Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • LonelinessSucks

    Wow, kad govoriš o svim tim specifikacijama računala, osjećam se suprotno od inferiornije od tebe, jer za mene postoji samo slabo, srednje jako i jako računalo. I široki ekran, hahaha Divim ti se što si se potrudio to sve shvatiti, jer ja sam očito lijen ko mazga kad je hardver u pitanju. Ne želim te kritizirati, ali mali, zar stvarno želiš postati gej-mer? To mi je žešča smola, kak bi rekli neki tamo purgeri, hahaha Sad dolazi proljeće i ja i moje tijelo, po mogućnosti zajedno s tvojim tijelom, provoditi više vremena po vani. No dobro, morat ću se pomirit s tim da imam dečka kojemu je tehnologija druga ljubav, kao što je meni glazba.

    avatar

    20.03.2011. (16:27)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    A bubica, ajme baš mi te je žao, nisam znala da je tako grozno :(

    Nadam se da će te zubarka sutra dovesti u red, ali čini mi se da bi ti mogla dati barem turu antibiotika, da se ta upala smiri.

    Evo, samo da znaš da nisam na putu za Rumunjsku. Hihihi. Još :D

    avatar

    20.03.2011. (17:28)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    nedavno sam čula za slučaj kamenca u slinovnici. Osoba je imala isto neizdrživu zubobolju iako nema zubi, pa su je poslali na ultrazvuk ili nešto slično, dali joj antibiotike i tablete za opuštanje mišića isto kao i kod običnog kamenca. Za par dana se smirilo.

    avatar

    20.03.2011. (17:43)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 LonelinessSucks: Hahahaha, zar stvarno misliš da bi stavio igre i računalo ispred tebe i lijepog vremena??? :D Nee, naravno da ne! Pola sata tu i tamo, kad mi se bude htjelo, poneko kišno popodne eventualno ili slično! :)))))

    4 Semmy: već sam dobio bio antibiotike pa se samo bilo malkice smirilo i opet se rasplamsalo. :( Hahahaha, samo se ti čuvaj, svejedno!

    4 djevojka: pa, zvuči katastrofično to :) Ma, što god da je, ako treba neka amputiraju pola glave, samo da prestaneeeeee....Ako još malo ovako nastavi još ću se i naučiti živjeti s time! :D

    avatar

    20.03.2011. (18:22)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Mogao si detaljno opisati novog miša, kad si već krenuo :-)).
    Nadam se da ćes se sutra osloboditi boli :-)).
    Držim fige :-)).

    avatar

    20.03.2011. (20:53)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Čestitke na 5 godina vjerne službe blogu :-)))))) Joj i mene je jednom tako bolilo, pa kad sam došla u zubarice rekla mi je da su mi svi zubi ok, da nema karijesa, da to može bit neuralgija (me thinks da se to tako zove). Pa sad ko će ga znat. Ako ništa ne upali zvat ćemo dr. Housea :-)))))

    avatar

    22.03.2011. (22:32)    -   -   -   -  

  • TvShow

    pozz kull blog prođi do mog, ak ti se da =)

    avatar

    24.03.2011. (18:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...