Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • ...

    Samo pitanje, u vezi teme izbacene - ne izbacene cure. Da li fazanke moraju najaviti toliko ranije odlazak? Jer formacija i plesni nastupi ne ovise o njima..

    avatar

    16.03.2011. (12:16)    -   -   -   -  

  • purger

    vi nikako da prodate te karte, već 5 postova o tome kako ima još karata, a poslije ćete pisat da je bila tolika navala da se nije imalo di za sjest. jooooj...

    avatar

    16.03.2011. (13:10)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ...:
    Fazanke najavljuju odlazak mjesec dana ranije.

    purger:
    Ove godine karte ne idu kao prošle ili pretprošle. Inace smo karte rasprodali tjedan dana prije koncerta. No, recesija je ucinila svoje. Svejedno mislim da cemo sve karte prodati do nedjelje. U ovom momentu imamo još za prodati 3 reda, što je oko 75 karata.

    Zar vi sumljate da mi imamo pune koncerte? Pa ako laze koza ne laze rog. Na fotkama ne mozete izmuljariti. Ili je gledalište puno ili nije. Pa vi pogledajte fotke od ranije i vidite je li bilo puno.

    I na kraju pretjerujete. U subotu ce biti tocno 3 tjedna koliko se karte prodaju. Dakle trenutno se prodaju dva i pol tjedna. Ne vidim baš da smo toliko strasno vapili i moljakali da se karte kupe.

    avatar

    16.03.2011. (14:23)    -   -   -   -  

  • punohvala

    da li se zna točan datum za prebacivanja u s1a
    hvala i ispričavam se ako gnjavim

    avatar

    16.03.2011. (16:38)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne zna se tocan datum, no brzo nakon koncerta.

    avatar

    16.03.2011. (18:22)    -   -   -   -  

  • mk USKOPLJANKE

    hehehehehhehehhe...Zeko ima najbolji stav za izvući dobar glas za predstavu...hehehehehe....
    SAMO DA VAM UPUTIM JEDAN VEEELIKI POZDRAV IZ MOG MALOG GRADIĆA....

    pusa :*

    avatar

    16.03.2011. (20:05)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    I tebi pozdrav iz našeg malog gradica!

    avatar

    16.03.2011. (20:26)    -   -   -   -  

  • :D

    da li postoji mogućnost da se netko iz grubišnog polja sa natjecanja poveze s vama u zagreb,ako idete autobusom? platio bi naravno...

    avatar

    16.03.2011. (20:52)    -   -   -   -  

  • Forrest_Gump

    aawwwwwww, a vidi Majice slatkice kako spava... :D saljeem joj veeeelikuuuuu pusu!! :*

    avatar

    16.03.2011. (21:03)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    :D
    Nazalost ne, puni smo. Osim autobusa idemo sa još 3 auta.

    avatar

    16.03.2011. (21:23)    -   -   -   -  

  • bivša

    I što ste odlučili hoće li Oković i ostali izbačeni dobiti medalje?

    avatar

    17.03.2011. (23:17)    -   -   -   -  

  • pusa svima

    a kako se Čupić Lea gleda? ko izbačena ili da je otišla?

    avatar

    18.03.2011. (00:10)    -   -   -   -  

  • pravila igre

    medalje će dobit samo one cure koje su otišle po pravilima koja su tava kakva jesu i točka...one koje su otišle mimo pravila tu medalju nisu zaslužile i tu nema ničeg spornog.

    avatar

    18.03.2011. (00:14)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    bivša:
    Naravno da Okovic i ostale izbacene nece dobiti medalju! To uopce nije predmet rasprave...

    pusa svima:
    Majko mila pa zato bi Lea Cupic bila izbacena? Cura je otišla iz tima potpuno normalno kao i brdo drugih cura. I dobit ce medalju kao i ostale koje su u prošloj godini otišle normalno. Bila je danas kod mene u uredu, izljubili smo se, popili cugu, malo se ispricali i u nedjelju ce dobit medalju. Upravo je zbog toga i došla, da podigne karte. No, njoj i stotinama drugih cura koje su normalno otišle iz S1A vrata našeg ureda i tima uvijek su otvorena.

    A one druge se mogu sad na trepavice postavit nece izmjenit ono što su napravile, niti stav tima o njima.

    avatar

    18.03.2011. (01:12)    -   -   -   -  

  • Mare

    Kada se ode na razgovor za posao obično ˇˇbudućiˇˇ poslodavac pita čime ste se bavili,nešto trenirali ili tako nešto pa kad ti njemu kažeš da si bila 11 godina u zagrebačkim mažoretkinjama i od toga 6 godina u prvom sastavu njima to puno znači jer su onda sigurni da nešto znaš.Moj šef je bio oduševljen kad sam mu to rekla jer je zaključio da imam sve u glavi i da znam šta treba a šta ne treba raditi,tako da to ima veze sa svime,a što se tiće odlaska iz tima ja sam bila fazanka i Alen je znao godinu dana unaprijed da namjeravam otić,ostala bi koji mjesec duže da me nisu počela koljena opet boliti a i gležnjevi,da sam ostala bi ziher morala ić na još koju operaciju koljena...Ured je uvijek tu za cure ma kakve god one probleme imale(škola,zdravstveni problemi i itd.) tako da ne možete reć da ne rade ništa za cure...pozz

    avatar

    18.03.2011. (02:24)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala ti za ovaj komentar.

    Što se tice zapošljavanja i iskustva u mazoretkinjama ovo što si napisala potvrdilo nam je brdo cura. Što se dobije višegodišnjim plesanjem u Zagrebačkim mazoretkinjama:

    1. Osjecaj za zajedništvo, timski rad, tj. da je grupa toliko slaba koliko je loša njena najslabija karika (osoba).

    2. Radne navike i rad pod velikim pritiskom, kao i nacin rješavanja stresnih situacija, te funkcioniranje u stresnim situacijama. Naš tim je doktor za improvizacije.

    3. Rokovi, pošto se sve koreografije, ali i svi nastupi moraju odradtii u rokovima na koje mi ne mozemo utjecati (sigurno avion nece pricekati u zraku zato što mi kasnimo, ili drzavno nece biti mjesec dana kasnije jer mi nismo napravili koreografiju).

    4. Navika da se zapostavljaju trivijalne i manje bitne stvari (odlasci na kavu, gledanje televizije, slavljenje rodjendana...) zbog obveza u timu. Ove navike vecina djevojaka stekla je vec sa 11-12 godina dok je njihovim vršnjakinjama bilo glavno u koju ce haljinu obuci barbiku.

    5. Navika redovnog dolaska na treninge i nastupe (izostanak sa treninga ili nepojavljivanje na nastupe znaci izbacivanje iz tima). Poglavito odricanje dijela praznika za sastav i uspjeh kolektiva.

    6. Vrhunski profesionalizam i maksimalno pruzanje vrhunske usluge naruciocu kao prvi princip tima.

    7. Velik broj inozemnih putovanja i nastupa, te neprocjenjivo iskustvo koje se time dobiva.

    8. Ako uspijete odraditi vrhunski posao za UEFA-u gdje Vas oni nahvale do maksimuma, ako mozete odraditi najteze poslove za Predsjednika RH, VIP lozu... onda se sigurno necete prepasti sastanka sa nekim poslovnim partnerom ili neke situacije u kojoj radite sa strankama.

    9. Velik broj poznanstava i veza.

    10. Poštivanje hijajarhije i autoriteta kako u timu (rejting, predvodnice i razvodnice, uprava, treneri, Šef), tako i kod narucioca (rad za najviše institucije, prihvacanje autoriteta VIP osoba na terenu, te osoba iz organizacije).

    11. Poštivanje pravila koja su izuzetno bitna kada se radi o grupnom radu.

    12. Cuvanje opreme i briga za opremu kao da je vlastita svojina. No i navika da se cuva oprema narucioca (koliko puta smo imali pristu raznim skladištima, djelili vrlo skupe suvenire koji vrijede nekoliko desetaka tisuca kuna, koristili najskuplju opremu... a da nikada ništa nije nestalo, tj. narucioci imaju maksimalnog povjerenja prema nama).

    13. Lojalnost prema timu i brandu (grb, naziv, grad...). Mislim da je ovo i najvaznija stvar u našem timu i da bi cure napravile sve da zastite naš tim.

    14. Funkcioniranje po najtrozim pravilima u zašticenim zonama (zracna luka, stadion) i sa zašticenim osobama, te susprezanje nagonskog ponašanja u istome (nikada nitko nije reagirao prema sucu iako je ovaj sudio katastrofalno, zabrana trazenja autograma na terenu, sve obveze ponašanja u medjunarodnoj zoni Zracne luke...).

    I ovo sve navedeno je neprocijenjivo iskustvo koje svaki poslodavac mora moci prepoznati i iskoristiti za svoj benefit.

    avatar

    18.03.2011. (08:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...