolucionarnim idejama a sad ovaj Josp proziva neke tamo... generacije prijašnje..cccc

  avatar

  03.04.2011. (21:53)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...