Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • morska sol

    Postaneš li certificirani ženorazumitelj, bit će još gore! Češće će te boljeti koljena, leđa i mjesto gdje virtualni ljepotani imaju trbušne mišiće, a da ne govorim o češćem riziku dobivanja postkopulativnih mailova, sms-ova i fotografija na oca ličećih kćeri.
    Jedino... možda na tom faksu ima kolegij "kopulativno jednokratlje" gdje se lijepo uči kako cijeli taj pos'o odradit bez onog neona na čelu. Bez razumijevanja njezinih razočaranja i samopropitivanja. Onako - čist pos'o, kratka ljubav. To bi vjerojatno trebalo studirat osam semestara plus magisterij i doktorat, al možda vrijedi truda?

    avatar

    13.04.2011. (09:19)    -   -   -   -  

  • file

    što vi tamo imate motel?

    avatar

    13.04.2011. (10:34)    -   -   -   -  

  • rose

    dragi jelo, moj dobar prijatelj i kolega , mi reče jenput , da musški prije i poslije sexa , nisu isti , o čemu li on to?
    dočim sam i ja zgranuta da tamo ima motel , i još fakultet, sve što je potrebito za svršavanje i preobražaj u akadamskog gradjanina il ne daj bože gradjanku....

    avatar

    13.04.2011. (10:46)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Marko - hvala! samo da mi je dodurat do 22. stoljeća, imao bih tristo godina studiranja... :-P
    @ morska sol - ups. ali ali ali kako da onda ulovim ženku, ak ne tak? nemam plave oke ko Putin, nemam glas ko Istvud, nemam stas ko Ben Đonson... e bestraga, propada mi teorija.
    @ file - nekolicinu. (ali ja ne kakim po svom dvorištu, ako je to bilo pitanje :-P)
    @ rose - nisu isti niti tokom. sexsa. muški. ukolko se pikam. :-P a moteli i diplome su češće povezani, nego što Exkluziv daje naslutit. :-H

    avatar

    13.04.2011. (11:39)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Intelektualci nisu ženorazumitelji. Ženorazumitelji su homoseksualci. Miješaš pojmove, ali sve mi je jasno.

    avatar

    13.04.2011. (14:31)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ dejmon - hahaha, daješ mi za mislit. ako ikad spoznam u sebi i taj afinitet, ajme, koji će to post ispast, hahaha... živio!

    avatar

    13.04.2011. (14:42)    -   -   -   -  

  • NF

    hej, sad počinjem sumnjati, što si i ti bio u motelu s njom, onom jeftinom u centru koji za doručak nudi samo jaja na razne načine xD

    avatar

    13.04.2011. (18:32)    -   -   -   -  

  • Foto Natječaj

    Opasan si skroz na skroz!

    avatar

    13.04.2011. (23:16)    -   -   -   -  

  • qaya

    dejmon mi ote misao. :))))))))) Još ak mi znaš pogoditi nijanse rozog, pa objasniti koja je to bordo, a slučajno ako znaš razlikovati tirkizno zelenu od azurno plave e to je onda zasiguran znak (i bez škole) da si pravi ženorazumitelj, da sad ne spominjemo spolnu orjentaciju. Ovaj što si ga gore opisa, e taj ti je ženokorisnik, al, u tvom slučaju bit će da se ne opiru mnogo...Pa lijepo im bilo kad pišu smsove...jel to, crni Jelo, reklama?
    Ružo, a dobro je znati da tamo ima motel...

    avatar

    14.04.2011. (11:30)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    oš reć...da par vikenda u motelu, gdje te zaboli koljeno, fuk feder(leđa)..a poslje svega i ona stvar..+ par sms-ova uključujući i koji mail...i ti gotov sa faksom???...opla!!!
    a kaj... jel se baš mora tak ili još vredi lova u indexu:PP

    avatar

    14.04.2011. (20:27)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ mcmlx - prije da je - reda radi. ,-)
    @ NF - Ovo "i" me malo brine....
    @ FotoNatječaj - tolko da nosim opasač. :-P
    @ qaja - u motelu mogu sredit popust za vas dvje. a naravno da tirkiznozelena i azurnoplava nikak nejdu skupa na kockice. svaka kocka 'oće da se bocka... lalala, podcik!
    @ čistilište - a, ne, ne, to je bila živinička ekspozitura. pri nami se dela pošteno. vikendom. a i ne lova u index, nego pokoji kulen... ;-P

    avatar

    18.04.2011. (10:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...