Komentari

ateizam.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • wall

    Libija i Rusija su u pravu kad kažu da se radi o imperijalističkom ratu i otimačini resursa, trenutno nafte....operaciju se komotno može nazvati 'Oil Marauders' ali srećom, ima tu i dobrih vijesti

    avatar

    22.03.2011. (14:52)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Diktator je onaj koji diktira, ali sviđa mi se ova toja masturbacija političke misli. Lijepi pozdrav.

    avatar

    22.03.2011. (19:23)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Potpisujem u cjelosti osim bezbrojnih tipfelera.

    avatar

    23.03.2011. (07:50)    -   -   -   -  

  • Ateizam

    Ispravih tipfelere. Tipka "space" me baš ne sluša, pa u žaru pisanja spajamriječi.
    Hvala na kritici.

    avatar

    23.03.2011. (19:09)    -   -   -   -  

  • jelen

    Putin nakon nacistickog nasrtaja na Gruziju 2008. tesko da ima sto za reci o "krizarskim ratovima"

    avatar

    23.03.2011. (19:54)    -   -   -   -  

  • Ateizam

    Ne opravdavam Putinovu akciju u Gruziji, no ne bih povlacio paralelu sa ovim dogadjajima.

    avatar

    24.03.2011. (00:18)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ne bih ni ja. Ruski imperijalizam je stvarnost kroz povijest isto kao i kineski, a američki imperijalizam je više nešto kao supkulturni poklič kao ono "Punk's not dead!" tako je i "Ameri ratuju za naftu!" Gdje su dokazi i na kraju krajeva ako stvarno ratuju za naftu što kvragu onda? Svatko tko ratuje ima valjda nekakav razlog. Da li Kinezi temeljito vrše fašistički genocid nad Ujgurima u Sinkjangu zato jer im je dosadno ili zato jer žele kao dio svoje države strateški važno i resursima bogato područje?

    avatar

    24.03.2011. (17:24)    -   -   -   -  

  • Ateizam

    Halo, Vajrapani! Znaš li ti pronaći te države na karti svijeta? Pogledaj gdje ratuju Amerikanci, a gdje ovo koje si spomenuo. Mislim, Amerikanci samo što ne ratuju sa svojim antipodima.

    avatar

    25.03.2011. (15:51)    -   -   -   -  

  • jelen

    Halo? Čujemo se? Da znam naći te države. A valjda su Ameri sa Meksikom i Kanadom riješili sporove i šta će drugo nego preko oceana. Da li je imperijalizam samo prekooceansko osvajanje ( ne kažem da Amerika uopće to čini nego onako hipotetski)? Da li je osvajanje susjednih država/pokoravanje susjednih naroda manji problem?

    avatar

    25.03.2011. (20:49)    -   -   -   -  

  • Ateizam

    Upravo sam kliknuo na link tvog bloga pa mi je postalo jasnije. Ti bi se jednostavno prepucavao. Nema problema. Biti će prilike, jer na ovom se blogu obično piše o religijama, pa tako koji put kao tema uleti i Dalaj Lama. Bolje pričekaj takve postove, jer ovako se samo kompromitiraš, osobito stoga što su tvoji zaključci u koliziji sa filozofijom koju navodno poštuješ. Iznimka je naravno američki saveznik Dalaj Lama.
    Pozdrav!

    avatar

    26.03.2011. (00:45)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ne znam kako se kompromitiram ako iznosim svoj stav? Misliti svojom glavom je kompromitirajuće, istina, u nekim društvenim uređenjima koja su se pojavljivala kroz povijest ali nadam se da je to iza nas bar u najvećoj mjeri... Zašto kažeš da bih se prepucavao? Zato jer se ne slažem s tobom? Nije mi jasno što je "prepucavajuće" na mojem blogu. Pa nisam vrijeđao nikoga, dobro postupke Putina prema Gruziji sam nazvao nacizmom ali što sad on sigurno ne čita ovo ;-)). Nažalost nisi ni pokušao odgovoriti na moja pitanja.
    Nisam apologeta Dalaj Lame i dosta rijetko pišem o politici na blogu.

    avatar

    26.03.2011. (06:30)    -   -   -   -  

  • John Lennon

    Nego, kad smo već kod NATO a što je s njegovim dobrim prijateljem Mesićem ...?

    Nakon što je dao podršku Gadafiju red bi bio da ga, sad kad je zagustilo, primi na stan i hranu u onaj kupleraj, pardon ''ured'', koji Hrvatska još uvijek plaća iz džepa por. obveznika !

    Nego kako ?

    avatar

    26.03.2011. (10:33)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ne to nije demokratski to je demo(n)kratski.

    Onako usput: u jednom svom postu sam u šali iznio "teoriju" da su sve ove pobune u Africi i arapskim zemljama, možda baš preko face-booka, "modulirali" Rusi kako bi digli cijenu nafte, jer im je to vrlo bitno za njihovu ekonomiju. Onda je Zapad odmah prihvatio igru da bi i u slučaju pada "diktatotra" instalirali svoje "demokrate". Na kraju ih je prešla majka priroda, napravila fertutmu u Japanu pa cijena nafte stagnira ili pada. Događaji slijede.

    avatar

    28.03.2011. (22:26)    -   -   -   -  

  • bellarte

    svaka čast na postu i pravim riječima...ma izgleda da neki novinari a bogami naročito naši(neki) političari ne vide prst pred nosom...te samo lupetaju gluposti tipa idemo u EU,,,još samo ovo ili ono...ma samo da uđemo u EU...(ma koji EU..je..a ih EU.....e'

    avatar

    13.04.2011. (22:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...