Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • udvoje

    Za gorivo nemam pojma ali sa 1000%om sigurnošću tvrdim da ćeš najbolju talijansku spizu najlakše kušati ponajprije u srcu naše IStre; talijanska kuhinja više nija talijanska. Sretan vam put, dobro se zabavite i ufotkajte štošta.

    avatar

    19.03.2011. (10:11)    -   -   -   -  

  • NF

    u veneciji je odličan guggenheim muzej, bolji nego npr. u berlinu, ak se dobro sjećam čak su rodin i ernst vani, nisam siguran, pa se može uslikati, hrana i pišanje tamo su tiha mora, a fora je most uzdisaja i tamnice tamo ;)

    avatar

    19.03.2011. (10:35)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Što se klope tiče potpisujem u potpunosti Udvoje. Najgoru pizzu (i najskuplju) u životu pojela sam upravo u Veneciji..... Znam da ovo nije bilo baš od prevelike pomoći, ali što je , tu je.

    avatar

    19.03.2011. (11:42)    -   -   -   -  

  • turimti

    prvo , za svaki slučaj ponesi duboke gumene čizme. nikada se ne zna. u crkvi sv.marca posjeti most ljubavi i muzejske eksponate poput pojasa nevinosti. u cijeloj priči klopa je najmanji problem...

    avatar

    19.03.2011. (12:14)    -   -   -   -  

  • Mila Blogerica

    Venecija je divna, no tesko da ces fino jesti. Znam par mjesta na kojima se fino jede i gdje lokalci jedu, ukoliko poznajes Veneciju dobro mogla bih ti objasniti kako ih naci. Naravno da je cjelodnevna (12 sati=14 eura, jednosmjerna 6,5 eura) karta za vaporetto najisplativija, s njom ides i do Murana, a mozes skoknuti i do Burana. Museum pass je uvijek odlicna opcija, no Venecija ipak nije Firenza ili Rim da satima cekas na ulaz u muzej.

    avatar

    19.03.2011. (13:07)    -   -   -   -  

  • happywedding

    ja sam imao plan otići za karneval...ali zbog posla nisam...i žao mi je...

    avatar

    19.03.2011. (13:19)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Hm, ja bila prije 10 godina i hrana je bila mmmmm, očito su se stvari u međuvremenu promijenile. Samo mi sladoled nije bio nešto.
    Ja se ne bih previše opterečivala planovima, nego što dan donese...
    Sretan put i uživajte.

    avatar

    19.03.2011. (16:27)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    je duzdeva ti je palaca super, murano obavezno ali i burano jos bolje! prekrasno sve. meni su i otoci giudecca a i lido simpa. guggenheima si pogledaj isto. odlicno je proci arsenalom ali najbolje za vrijeme biennala.
    prosecite po zidovskom kvartu, to ti je usput ako ides na vaporetto za murano (ima nesto o tome i na mom blogu, cini mi se). tamo ima i fantasticnih restorana kakve trazis. onakvih gdje neces sresti niti jednog turista (osim ponekog koji tako namjerno zaluta izvan utabanih puteva) nego domace :))))). ja sam jako jako fino jela u harry's baru ali to je bezobrazno skupo :D. znam jos par klopaonica gdje idu lokalci al im ne znam ime a vise ne znam ni gdje su.....znam ih pronaci kad sam na licu mjesta.
    e da, odite si i do la fenice pa prosecite cijelim tim kvartom, jako zgodno :)

    avatar

    19.03.2011. (19:51)    -   -   -   -  

  • Goddess Vesna

    Koka , ti se samo lijepo provedi a mi nestrpljivo čekamo izvještaj kako je bilo! Sve ostalo je manje bitno!!!!!!! :)

    avatar

    20.03.2011. (14:10)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ne znam koliko bi platila karte u svim smjerovima u kojima namjeravaš ići po Veneziji, ali ja uvijek radije kupim dnevnu kartu, gdjegod da idem. Jer nam se redovito dogodi da bismo skoknuli još nekamo, pa još nekamo, a za takve nenadane odluke dobro dođe kada je sve uračunato u cijenu 1 dnevne karte. A 110 E za 2 osobe mi se ne čini mnogo za 2 noćenja u hotelu s 4 zvjezdice. Tim više ako je s doručkom?

    U prijevodu: jednom se živi, who cares? ;))

    avatar

    20.03.2011. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...