Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • Hermetika

  Svega je u Zagrebu...

  avatar

  17.03.2011. (12:33)    -   -   -   -  

 • Njofrica

  Obično se stari vrati iz dućana i kaže: "Išao sam po kruh, koštal me je 500 kn." Fora i nije neka, al se uvijek nasmijemo (nemam pojma zake). Uglavnom, današnje kupnje nikad ni ne mogu završiti samo na kruhu i mlijeku, mislim kaj je to nekaj čudno s obzirom na današnji marketing u bilo kojem smislu. A pogleč i kak fino izgledaju ti kroasani na dostavnom kamionu, pa tko ih ne bi poželio.

  avatar

  17.03.2011. (13:24)    -   -   -   -  

 • udvoje

  Moj deda i dan danas veli : Idem u mljekarstvo...........to podrazumjeva kupovinu kruha i mlijeka u obližnjoj pekari/dućanu!

  avatar

  17.03.2011. (15:31)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Mljekarstvo, ah, davno to nisam izgovorila :-)).
  Baš, po kruh i mlijeko :-)).

  avatar

  17.03.2011. (21:04)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  Kod nas je najbliži dućan bila "Zadruga"... pa smo onako musavi s ulice znali, po potrebi neke od naših majki, čoporativno "ići u zadrugu". Ili pak u "njojzi" obližnje "mljekarstvo", skutreno u jednoj garaži!

  avatar

  18.03.2011. (02:49)    -   -   -   -  

 • DUNDO

  Gospodine Vanja ! Vaš blog mi je postao nezaobilazan . Skoro savrešen . Da u zadnje vrijeme malo teže čitam tekst , jer se preklapa na desnoj strani ekrana , sa informacijama o blogu . A to je isto i sa slikama . Zanima me da li je taj problem rjiešiv , ili Vi nemate utjecaja na to ?

  avatar

  18.03.2011. (08:47)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Dundo, ja vam, na žalost, nemam utjecaja na to - od samog početka pisanja bloga nisam mijenjao postavke njegovog izgleda i pisanja. Pretpostavljam da namještate ovaj blog "prozor" tako da vam pokriva cijeli ekran, no pogledajte koja vam je veličina slova odnosno postavke ekrana!

  Moj najbliži dućan u doba mladosti je bila jedna "Moslavka" (koja se kroz godine i desetljeća preimenovala prvo u "Unikonzum" pa onda u "Konzum" i još dan danas postoji) na Svetošimunskoj cesti, koja u stvari uopće nije bila tako blizu, na 15 minuta hoda. A tipična kupovina je bila baš "kruh i mlijeko", jedan i pol polubijeli i litra mlijeka u vrećici, tek ponekad uz novine, koju potrepštinu za kuhinju ili pak pivu za staroga.
  Zimi sam išao pješice, u ljepše doba godine biciklom.

  A najzanimljivija stvar je što se i danas, nakon 40-tak godina, još nije otvorio niti jedan bliži dućan (tek jedna trafika) i ljudi što stanuju u mojoj rodnoj ulici i okolici i nadalje idu do tog istog dućana, s tom razlikom što to sada svi čine ili autom ili pak autobusom (koji nije postojao u doba mog života na Dotrščini)

  avatar

  18.03.2011. (09:00)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  Dundo bi mogao probati malo "lokalno" kemijati s kombinacijom tipaka "Ctrl" + "znak-ili-minus-ili-plus" prilikom gledanja posta... jer se time donekle može podešavati "vidno polje".

  avatar

  18.03.2011. (10:15)    -   -   -   -  

 • zoe

  Bogme, ne sjećam se dugačke napolitanke "Jadranke"

  Što me vrlo veseli !

  hihi, nisam baš tak' stara kako mi se u posljednje vrijeme čini :-)

  a po kruh i mlijeko moje društvo već odavno ne ide;
  idu po pivo i cigare... ma da, s takvima se družim...sve sam propalitet... :-)

  avatar

  18.03.2011. (13:01)    -   -   -   -  

 • DUNDO

  Izvinjavam se što se ponovo javljam . Nikakve postavke nisam mjenjao več godinama ...Pregledavajuči arhivi bloga " nepoznati Zagreb " ustanovio sam da je sa gore opisanim problemom počelo nakon posta od 24.02.2011 ( tri autobusa ) .i sve prije tog datuma je u redu . I blog GP Zagrebancije je u redu sve do danas. Napominjem nisam nikakov stručnjak za kompjutere .

  avatar

  18.03.2011. (15:10)    -   -   -   -  

 • tuškanac

  priključujem se komentaru g. Dunda. I meni nešto ne valja sa slikama koje prelaze u desni stupac i to upravo od datuma koji gospodin navodi.
  Što se tiče napolitanka "Jadranka" JA IH SE ITEKAKO SJEĆAM!!! Baš sam pred neko vrijeme sugerirala nekima ih Kraša da ih vrate u proizvodnju. Nisu mi vjerovali da ih se sjećam, jel kao to je bilo taaaako davno:)) Isto tako zahtjevam:)) povratak bombonjere Opera i bombonjere koja je imala dvije male ladice sastrane koje su se otvarale i preklapale preko donje. Bila je to lijepa kutijica unutra s crveni plišem, a izvana sa crvenim skajem i zlatnim kičenim ukrasima.
  Bili su to super proizvodi s vrlo dobrim dizajnerskim rješenjima. Zaista zaslužuju da ih vrate.
  A tko se sjeća čokoladica formata Životinjsko carstvo, ali s motivima filma "Bitka na Neretvi" taj je stvarno jaaako star:))

  avatar

  18.03.2011. (21:01)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Tuškanac, baš mi je drago što si se sjetila napolitanke "Jadranke"! No, za čokoladice sa motivima iz filma "Bitka na Neretvi" zaista nisam čuo!

  avatar

  21.03.2011. (15:58)    -   -   -   -  

 • BRANKO STOJKOVIĆ ŠTIT

  OTVORENO PISMO ANKICI TUĐMAN

  Drugarice Ankica,

  u nadi da ćete mi odgovoriti na moje javno postavljeno pitanje vama - pitam Vas; koliko ste vi osobno zaklali i ubili zarobljenih Hrvata i Hrvatica - kada ste kao član partizana oslobodili grad Čazmu, od hrvatsko - ustaške i domobranske vojske NDH-a. Postoji osnovna sumnja da tadašnji vaš nadređeni major OZN-e Franjo Tuđman, a poslije vaš suprug, je naredio likvidaciju bez suđenja 3000 vojnika i civila u čazmanskoj šumi. Kako bi svekolika javnost saznala o tome istinu, o kojoj se šuti već 68 godina. Kažite: Tko je kriv za stradanja tolikih ljudi?! I tko je vršio direktne egzekucije?! Kako ova tajna ne bi ostala ne rasvijetljena ili bolje rečeno - kako bi Hrvatski narod saznao tu istinu. Židovski Masonsko-udbaški revanšizam i holokaust nad Hrvatima, desio se je pod pokroviteljstvom Velike Britanije i SAD-a. Činjenica je da vi "koji znadete" do danas o svemu spokojno šutite - o velikoj tragediji koja se je desila u čazmanskoj šumi, pri kraju Drugoga svjetskog rata 1945. godine. Dajte nam svoje svjedočenje i bilo kakav opis o nevinim ljudima koji su stradali.

  ----------------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 27.09.2013. (Petak)

  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  www.crostojkovic1958.blog.ru

  Članaka; 1701

  avatar

  28.09.2013. (13:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...