Komentari

samome-sebi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • gustirna

    Ne samo da se slažem, nego se SLAŽEM sa svakom riječi koju si napisala! :-)))

    avatar

    21.03.2011. (23:48)    -   -   -   -  

  • samome-sebi

    gustirna- lijepo je znati da se pratimo :-)

    avatar

    21.03.2011. (23:58)    -   -   -   -  

  • Neverin

    primjer iz povijesti: u gradovima-državama u kojima su se događali unutrašnji sukobi između frakcije aristokrata i pučana, rimska bi imperija uvijek ali ama baš uvijek stajala na strani aristokracije. Zato jer aristokraciji nije važno tko vlada dok oni mogu zadržati svoje privilegije i sinekure. Aristokrati su danas naši bogomdani političari koj se spremaju učiniti najgoru veleizdaju kako bi i dalje zadržali svoje pozicije u zemlji i stekli nove sinekure u tijelima EU. Samo čekam dan kada će neki naš skorojević u eurospkom parlamentu biti uhvaćem za korupciju kao u ovom slučaju sa onim slovencem, austrijancem i rumunjom tako da će naša sramota biti na vrhu vrhova. Nema smisla da ulazimo u klub gdje se odlučuje a da nemamo ni gaće na sebi. Nisam za nikakvo zatvaranje granica ali prije moramo vratiti taj inozemni dug koji se koristi radi ucjenjivanja i da popravimo gospodarsku krvnu sliku. Tek tada možemo ući kao jednaki među jednakima a i ne moramo.. ali ovo sada je suludo. I živo mi se fučka da li ćemo prolaziti slobodno kroz granice, dali će nam roba iz EU dolaziti mnogo brže na stolove sve dok smo doma kao obično smeće koje kopa po kantama. Nacionalist nisam ali sam da onome tko živi na datome mjestu bude najbolji od mogučih svijetova i nikako manje od toga. Sad sam isto tako nabrojao nekoliko razloga zašto ova vlada mora biti svrgnuta milom (ili silom ako se pokaže da nas ne uvažava).

    avatar

    24.03.2011. (15:13)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Neverin me uputio k tebi, hvala mu. :-)
    Odlično si objasnila mladom čovjeku, kojeg spominješ u tekstu, ono za njega BITNO. Rado bih te vidjela na Novoj Politici, ako uhvatiš vremena ... :-)
    I reci ljudima neka pišu Ministarstvu vanjskih poslova i integracija da im pošalje linkove ili omogući neki drugi način uvida u zatvorena poglavlja pristupnih pregovora ... pa da vide kako ništa neće vidjeti, ja na to čekam već više od mjesec dana.
    A mi imamo uskoro referendum o tom pitanju, bez javne rasprave, bez da čak i saborski zastupnici ( rekao D. Lesar u emisiji Nedjeljom u 2 ) imaju uvid u ta zatvorena poglavlja. Nije li to ipak malo netransparentno ? Da budem cinična ...

    avatar

    24.03.2011. (15:47)    -   -   -   -  

  • samome-sebi

    neverine- u pravilu se slazemo :-)
    catwoman- pa hvala neverinu sto te uputio meni i hvala tebi sto si pronasla istinu :-)
    bila sam na novoj politici, uspjela uloviti vremena samo da prosvrljam na brzinu :-) ima interesantnih stvari i svidja mi se koncepcija
    sto se tice poglavlja pristupnih pregovora, pa kako uopce to sto se zbiva mozemo nazvati pregovorima kada mi nemamo cime pregovarati, pa shodno tome normalno je da su tajna. iskreno mene cesto, kako u zivotu, tako niti u politici ne zanimaju detalji, nekako uspjevam sliku vidjeti u cijelini, i tada mi uglavnom bude previse i prejasno, detalji bi me ubili :-) ako kuzis sto hocu reci.
    znam da trenutacno na politickoj sceni nema covjeka niti skupine kojoj bih dala svoje povjerenje, i voljela bih da na scenu stupe novi ljudi, posteni i mudri prije svega, a ima ih, vjerujem da su ljudi ovdje spremni za dolazak takvih, pa cak i oni koji jednostavno cekaju da se nesto promjeni i ne sudjeluju u recimo prosvjedima, vjerujem da je i njima jasno kako ovo vise nema smisla.
    bilo bi dobro kada bi ovakvu mogucnost razmjene informacija svi iskoristili i kao razmjene ideja, rjesenja a ne samo kao mogucnost diskusije, no vjerujem da ce i to ubrzo :-)
    vidimo se

    avatar

    27.03.2011. (23:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...